Şimdi Ara

Sd kullanımı.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
546
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sd kullanımı (Sayfa Dosyası Kullanımı) 1.5 gb bu değer bana yüksek gibi geldi. Sizcede yüksekmi?

Yüksekse düşürmenin bir yolu varmıdır ?

Eğer yüksekse performans kaybına sebep olurmu ? veya ne gibi eksileri olur ?

• sistem onu normalde ramin 1.5 katı olarak ayarlar..1.5gb pagefile dosyası hiç de büyük bir oran değil.Ram ne kadar var pcde?1gb ise o değer normal.

Fazla bana göre ve tabii ki bilgisayarıda kasar.

bu cümleyi anlamak mümkün değil..tamamen yalan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mesuthaksoy -- 26 Kasım 2011; 19:51:41 >
  • Msconfig ten açık gereksiz programları kapatabilirsn
  • quote:

Orijinalden alıntı: mesuthaksoy

sistem onu normalde ramin 1.5 katı olarak ayarlar..1.5gb pagefile dosyası hiç de büyük bir oran değil.Ram ne kadar var pcde?1gb ise o değer normal.

Fazla bana göre ve tabii ki bilgisayarıda kasar.

bu cümleyi anlamak mümkün değil..tamamen yalan

Siz RAM kullanımından mı bahsediyorsunuz?Nereden aklınıza geldi SAYFA DOSYASI demek ya?
    Ben de pagefile.sys sanıyorum.
    Ramden bahsediyorsanız sisteme göre değişir 1.5'in yüksek ya da düşük olması.görev yöneticisinden bakın ram kullanım miktarlarına.

• Ramim 2gb 800mhz.
  • Biraz araştırma yaptım ve sebebini hala bulamadım. Şuanda SD kullanımı 1.73 gb. Gözle görülür bi performans kaybı yaşatmasada çok canımı sıkıyor gerçekten. Eğer bir çözüm yolu varsa lütfen yardım edin. Hepsini denemeye hazırım.
  • görev yöneticisini açtığınızda rami bu kadar çok kullanılan uygulamalar hangileri?(tüm kullanıcıların işlemlerini göster butonu seçilmiş olsun)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • chrome.exe 82k kullanıyor en çok o ve 10-15 tane var chrome exeden google chrome dan bahsediyor herhalde. Ama şuan sadece 2 sekme açık diğerleri çokta fazla kullanmıyor.
  • Bu arada advanced system care5>Toolbox>işlem yönetici (bir nevi görev yöneticisi) orda 600mb gösteriyor şuan. Ama Windows görev yöneticisinde 1.5gb a yakın gösteriyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.