Orjinalden alıntı: metborn Ortaklık teklif edicem o zaman sana yeni tükkanında
Bilirsin beni tuttuğumu koparırım iyi işler yaparız senle
Bilemiyorum...Eğer uygun bir sermaye yatırırsan düşünebilirim.Bende küre sen de sermaye...SnipeTRla birlikte gül gibi geçinir gideriz dükkanda.Öğlenleri pastırmalı yumurta yaparız 3ümüz tükkanda.
@Hüzün valla ağzım gitmiyor söylemeye çok kötü çoook... Hani korkarsın bir şeylerden ya hep...Sonra o korktukların başına gelir...
abi sana şööle güzel bi kafe açalım... kahve içene fal bedava... ama kahve 20 ytl!!! ben ocakçı olurum!!! harcanma buralarda... yeteneğini zeka ve girişimcilikle birleştir ve paraya çevir!
quote:
Orjinalden alıntı: StranGe_PassenGer @Hüzün valla ağzım gitmiyor söylemeye çok kötü çoook... Hani korkarsın bir şeylerden ya hep...Sonra o korktukların başına gelir...
Sen gördüklerini söyle gerisine karışma
quote:
Orjinalden alıntı: StranGe_PassenGer
quote:
Orjinalden alıntı: öcüüü @Bassinger, bi fal da bana açıver anacım bi zahmet
pexdğpapsjfksjfkiapkjv2
Hımmm...Oldukça karmaşık...Çok iniş çıkışların var.Sağ elini kullanarak başlamışsın yazmaya. (p harfi) Meydan okumayı seviyorsun.Kazanmayı seviyorsun.En sona kondurduğun 2 bana pek gerçekçi gelmedi.Bilinçli yapılmış olabilir. Beklemeyi biliyorsun.Sabırsız birisi değilsin.Farklı olma gibi çaban var.Sağ elini kullanman bunu da gösteriyor.
Gelecekte 4 çocuğun olacak.Hepsi de oğlan.Evinin hanımı olacaksın ve gelecekteki gelinlerine dantel öreceksin.
evet 2 bilinçli konuldu Yok ben sabırsız sayılırım aslında
Farklı olmak gibi bi çabam yok zaten farklıyım. doğuştan gelen bişey. eskiden de solaktım ayrıyeten
Ne 4 çocuğu be? Buz Pateni Takımı mı kurcam Bilemedin o kısmını. Hepsinin oğlan olması kısmı da yanlış... Genetik incelemelerim sonucunda imkansıza yakın görünüyor arka arkaya 4 erkk çocuk
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: metborn Ortaklık teklif edicem o zaman sana yeni tükkanında
Bilirsin beni tuttuğumu koparırım iyi işler yaparız senle
Bilemiyorum...Eğer uygun bir sermaye yatırırsan düşünebilirim.Bende küre sen de sermaye...SnipeTRla birlikte gül gibi geçinir gideriz dükkanda.Öğlenleri pastırmalı yumurta yaparız 3ümüz tükkanda.
Ohooo denizde kum bende para
Sınaypta gelsin, çok iş yaparız valla Menemen bile yaparız
quote:
Orjinalden alıntı: laleman
Benim küremede baksana strange
abcçdefgğhıijklmn....
Seni görmemişim LaleAdam kusura bakma.
Sen düzenli bir insansın.Her şey yerli yerinde olmalı.Düzensizliğe tahammülün yok.Ama istediklerinle olduğun kişi arasında bariz farklar var.Ya kendinden vazgeçeceksin ya da isteklerini yeniden sorgulayacaksın.Takıntılı bir insan olmana ramak varken kendini kurtarmışsın.
Gelecekte yalnız kalacaksın.Evlenme gibi bir ihtimalin yok.
.
eee ne görünüyor
quote:
Orjinalden alıntı: çinporseleni
.
eee ne görünüyor
Ben bir noktayım ve anlaşılmam diyorsun.İçine kapanık olduğunu çıkartmak zor değil burdan.Anlaşılmak istemeyen insan anlaşılmazdır.Anlaşılmak istemiyor olmanın nedeni insanlardan çok fazla haz etmemen olabilir. Ne bileyim belki de küsmüşsündür insanlara.Noktanın diğer anlamı bir şeyleri kafanad bitirdiğini gösteriyor."Bitti" diyorsun."Ben anladım ve kararımı verdim" mesajı bu.Senin işin zor.Etrafındakilerin de öyle.
Gelecekte evleneceksin ve 3 kız 3 oğlan çocuğun olacak...Zengin olacaksın..Çünkü planlı programlı bir insansın..
çok ilginç
quote:
quote:
abcçdefgğhıijklmn....
Sen düzenli bir insansın.Her şey yerli yerinde olmalı.Düzensizliğe tahammülün yok.Ama istediklerinle olduğun kişi arasında bariz farklar var.Ya kendinden vazgeçeceksin ya da isteklerini yeniden sorgulayacaksın.
Bu kısmı tutturamamışsın.
quote:
çok ilginç
quote:
quote:
abcçdefgğhıijklmn....
Sen düzenli bir insansın.Her şey yerli yerinde olmalı.Düzensizliğe tahammülün yok.Ama istediklerinle olduğun kişi arasında bariz farklar var.Ya kendinden vazgeçeceksin ya da isteklerini yeniden sorgulayacaksın.
Bırak Allah'ını seversen.Kim kabul ederki böyle bir şeyi. Ben kendinize bile itiraf edemediklerinizi söylüyorum size.
quote:
quote:
çok ilginç
quote:
quote:
abcçdefgğhıijklmn....
Bırak Allah'ını seversen.Kim kabul ederki böyle bir şeyi. Ben kendinize bile itiraf edemediklerinizi söylüyorum size.
kendimle barışık bir insanım. olumlu ve olumsuz yanlarımı her zaman sorgulamışımdır
quote:
Orjinalden alıntı: HuZuN_CiCeGi
quote:
Orjinalden alıntı: StranGe_PassenGer @Hüzün valla ağzım gitmiyor söylemeye çok kötü çoook... Hani korkarsın bir şeylerden ya hep...Sonra o korktukların başına gelir...
Sen gördüklerini söyle gerisine karışma
strapasssss
quote:
Orjinalden alıntı: laleman kendimle barışık bir insanım. olumlu ve olumsuz yanlarımı her zaman sorgulamışımdır
Olumlu olarak çok fazla şey sorgulamana gerek kalmıyordur sanırım.
Şaka yav.
Tanıyanınız var mı bu elemanı alıngan mıdır?
Evet evet ben tanıyorum.Alıngandır.
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: laleman kendimle barışık bir insanım. olumlu ve olumsuz yanlarımı her zaman sorgulamışımdır
Olumlu olarak çok fazla şey sorgulamana gerek kalmıyordur sanırım.
Şaka yav.
Tanıyanınız var mı bu elemanı alıngan mıdır?
Evet evet ben tanıyorum.Alıngandır.
bende tanıyorum bendehoşlanmadığı konularda alıngandır...
Bak bakalım strapas
2a7r8v2a6m00
falına ben bakiim onun yerine
quote:
Bak bakalım strapas
2a7r8v2a6m00
aşıksıııın aşıksııııııın aaaaşıksııııınnn sen aşıksın arkadaşşşş !
quote:
Orjinalden alıntı: öcüüü
quote:
Bak bakalım strapas
2a7r8v2a6m00
Sen çık aradan læ hem ne alaka
quote:
Orjinalden alıntı: öcüüü
quote:
Bak bakalım strapas
2a7r8v2a6m00
Bilinçli yazılmış.Rasgele değil. Burdan anlıyoruz ki,insanların seni yeterince ciddiye almadığını düşünüyorsun. Şarkı da geçiyor ya "Benim de kendi cümlelerim var..."... Aynen seni tarif ediyor.Harften fazla rakam kullanman, için için çok karmaşık bir insan olduğunu gösteriyor.Kendin bile kendini anlayamıyorsun.O yüzden harf yerine rakam tercih ediyorsun.Son kısma bilinçli olarak 2 tane 0 koyman ise ümidini yitirmediğini ve senin de bir gün seni anlayan birini bulacağını ve kendini anlayacağını düşündüğünü gösteriyor.
28 yaşında eveleneceksin.4kız 2 oğlan çocuğun olacak.2 oğlun çinporseleninin kızları ile ilgilencek.Ama Çinporseleninin erkek çocukları buna engel olacak.O yüzden çinporseleni ile arayı sıcak tut şimdiden.
Öcüüünün erkek çocukları senin kızlara sırnaşacak.ama hepsinin sapıh...O yüzden şimdiden öcüüden uzak dur.