Şimdi Ara

Sd yayında çamur gibi görüntü alıyorum??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
1.553
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Tv 42lg5000 digitürke scartla bağladım görüntü çamur kıvamında.Ne yapsak biraz düzelir ayarları varmı veya kablomu değiştirelim

• Geçmiş olsun söz konusu olan DT fazla yapabiliceğin birşey yok ! Hd Uydu alıcısı almanda fayda var dıgıturk'ten iyi göstereceği kesin
  • HDMI çıkışı olan bir Uydu Alıcısı alıp GOLD HDMI kabloyla bağlarsan anca... Yoksa LG5000'le işin fena
  • birde altın uçlu scart alıp deneyin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: caution

birde altın uçlu scart alıp deneyin.

Bence de...
    Bir Plazma kadar iyi görüntü alamasanız da hissedilir bir iyileşme sağlayacaktır.
  • Sonuçta (LCD) Verdiği Çöz: Belli Eh (SD) Yayınıon Verdiği Çzö: Belli ..Sen en iyisi (HAMA)Altın Uçlu SCART Al görüntüde Bi Hayli İyileşme Görürsün ,Zaten (LCD) Alanlar Bu dertten Yanıyo Yapacakta pek bişey Olmuyo Avrupa standart Yayın (HD) Kullanırken Bizim Tr,Mizde (S) OLması CAN Sıkıcı
  • Bende D Smart vardı Lig Tv için digiturk aldım Digiturk D Smart'ın yanında aynen dediğin gibi resmen bir ÇAMUR Bence görüntüyü D Smartla dene Yada kaliteli receiver al Mesela Hiremco Hdmı çıkışı olsun ve altın uçlu scart kullan Bu aralar gündemde olan Teledünya olayınıda araştırabilrsin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • arkadaşlar 42lg5000 aldım adlı konu başlığında 2.sayfada sd yayın fotoları mevcut.birde oraya bakın isterseniz çamur gibi mi görüntü siz karar verin

saygılar
  • LG'nin kabahati yok tamamen DT'den kaynaklanıyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Mr_Thunder

LG'nin kabahati yok tamamen DT'den kaynaklanıyor.

kusura bakmayın ama bu "DT" ne anlamına geliyor. bu konuda bilgim yok. açıklayabilirmisiniz?
  • digiturk=DT altın uçlu scarta bence o kadar para wermeyin..illa wericem diosanız 15 ytl civarlarında scartlar war ama sanırım DTnin ufak 9.90lık kutusundan kullanıosanız cihaz cok dandik.. lcdlerin suçu yok
  • bende 37lg5000 var ve 1,2 tl lik en ucuz scart ile digiturk e bağlı ve gerçekten cam gibi görüntü alıyorum.
    tabi tam önunde dibinde durdummu hafif karelenme oluyor ama normal izleme mesafesine geçtiğim zaman gerçekten cam gibi.
    ya sizin panelde bişi var yada lcd aldım diye HD film gibi görüntü bekliyorrsunuz sd yayından...
    bence menuden görüntü ayarları ile iyicene bi uğraşın mutlaka düzletmeniz lazım sd performansı samsung ve sony den çok daha iyi(2 markanında nispeten yeni modelleirini bizzat evde kullandım)
  • ya bu lcd tv alanların neredeyse ben dahil herkes çamur gibi olan görüntünün digi türkten kaynaklandığını söylüyorlar. peki bu digitürk yöneticileri aptal mı neden hiç bir iyileştirmeye gitmiyorlar. ben daha yeni sony 40s4000 aldım lcd tv ler içinde iyi sayılabilecek bir tv. kurduktan sonra gerçekten büyük hüsrana uğradım. görüntü berbat. ben şimdi bekliyorum ki aboneliğim bitsin de şu digitürkten kurtulayım diye.
  • arkadaşlar lütfen yardım.....
    yeni aldığım sony lcd 40s4000 tv nin bağlantısın ı beceremedim lütfen yardımcı olurmusunuz.
    digitürk ile tv yi scart ile bağladım. ev sinema sistemini de ayrı bir skart ile tv ye mi bağlamam gerekiyor.
  • Evvelce bu konu Dt bölümünde çok anlatıldı. Dt yerine seyredeceğiniz Turk kanalının Turksat'tan seyredin bakalım arada ne kadar fark oluyor. Bu tür platformlar yayınları uyduda çok band genişliği yapmasın dolayısı ile transponder kira masrafı fazla olmasın diye sıkıştırıp paketliyor ondan sonra bu tür sorunlar ortaya çıkıyor. Sadece DT'de değil yabancı platformların çoğunda da var bu sorun. Tabii kaliteli Alman, İngiliz ve Italyan paketlerinde (abonelikleri muazzam pahalı) yayınların ortalama kalitesi daha iyi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: kenangms

ya bu lcd tv alanların neredeyse ben dahil herkes çamur gibi olan görüntünün digi türkten kaynaklandığını söylüyorlar. peki bu digitürk yöneticileri aptal mı neden hiç bir iyileştirmeye gitmiyorlar. ben daha yeni sony 40s4000 aldım lcd tv ler içinde iyi sayılabilecek bir tv. kurduktan sonra gerçekten büyük hüsrana uğradım. görüntü berbat. ben şimdi bekliyorum ki aboneliğim bitsin de şu digitürkten kurtulayım diye.

aptal deiller aksine akıllılar...Türkiyede bir cok ewde hala crt tv olduğu için adamların pek umrunda deil..isteyen warsa digiturk plus alsın diip işin içinden çıkıyorlar..ama teledünya birazcık akıllı olursa kutu paralarının fiyatlarını indirip arap kanalları yerine TÜRK kanalları açmayı denerse digiturk baya bi kayıp wericektir..

• dt yayını yeryüzündeki en berbat yayındır. her hangi bir receiver marka model senesi fak etmez isterse anlog olsun istersede içindeki birkaç devre yanık olsun DT nin yayınından çok daha iyi sonuç alırsınız.bazı yerlerde bırakın uyduyu karasal yayınla dahi hatta antensiz bir 10 koruşlık çay kaşığı tercihen çatal DT den 2 kat daha iyi sunç veriyor.
  • Bende digiturk Plus var,

Benim TV, Full HD Sharp ve gördüğüm en başarılı SD yayın kalitesine sahip (HD zaten süper)

Digiturk yayınlarını hem scarttan hemde HDMI kablodan mukayese etme şansım var, aslında dediler ki SD yayınları scarttan izle, HD kanala geçeceksen HDMI'dan izle. Ben de o yüzden çift kablo kullanıyorum.

Ammmaaa, movimeax, goldmax, gibi kalitesi biraz iyi kanallarda scarttan izlerken accayip ghosting oluyor, senin dediğin çamur meselesi bu olsa gerek. HDMI'a geçince sorun kalmıyor. O yüzden sıkıntını kablonu upgrade ederek giderebilirsin bence..
  • arkadaşlar acil yardım bekliyorum
    sony 40s4000 lcd tv ye digitürk bilgisayar ve dvd bağladım aynı anda çalıştırdım fakat PIP ve PAP yani resim içinde resim ve resim yanında resim özelliğini çalıştıramadım. acaba ayarlarından mı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.