Şimdi Ara

SD Yayınlar İçin. En Çamursuz Gösterim Yapan Led?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.311
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • SD yayın izleyen biriyim uydu alıcımda normal bir uydu alıcısı scart girişli buna göre.
    Maç vs izlerken çimlerin çamurlanma olayı en az olacak bir Tv önerebilirmisiniz bütcem 700-1100 arası.
    İçinde hd uycu alıcı olan modellerde olabilir.
    Plazma olarakda bu fiyatlar arasında var ise önerileriniz onlarıda duymak isterim .
    Bu arada 3d ve smart tv olmasına gerek yok kullanmıyacagım için boşa israf.
    Şimdiden Teşekkürler Vakit Ayırıp Okuduğunuz İçin.

• http://emagaza.vestel.com.tr/smart_32pf7050_32_led_tv/ProductDetails.aspx?ProductID=3163

SD Yayınlar İçin. En Çamursuz Gösterim Yapan Led?

Full HD incele DVB-S destekliyor... LNByi tak ile... tek kumanda...

• quote:

Orijinalden alıntı: FirSt_SlaYeR

SD yayın izleyen biriyim uydu alıcımda normal bir uydu alıcısı scart girişli buna göre.
    Maç vs izlerken çimlerin çamurlanma olayı en az olacak bir Tv önerebilirmisiniz bütcem 700-1100 arası.
    İçinde hd uycu alıcı olan modellerde olabilir.
    Plazma olarakda bu fiyatlar arasında var ise önerileriniz onlarıda duymak isterim .
    Bu arada 3d ve smart tv olmasına gerek yok kullanmıyacagım için boşa israf.
    Şimdiden Teşekkürler Vakit Ayırıp Okuduğunuz İçin.

Standart bir hdbox ile yani vasat kalite cihaz var ise, net yayin izlemeniz sadece hayal olur, boyle birsey olmaz !

1.Once iyi bir hdbox almaniz gerek, pahali degiller zaten !

2.Kaliteli HDMI kablo, buda pahali degil !

3. Evinizdeki prizleri kontrol ettirdin, topraklamasi tam olmasi gerekir, yoksa yine iyi goruntu alamazssiniz ve tvyi her zaman duvaradan gelen fise takmayin, sinyal bolklama ozelligi olan, harici coklu fis alin, buda pahali degil !

Bunlar var ise, ortalama bir cihaz sizi fazlasi ile memnun eder, dahili uydu alicisi sadece bir detaydir, tavsiyem harici hd boxlar her zaman icin daha iyi keyifli izlenim sunarlar, cunki panellerde o kadar fazla donanim varki, tv bir cok donanımda farkli perfornaslar sunar, en iyisi harici donanımlar izlemektir !

Tavsiye ise, 200 lira daha ekleyin, Panasonic UT50 yada EW yada duz E serisi alabilirsiniz, panasonic deme sebebim SD yayinlarda digerlerine gore daha avantajlidir !

• andy1 3d için 100hz yeterli değil demi ?
  • 200 hz peki yetermi
  • quote:

Orijinalden alıntı: neoplan23

donanımhaber yöneticisi bile 3d için 200hz yeterli dedi sen neden bahsediyosun kardeşim...o zaman hz denen şeyin ne işe yaradığını neden yüksek olması gerektiğini açıkla

herz arttıkça görüntüde kırılma azalıyor... hatta daha net oluyor... 400hz oldukça iyi... 32 LEG 5B kullanıyorum... smart tv ci+ yada ci yuvası varsa teledünya'ya abone olursan kullanışlı olur...
  • 3d 100hz olan tv var ondan almak istemiyorum 3d de istediğim performansı vermez dye kaç yerde tv alırken 200hz den aşağı almamaya çalışın yazısını gördüm,benm bütçeme uyan 200hz olarak sadece samsung 40eh6030 var 3d 200 hz 1350tl falan ama kalın kasa olduğu için almam onu ince kasa 3d 100hz var lg nin ama 100hz istemiyorum filmlerde ve 3d de yeterli olmaz dye
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

200 hz peki yetermi

100 hz panelin beyninizi eritebileceğini ve sara hastalığı yapabileceği gibi okudukça karnınıza ağrılar girecek iddiaları olan birine 200 hzlik paneli soruyorsunuz.

İyi cesaret vallahi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ender123

quote:

200 hz peki yetermi

100 hz panelin beyninizi eritebileceğini ve sara hastalığı yapabileceği gibi okudukça karnınıza ağrılar girecek iddiaları olan birine 200 hzlik paneli soruyorsunuz.

İyi cesaret vallahi.

Ciddi misiniz ilginç geldi de

• quote:

Orijinalden alıntı: corcovic

quote:

Orijinalden alıntı: ender123

quote:

200 hz peki yetermi

İyi cesaret vallahi.

Ciddi misiniz ilginç geldi de

50" Plasma mı? 42" Lcd mi?
    http://forum.donanimhaber.com/m_48418476/mpage_1/tm.htm

HD kablolar üzerine,nacizane tavsiyeler !
    http://forum.donanimhaber.com/m_48215902/mpage_2/tm.htm

Arada hakaret sebebiyle karşılıklı silinen mesajlar olabiliyor. Yine de akla zarar iddialar hakkında fikir sahibi olabilirsiniz.

• Allahım ya sabır!

++

Beyler bu "adam" bırakın normal üyeleri,bir çok Servis Ustası ve bu işi prof.manada bilen kişileri bile kaçırmıştır yaw

örnek;iki tane dostum vardır;birisi 35 senelik TV ci(panel konusunda ise Vestel/Beko ve Taiwan da çalışmış birisidir!!)
    şuan da Manisa da Samy nin Servisidir! diğeri ise İstanbul da eskiden Pany(Tekofaks zamanı)şimdi de Sony Servisidir!
    bu da 25 senelik ustadır!(Almanya da 2 sene Loewe de çalışmıştır!!!)

Bunlar bir kaç msg larında yine böyle tartışma v.s derken adamlar resmen kaçtılar yaw
    Bana ulaşan bazıları ki bunların da çoğu Servistir bazılarıda TR de parmakla sayılacak sayıda olan prof.panelcidirler ve bunlar da
    bir kaç tartışma ve çoğunlukla da bu adamın yazdıklarından rahatsız olup "kaçtılar"!!

Bu forumu bilen bilir 2004-2008 yıllarında bir dolu "işi bilen adam" vardır bunlarında hepsi kaçtılar! DH nin TV bölümünde bugün tek bir
    bu işi mutfağından gelip de bilen adam da kalmadı veya prof.kullancıda kalmadı veya paneller hk. adam gibi bilen biriside kalmadı!

2002-2006 seneleri çok çok iyiydi,2008 de duraklama başladı ve 2010 da adeta "militan üyeler" sardı bu bölümü!!!
    son iki senedir kalite de,seviye de yerlerde,Fake satıcılar,bilmem neyin bilişimcilerinin adamları,marka fanatikleri(militan dediklerim işte bunlardır!)
    hiç bir boktan anlamadan ahkam kesenler! v.s v.s v.s bir dolu devam ediyor!

Ancak bu andy 1 denen;adı sanı ne iş yaptığı belli olmayan fake gibi birisini çözen beri gelsin,İstanbul Şişli de oturur,Avrupadayım der durur!

İnanılmaz inatçıdır,seni adeta kovalar ve kaçırır kesinlikle dayanamazsın!

Yazdıklarının neredeyse tamamı külliyen yalan veya yalnıştır!
    Arada bazı şeyleri kısmen doğru yazsa da,o çok bozuk Türkçesi ve çok kötü imla hataları,paragraf hataları,anlamsız cümleler v.s v.s
    şeklinde olduğu için doğru denebilecek bazı çok az sayıdaki bilgiler de kaynayıp gitmektedir!

Adamda "altyapı" yok! buna ben sormuştum;...sen hiç Serviste çalıştınmı,bir üretici fabrikasında montaj/üretim v.s işinde çalıştınmı... gibisinden
    ama adam haybeci,bunların hiç birisinde çalışmış değildir;bu iş sadece İnternetten okumakla olmaz veya bir yere kadar olur ama sonrasında
    "içini dolduramadığın" için orada bitersin!! dikkat ederseniz adam sadece ortadaki boş başlıklarda dolanır ve "HEP AYNI AMA YALNIŞ" cümlelerini tekrarlar durur!

Ben bu adamı ne Pany/ne Sony nede Pio başlıklarında hiç görmedim;adam "PDP uzmanıyım" diyor ama bizim "Pio Ansiklopedi" başlığında tek bir tane msg ı yoktur!
    Adam LCD de işin ustası ama Tosh/Pany/Samy başlıklarında yine yoktur!

Sebebi basit;adam "sıfır" ve bu başlıklara girerse ona bir dünya "soru" yöneltilecektir!!! ama adam çok çok uyanık ve insanı yıldırıp kaçırtacak kadar da cesarete sahip!
    "cahil cesareti" çünkü işi bilen bir Servis veya işi bilen bir adam bunun karşısından kaçıyorsa varın siz düşünün gari

Adam 2008 üye olmuş,2010 kadar ortalıkta gezinmiş! sonra tartışmalara başlayarak olaya girmiş,önce İB denen uyanıklara vermiş odunu,sonra her ne olduysa
    İB ile kanka oldular neyseki bu heriflerin de işi bitti de forumları terkettiler!

Yazdıklarını bile doğru dürüst bir yerlerden öğrenememiş ve not almamış ve zaten bozuk olan Türkçe ile de ona buna DERS veriyor;onun için "Allahım aklıma mukayyet ol"
    durumuna kadar geldim!

Benim adım Can,Soyadım Özyaman;içerde/dışarda bir dünya forumda üyeyim ve zaman buldukça yazarım nick lerim albani/albanez dir,Antalya da ikamet ediyorum
    adresim-telefonum v.s her bir şeyim açıktır yani malım ortadadır!binler değil onbinlerce insan beni arar veya 2 tane olan eMail adresime ulaşırlar!
    Sony/AUO-Taiwan/CMI-Taiwan/Sanyo/Hitachi gibi ana üreticilerde çalışma/kurs/montaj/danışmanlık ve prof.uzmanlık v.s dahil yaklaşık 23 senem geçti!!
    Panel band-montajı/Modül üretimi-"bonding"kısmında fiilen çalıştım!

Ancak anladım ki hala çok acemiyim

Adama sordum,yaw sen Avrupada hangi forumlardasın diye;örneğin Alman hifi-forum,UK deki AVF v.s v.s?? cevap yok!
    Adam diyorki şurada şurada test yapıyorum ama adım v.s gizlidir ki bu külliyen "YALANDIR"!! çünkü bu kişiler kabak gibi ortadadır ve zaten
    ortada olmazlarsa bu işi yapamazlar ama bu adam "gizli"
    Ben Avrupada olan bu kişileri kurum ve kişi olarak çoğunu hatta tamamını tanırım!!

EISA da bu işin Teknik en üst biriminde adamım vardır(şuanda ayrıldı ve USA daki NANO Prop.da Danışman olarak çalışmaktadır)
    tüm testleri yaparlar ama gizli değildirler! zaten böyle bir şey sözkonusu bile olamaz ama adam tam hayal aleminde yaşamaktadır!

EISA da bu arada "palavra" bir yerdir ve bu arkadaşım da bu sebebten ayrılmak zorunda kalmıştır ki bunuda geçmişte uzunca
    bir başka başlıkta yazmıştım!

++
    Bu msg ı attım çünkü asıl sebebim şudur(biliyorsunuz artık DH denen illetlik hale gelen forumda artık yazmıyorum ve bıraktım,çok gerek
    olursa belki bazı yerlerde yazabilirim ama artık bıraktım,çünkü sıkıldım)

Bana hergün telefon veya eMail ile bir dünya kişi ulaşıyor! artık bunların da çoğunu cevaplamıyorum,ancak son aylarda bu adamın yazdığı
    yalan-yanlış şeylerden bıkan veya kafası karışan bana geliyor halbuki sorulan şeylerin çoğu da ilgili başlıklarında vardır!
    Ben artık tekrar-tekrar yazmaktan bıktım ama millet işin kolayını bularak hemen ya başlık açıyor yada bana geliyor

Öyle şeyler soruyorlaki,ya küfür ediyorum,ya gülüyorum ya da günümde isem cevaplıyorum akıllara zarar şeyler sizin anlayacağınız!

Ben bir ara vakit bulup da "panel efsaneleri" diye bir yazı dizisi hazırlamak istiyordum ama nasib olmadı,bende işi bıraktım;sanırım bir de

"Andy1 nin Panel Efsaneleri" diye bir yazı dizisi yazmak gerekiyor ama dam hiç farkında değil,ya psikolojik yada fiziksel yada bir şekilde
    sağlık sorunları olmalı ki Allah şifasını tez zaman da varsin ama yazdıkları artık "yetti gari" dedirtecek cinsinden olmaya başladı!

İstanbul,Şişli de yaşıyor bu adam! ama hayali Avrupada,kendi fiziki bedeni ise Şişli de yaşamaktadır!

Bana adresini ver Avrupada isen seni hemen bir dostuma buldurayım ve seni daha yakından tanıyalım???
    Örneğin o Avatardaki kişi kimdir,sen isen bunuda açıkla veya "Andy Swezniak" ismi nedir yaw nereden uydurdun bunu,sen TÜRK isen neden böyle fake işlerdesin??
    2008,Ekimde foruma üye olmuşsun,isim faul ve fake sonra yok kalp hastası arkadaşım var diyerek olayı duygu sömürüsüne getirmiş ki ne alaka!! ve hala o kişi
    için Projector bakıyorsun gibi saçma ve fake işler!

Sonra sen panel uzmanı isen 2008 den 2010/2011 e kadar neredeydin? 2010/2011 den itibaren bir anda panel uzmanı oldun
    ama palavra/sallama bilgiler ile ve forumdaki üyelerde de bilgi düzeyi o kadar aşağıdaki seni bir adam belleyip de yazdıklarına itibarmı ediyorlar Allah bilir gari!

Sanırım sen de bu gazı alınca daha fazla yalan/yanlış şeyleri yazıp yola devam ediyorsun,zatne seninle aklı başında bir "UZMAN" tartışamaz bile!güler geçer sadece!

Bak arkadaş fakemisin,Polonyalımısın,hastamısın,neden "gizlisin" bilmiyorum ama artık sıkmaya ve ciddi rahatsızlık vermeye başladın!
    İnat ve ısrarla ve bozuk anlamsız cümle yapınla v.s ile yalan-yanlış şeyleri bilgi diye yazma,sıfır kuruşluk bu işlerde ne çalışmışlığın ne satıcılığın
    ne de ilgiki ana üreticilerde veya TR de bir fabrikada çalışmışlığın yok;daha fazla kendini rezil etme,milletide germe!

Burada soru soran kişilerin %95 i zaten bu işlerden zerre kadar anlamazlar! hatta kullandığı paneli bile bir çok şeyiyle tanımaz!
    sonrada helip bir sürü şey sorar haklı ve doğal olarak;senin gibiler ise(aslında "gibiler" fazla oluyor,çünkü bir tek sen varsın,burada yalan-yanlış şeyleri yazan)!!
    dolayısıyla milletin kafasını karıştırmaktan ve dahi onları çok enforme etmenden dolayı da işleri büsbütün zora sokuyorsun!

Sen en iyisi git TELEKOM başlığına ve oradan yaz!!! TV senin işin değil,çok komik oluyorsun bu tavrınla,yaw sende bilgi "sıfır kuruş" be kardeşim hani
    "bir kuruş" bile olsaydı olsa eyvallah diyeceğim ama "sıfırsın" panel konusunda

O yazdığın bazı şeyler ise (doğru olanlar) zaten genel bilinen veya biraz netten baktınmı bulunan-bilinen çok genel bilgilerdir!
    Devamı gerekiyor ama sende bu yok,şayet olsaydı senin Pio başlığında 500 tane msg ın olmalıydı veya Tosh/Sony de veya PDP yi
    biliyorum diyorsun ve Pany başlığında bir dünya sorunlar ile boğuşan kişilere derman olman lazımdı!

yaw sen kafayımı yedin kardeşim PDP de millete ısrarla ve de inatla "GAME MODE" ile izleyin diyorsun,sıfır bilgili olsan yine iyi ama "eksi-sıfır" diye sana yeni bir not
    sisteminden not veriyorum ve gerekçe olarakda yazdıkların "külliyen yalnış" hatta yalnış olsa çok iyi lülliyen YALAN yaw bunlar,onun için Allah aklıma mukayyet olsun
    diye diliyorum!!!

2000Hz/2500Hz "Sub-field-Drive" için yazdıkların yine "YALAN" yaw sen hiç PDP lerin SW sistemini biliyormusun acaba da böyle sallıyorsun!

Sen Pany lerin örneğin VT5x için Pio gibi paneller veya Pio gibi modül,aynı pio gibi bir saçmalığını okumuştun ama bir kere Pio daki Modüller
    "NEC" dir yaw Pio sadece bu tekniği kullanarak ve daha sonra da NEC i de bünyesine katarak Kagoshima da üretim yaptı(ben burada da çalıştım!)
    Ne Pio Modülü kardeşim,bildiğimiz NEC dir zaten PDP nin atası/babası veya Kralıda NEC dir

Pio yu da alemin Kralı yapan işte bu Modül deki çok üstün başarıdır! KURO Engine sonrada FUGA Engine ile de ortaya harikalar çıkmıştır!

Ben NEC de her birimden geçtim bu arada!

Sakın PDP ler için ağzını bile açma "LÜTFEN"
    TFT-LCD ler içinse sallayabilirsin,çünkü bu forumda aynen senin gibi sallayan çok kişi vardır LCD ler için ama sakın PDP ye filan bulaşma cızzzzz
    adamı çarpar sonra!

Bıktım yaw senin artıklarında kardeşim;sadece dün/bugün senin abuk yazdıkların ve verilen linkler için sanırım 20 tane kadar eMail aldım ve hiç birisinide
    cevaplamadım,hatta kimisine şunu yazdım aynen ....yaw kardeşim gidin o andy denen bilmişe sorun neden bana soruyorsunuzki,adam öyle yazmışsa demekki doğrudur....
    diyerek gönderiyorum aynen!!

yaw kafayı yiyeceğim senin sayende,acı bana ltf,forumu zaten başka bazı sebeblerden bıraktım ama birileri hala beni bırakmak istemiyor,gidin kardeşim
    başımdan beni de rahat bırakın,ülen nedir başıma gelenler be,forumu terkettim güyya ama hala sıkıntısı devam ediyor!

Saygılar

Can Özyaman

++

• Hiç tartışmasız SONY **HX850 LED TV:

X-Reality PRO görüntü işlemcisi sayesinde ayrıntıları doğal bir biçimde geliştirerek siz ne izlerseniz izleyin görüntüye müdahale ediyor.
    Düşük çözünürlüklü internet videolarını, SD,HD veya en yeni 3D filmleri izlerken görüntüyü keskinleştirip doku ekleyerek bir TV ekranında gördüğünüz en gerçekçi görüntüleri oluşturuyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.