Şimdi Ara

SD ve MMC kart sorunu!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
620
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Sorunumuz sd veya mmc kart içersinde bulunan şifreli bi xls dosyasında kaydet düymesine basınca Hdd hatası vermesi ve mavi ekrana düşmesi , aynı sorunla karşılaşan varmı varsa bana yardımcı olabilirmi acaba?

• mavi ekranda tam olacark ne yaziyor?
  • 00000x00 gibi bi hata veriyo ama restart ettiği için yetişemiyorum..
  • ^^^^
  • şimdi biraz anşılmması zor yazmışın...
    Ben iki şey anladım

!) xls excel programının kullandığı bir uzantı eğer sen sd yada her ne ise bir medyadan .çalıştırdığın dökümanı düzenleyip tekrar kaydetmeye kalktığında mavi ekran geliyorsa ya windowsdan yada office pakeinden bir sorun

2)pc de hazırladğın bir xls uzantılı dökümanı medyana kaydetmeye yada medyanda ki bir dökümanı pcye aktarmaya çalışıyorsan ve bu hataları veriyor ama başka bir pcde medyanı çok rahat kullanıyosan modulerden kaynaklanan bir hata olabilir
  • Herhangi bir excel dosyası (boş) açıyorum araçlar/seçenekler/güvenlikten açılış şifresi veriyorum daha sonra kaydetip Sd karta atıyorum daha sonra o Sd kartı herhangi bir pc ye takıyorum execeli açıp içine 1 tane harf koyup kaydet düğmesine basıyorum dediğim gibi mavi ekran çıkıyor ve hemen restart atıyor pc ye.

Şimdi ürünü aldığım firma ile görüştüm konunun çok iginç olduğunu ve ürünün gün içersinde benden alınarak teste tabi tutulacağını ilettiler..
  • ^^^
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Mikro Sd kart Şifre Sorunu
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Walla tebrik ederim seni cok gusel bi bug bulmuşun eger tum pc lerde aynı sei yapıyorsa...
  • belki sd kartda sorun vardir hemen bug demek erken olur buna
  • quote:

Orjinalden alıntı: LostNdumb

Walla tebrik ederim seni cok gusel bi bug bulmuşun eger tum pc lerde aynı sei yapıyorsa...

o nedir?
  • sorun kartreaderindada olabilir okuyodur yazmıyodur onun gibi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.