Şimdi Ara

sdfasdsdf (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
129
Cevap
0
Favori
1.953
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Çok da kötü değilmiş hani idare ederişin üzücü tarafı daha 5 sene var yaaa

Çinporselen dünür olacağız

öcüüü sapık çocuklarına söyle fazla dolaşmasınlar kapımda

Evet işin bitti strapas sahte üfürükçülükten içeri gireceksin kayda aldım bütün söylediklerini

• Olmayan çocuklarımın olmayan erkeklerle ilişkisi cık cık cık StranGer bu aralar evlilik işlerine kafayı fazla taktı...

Duyumlarımıza göre bir bayana kahve yapmış ondan sonra böyle evlilik işlerine kafayı takarolmuş. Varmı bir açıklama StranGer
  • quote:

Orjinalden alıntı: StranGe_PassenGer

Öcüüünün erkek çocukları senin kızlara sırnaşacak.ama hepsinin sapıh...O yüzden şimdiden öcüüden uzak dur.

sen benim gözüme baksana gözümeee SAPIK yetiştrcek göz var mı bende?

sensin o

• quote:

Orjinalden alıntı: weros

adsfksdlfeslfsşksd

Bak bakalım

İşte olduğumu görünmek bir insan.İçi dışı bir...Farklı olayım çabası yok.Kendi içinde ve beyninde yaşayabilir bu tür insanlar farklarını...son kısımda sağ ve sol el arasında gel git yaşanmış.Bu da çeşitliliği sevdiğini gösteriyor.

2 kere evleneceksin. 34 yaşında ilk eşini boşayıp 22lik biri ile yaniden evleneceksin.ilk eşinden 3 erkek ikincisinden 4 kız olacak.Kızlar vefalıdır o yüzden şanslısın.Yaşlılığında bakarlar sana.

Öcüüü sana demedik herhalde...Baba tarafından bir bozukluk olabilir.

• Weros ilk cümlem "olduğu gibi gürünmek isteyen biri" olacaktı.(Nasıl bir yazım hatasıysa.

quote:

Orjinalden alıntı: çinporseleni

Olmayan çocuklarımın olmayan erkeklerle ilişkisi cık cık cık StranGer bu aralar evlilik işlerine kafayı fazla taktı...
    Duyumlarımıza göre bir bayana kahve yapmış ondan sonra böyle evlilik işlerine kafayı takarolmuş. Varmı bir açıklama StranGer

Şimdi geleim sana....Evlilik olayı kafayı takmayacak gibi değil...mecburum evlenmeye...Çünkü hala bir insanım... ama düşünen StranGe diyor ki:" Yapma etme deli misin divane misin?Bile bile yakacaksın hem beni hem kendini!"

Kahve yapma olayına gelince doğrudur...Ben kafama uygununu bulayım kahve de yaparım şeker de tutarım... ama ben imkansızı istememek gerektiğini iyi bilen biriyim.

• quote:

Öcüüü sana demedik herhalde...Baba tarafından bir bozukluk olabilir.

bana dedin demedim ki, "ben öle yetiştirmem" dedim

ayrıca sapık adamla da işim olmaz benim

• Demekki kafana uygun olduğu için kahve yaptın eee ne yaptı peki kabul etmedimi yoksa

İstersen biz forumca aracılık yapalım hüzün çiçeği ve öcüü 'yü gönderelim mesela... Yada mewluth hoca gidip daya kisteme böylesini bi daha bulamazsın cevap hakkını 5 dk dan 20 dk ya çıkarırız falan desin olmazmı

• quote:

Demekki kafana uygun olduğu için kahve yaptın eee ne yaptı peki kabul etmedimi yoksa

İstersen biz forumca aracılık yapalım hüzün çiçeği ve öcüü 'yü gönderelim mesela... Yada mewluth hoca gidip daya kisteme böylesini bi daha bulamazsın cevap hakkını 5 dk dan 20 dk ya çıkarırız falan desin olmazmı

Öyle bir şey olmadı ..Olsa dedik herhalde...

Benim bir kız karşısında hezimete uğradığımı buruşturulup atıldığımı görmeyi ne çok istersiniz di mi?,

O gün burdan (gerçek dünyayani...Şu an matrixteyiz ya) birisi de dedi."Senin karizmanı dağıtacak biri ile tanıştırayım da gör " diye.Çok güzelmiş,çok fettanmış falan.
    Ben de dedim:
    "Valla hiç iddia etmem.Çünkü kadının şerrinden korkarım."

• quote:

Orjinalden alıntı: öcüüü

Haklısın ..Şimdiye kadar yaptığın tercihler gelecekte de ne kadar isabetli tercihler yapacağının garantisi.
  • quote:

oo süper Çiçek duydun mu dünürcübaşı olcez kız Dürü mürü hazırlarlar bize de

görümce olcam olley

• Ben çıktım...

Küstüm size...

Hİç biriniz şu forum arkadaşınıza güzel arkadaşlarınızdan ayar çekmediğiniz gibi beni kendi ellerinizle ateşe atmayı planlıyorsunuz.

P.tesiye kadar da girmeyeyim de görün siz.

• quote:

quote:

oo süper Çiçek duydun mu dünürcübaşı olcez kız Dürü mürü hazırlarlar bize de

görümce olcam olley

Köprüyü geçene kadar ayıya dayı muamelesi yaparız sonra görümcelik başlar öcüüü

İçimde kaldı bi gelin dövemem lazım

• quote:

Ben çıktım...

Küstüm size...

Hİç biriniz şu forum arkadaşınıza güzel arkadaşlarınızdan ayar çekmediğiniz gibi beni kendi ellerinizle ateşe atmayı planlıyorsunuz.

kimseyi sevmiom kimseyle olmak istemiom die forumu inleten sen deil miydin

• quote:

quote:

Haklısın ..Şimdiye kadar yaptığın tercihler gelecekte de ne kadar isabetli tercihler yapacağının garantisi.

şimdiye kadar ne tercihi yapmışım pesıncır? + sen benim yaptıım tercihleri nerden biliosun ?

• nolmuş len burda korsan üfürükçü mü var burda,
    strenci şu kürene bi bak bakıyım 10 sene sonra nerde ne şekilde olacam
  • bende istiyomm

shdkjsh djkshjkDHSJB
  • YA FALCI KARDEŞŞ
    HAKKATEN PAZARTESİYE KADAR GELMİYCEN Mİİ..
    YA GELİNCE BİDE BANA BAKIVER Bİ ZAAMET YAA
  • quote:

quote:

quote:

@Bassinger, bi fal da bana açıver anacım bi zahmet

pexdğpapsjfksjfkiapkjv2

Hımmm...Oldukça karmaşık...Çok iniş çıkışların var.Sağ elini kullanarak başlamışsın yazmaya. (p harfi) Meydan okumayı seviyorsun.Kazanmayı seviyorsun.En sona kondurduğun 2 bana pek gerçekçi gelmedi.Bilinçli yapılmış olabilir. Beklemeyi biliyorsun.Sabırsız birisi değilsin.Farklı olma gibi çaban var.Sağ elini kullanman bunu da gösteriyor.

Gelecekte 4 çocuğun olacak.Hepsi de oğlan.Evinin hanımı olacaksın ve gelecekteki gelinlerine dantel öreceksin.

evet 2 bilinçli konuldu
    Yok ben sabırsız sayılırım aslında

Farklı olmak gibi bi çabam yok zaten farklıyım. doğuştan gelen bişey.
    eskiden de solaktım ayrıyeten

Ne 4 çocuğu be? Buz Pateni Takımı mı kurcam Bilemedin o kısmını.Hepsinin oğlan olması kısmı da yanlış... Genetik incelemelerim sonucunda imkansıza yakın görünüyor arka arkaya 4 erkk çocuk

hım...
    imkansıza yakın demek.. abartıyorsun..
    1/2 X 1/2 X 1/2 X 1/2 = 1/32

imkansıza yakın değil yani..

• quote:

Orjinalden alıntı: kirmizi81

bende istiyomm

shdkjsh djkshjkDHSJB

Hayatını 2 bölüme ayırmışsın.Boşluk koyup yeni bir başlangıç yapmak istemişsin ama yeni diye başladığın hayat bir öncekinin kopyası olmuş.(shdkjsh-djkshjk--aynı harf guruplarından olşuyor)Daha sonra köklü bir değişiklik yapmak istemişsin (CApslock yada shift) Ama yine de aynı hayatın (harflerin) esiri olmaktan kurtulamamışsın.Bence kaderini sevmekten baçka çaren yok.Yaşayacaksan d,j,k,s,h,b harflerini farklı yorumlayıp yine aynı şeyleri yaşamaktansa olduğu kabul edip sevmeye çalışmalısın.

Yani anlatmak istediğim şu:Ne yaşadığını bilmiyorum ama anlaşılan bundan memnun değilsin.Değiştirmek istediğin halde aynı şeyleri yaşıyorsun ve değiştiğini sanarak kendini kandırıyorsun.Hiç bir hayat omple kötü değildir.Bence yaşadıklarını sevmeyi denemelisin.

Sanırım senin 1 tek çocuğun olacak.O çocuktan sonra istesende başka çocuğuın olmayacak.Bunun nedeni tıbbi.

• quote:

Orjinalden alıntı: Andromeda

quote:

Ben çıktım...

Küstüm size...

kimseyi sevmiom kimseyle olmak istemiom die forumu inleten sen deil miydin

Baktım o numarayı yemiyorlar ben de yeni bir şeyler deneyeyim dedim.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.