Şimdi Ara

SD Yayın ve 480p Divxler Filmler için TV Önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
1
Favori
1.065
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar benim çoğu eski yapımlar olmak üzere belli bir miktrda 480p divx film ve dizi, video klip ve konser şovlarından oluşan bir mütevazi arşivim var. Dolyısı ile çoğunun 720p ve üstü kalitede yayınıda yok. Piyasadaki yeni çıkan 1920 x 1080 çözünürlüklü HD TV'lerde görüntüler iğrenç oluyor haliyle + olarak çoğunun SD tv yayın görüntü kaliteside çok kötü.

TV'lerin divx oynatma özelliği ile ilgilenmiyorum (çünkü harici medya playerım var) ve 3D oynatıp oynatmaması ile de hiç ilgilenmiyorum...

Bu bağlamda 1.500-2000 arası bir 40" ve üstü LED TV önerilerinizi bekliyorum.

Samsung'un smart tv modelleri nasıl? dış görüntüleri harika görünüyor :)

Veya ben düşük çözünürlüklü bir TV mi seçmeliyim? (1366x768 gibi) Sony'nin şu modeli işimi görür mü?

http://www.vatanbilgisayar.com/televizyon/sony-32ex421-led-internet-tv-hd-ready---82cm-tv,-1366x768,-4xhdmi,-dlna,-usb,-32ex421/productdetails.aspx?I_ID=54606

Özellikler
    Ekran Boyu 32"
    Ekran Boyutu 82 cm
    Monitör Tipi LED
    Çözünürlük 1366 x 768
    Monitör Bağlantısı HDMI
    Bağlantı Özellikleri USB
    Açıklama JPEG / MP3 / Divx/Xvid/ AVCHD/MPEG4, Edge LED özelliği sayesinde süper ince dizayn X-Reality sayesinde çok daha net görüntü kalitesi Görüntülü konuşma (Skype) & Bravia Internet Video
    Mobil Özellikler Wireless Ethernet

SD Yayın ve 480p Divxler Filmler için TV Önerisi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi merong -- 8 Ekim 2011; 17:14:14 >

• Tüplü tv diyeceğim ama tüplü tv bu devirde kalmadı,o yüzden 1024x768 plazma almanızı öneririm,hem çözünürlüğü düşük hemde sd yayında diğer tvlere göre daha iyi diye hatırlıyorum.
  • SD yayın için bütçenize en uygun seçim plazma olacaktır.1366*768 çözünürlüğü olan tvler güncel değil yani eski tvler de 1366*768 çözünürlük var sizin için bence en iyi seçim 42GW30E olacaktır
  • quote:

Orijinalden alıntı: corcovic

SD yayın için bütçenize en uygun seçim plazma olacaktır.1366*768 çözünürlüğü olan tvler güncel değil yani eski tvler de 1366*768 çözünürlük var sizin için bence en iyi seçim 42GW30E olacaktır

Zaten güncel bir tv alırsa izleyeceği görüntü daha kötü olacaktır,izleyeceği görüntü 480p ve sd yayın olduğundan ve bu devirde tüplü tv bulunmadığından en iyi tercihi 1024x768 plazma olur.1920x1080 ve 1366x768 daha kötü hale getirir görüntüyü.
  • Film izlemek için alıyorsan,Plasmada G30 serisinden aşağı bakmayacaksın,diğer serilerin hepsinde yansıma özelliği rahatsız edici +SD yayınlarda plazma iyi densede kaliteli bir reciver yoksa kaliteli görüntüyü unut,kimsede daha iyi gösterir demesin,özellikle ucuz fiyatlaı Plasma serilerini kast ediyorum,üst düzel seriler zaten 3.000 lira civarı,diğerleri vasat serilerdir !

Usb üzerinden kaliteli yayın istiyorsanda,piyasada halen Panasonic-Samsung kaliteli serileri var,LG yazmadım sebebi basit renk doygunluğu malesefki biraz sorunlu,üst serileri çok iyi ama ucuz fiyatlarda bulman zor !

Harici yani tvde usb üzüerinden osu busu önemli değil diyorsan,Panasonic LS30 serileri çok iyi,lcd ve led serileri mevcut,hatta media marktta sanıyorum 1.199 liraya vardı,SD ve film özellikleri senin memnun edecektir !

32 inclerde hd ready özellikten uzak dur yani film izleme ve SD için alıyorsan,çok iyi seçim yapmalısın !

Şöyle örbek vereyim elimde yüzlerce orjinal dvd ve blu-ray film arşivim var,bu sebeblede kendi odama sırf bu yüzden 42 inc aldım 2 metreden izliyorum,ürün şuanda 1.000-1.100 lira arsında bulmak mümkün,Panasonic L42U2E Full Hd lcd ve scart üzerinden bağlantı yaparsan 3D özelliği aktif edebiliyorsun bildiğimiz 3D değil elbetteki ama görüntüye etkisi ve kalitesi inanılmaz arıyor,film hastası biri olarak bunu yazdım !

SD yayınlarda ise diyebilceğim teş şey muhteşem ve sorunsuz,Forumda enaz 50 kişiye aldırmışımdır hatta kendi sitemde yurt dışından aldırdıklarımda oldu,teşekkür mesajları dolu,Rusyadan,İsraile kadar !

AZ para ama iyi kalite inanki lcd ve ledlerde abartılı donanımlardan geçmiyor panelin resim işleme özelliği önemli !

Bahsettiğim panel Japonyada Panasonic fabrikasında üretilen IPS ALPHA paneldir,Çekoslovakya montajlı ürünlerdir buna kafanızı takmayın ama Plazmalar için Çek montajlı ürünleri beğenmiyorum!

S30E lerde aynı paneli kullanıyor ve çok kalitelidir ama Türkiyede biraz pahalı şuan için,Led değil ama Lcdsini ucuza bulabilirsin !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi andy1 -- 9 Ekim 2011; 17:58:12 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.