kendini aşmışsın sen strange falcıya ihtiyacın yokmuş. ehh napalım bende pratik yapmış oldum
Kıymetli hacı Lale ADAM ... Kendini aşmak deyimini nasıl kullanıyorsun bilmiyorum.İnsanlar bu tabiri yanlış algılıyor.Sanki kendisi kötüymüş de onu aşıp yeni biri olmuş gibi falan yorumluyorlar.Öyle değil.Kendini aşmak demek bizim algı ve etki sınırlarımız dışındaki hayatı kabul etmek demektir bence.Şu cümleyi yaz bir yere.Başka yerde bulamazsın.Kaderinin esaretini kabul eden kişi gerçek özgürlüğe ulaşır.
Bay.prof.benim anladığım kendini aşmak demek.Hayatta olumlu ve olumsuz herşeyin sadece bir sebeb olduğunu bilip,olaylara sadece pencereden bakmak içeriye girmemektir.yanii o manada söyledim
quote:
Orjinalden alıntı: laleman
Bay.prof.benim anladığım kendini aşmak demek.Hayatta olumlu ve olumsuz herşeyin sadece bir sebeb olduğunu bilip,olaylara sadece pencereden bakmak içeriye girmemektir.yanii o manada söyledim
Pek muhterem Hacı Lala Paşa...Sebebin karşısında bir sonuç olacaktır her zaman.Eğer o pencereden içeriye girmezsen olası sonuçlardan korktuğun varsayımına ulaşabiliriz.
Daha somut şeyler konuşalım Paşam.Bu hayatta istediğim ve hakettiğimi düşündüğüm yerde miyim? Maddi anlamda Hayır...Peki bu benim kendimi huzursuz ve mutsuz hissetmeme neden midir ? Hayır...Çünkü huzur ve mutluluk onlara bağlı değil... en sevdiğim film olan Before Sunset'te bir cümle geçiyordu.(Mutlaka izleyin bu filmi..Tekrar tekrar...) Diyordu ki: "İstemekte bir sorun yok.Yeter ki istediklerini elde edemeyince kendini mutsuz hissetme."
YA LALE ADAM , STRANGE.. NE OLUYO BURDA.. BEN ANLAMADIM BİŞE.. ŞİMDİ FAL BAKAN KİM.. PENCERE NE.. YA KUSURA BAKMAYIN YAA.. MERAK İŞTE....
quote:
Orjinalden alıntı: kirmizi81
YA LALE ADAM , STRANGE.. NE OLUYO BURDA.. BEN ANLAMADIM BİŞE.. ŞİMDİ FAL BAKAN KİM.. PENCERE NE.. YA KUSURA BAKMAYIN YAA.. MERAK İŞTE....
Falcı dükkanına zabıta baskın yaptı.Kapattık o yüzden.Artık dükkana 2 sandalye çektik laflıyoruz bizim LaleAdamla. Pencere de Yasemin'in Penceresi gibim bir şey.
quote:
Orjinalden alıntı: StranGe_PassenGer
quote:
Pek muhterem Hacı Lala Paşa...Sebebin karşısında bir sonuç olacaktır her zaman.Eğer o pencereden içeriye girmezsen olası sonuçlardan korktuğun varsayımına ulaşabiliriz.
Daha somut şeyler konuşalım Paşam.Bu hayatta istediğim ve hakettiğimi düşündüğüm yerde miyim? Maddi anlamda Hayır...Peki bu benim kendimi huzursuz ve mutsuz hissetmeme neden midir ? Hayır...Çünkü huzur ve mutluluk onlara bağlı değil... en sevdiğim film olan Before Sunset'te bir cümle geçiyordu.(Mutlaka izleyin bu filmi..Tekrar tekrar...) Diyordu ki: "İstemekte bir sorun yok.Yeter ki istediklerini elde edemeyince kendini mutsuz hissetme."
şimdii Bay prof.pencerelerden içeri girmek şöyle dursun,içerileri dikizleye gibi niyetim yok tarzım bu.sadece kendi penceremden içeriye bakarım. Elbetteki hayatta herkez tam olarak istediği yerde olamaya bilir önemli olan elindekilerin kıymetini iyi bilmek.Ayrıca "İstemekte bir sorun yok.Yeter ki istediklerini elde edemeyince kendini mutsuz hissetme."
quote:
sorma kırmızı'cım laflıyoruz bizim falcıyla çok çeneli laf yetiştiremiyorum
quote:
quote:
Bana niye strangecim denmiyor bakim.
hadi bak falıma ;
asdad6dasdsad6asdads6wdasdsawdaaaw
quote:
quote:
sana güveniyorum şekerim. yetişirsin sen..
quote:
Orjinalden alıntı: Krouger_TT
hadi bak falıma ;
asdad6dasdsad6asdads6wdasdsawdaaaw
Fal bakma işini bıraktık hacı.Bir önceki sayfada belirtmiştim...Ama LALeADAM bakabilir isterse kendisi.
@strange;Astar isteme
@kırmızı;
@Krouger_TT;kusura bakmayın resminizi avatar olarak koymakla iyi etmemişiniz onun için bakamam.
quote:
@£Krouger_TT;kusura bakmayın resminizi avatar olarak koymakla iyi etmemişiniz onun için bakamam.
Şaka maka son zamanlarda espri yapma işini falan da kıvırmaya başladın...Aferin...
İnsanları olumlu etkilediğimi görmek beni nasıl duygulandırıyor bir bilseniz.
quote:
quote:
@£Krouger_TT;kusura bakmayın resminizi avatar olarak koymakla iyi etmemişiniz onun için bakamam.
Şaka maka son zamanlarda espri yapma işini falan da kıvırmaya başladın...Aferin...
İnsanları olumlu etkilediğimi görmek beni nasıl duygulandırıyor bir bilseniz.
şaka yapmasını iyi bilirim açtırma ağzımı yoksa
Elinde cımbızı,aynası Cumbada oturur mahmure
quote:
Orjinalden alıntı: laleman şaka yapmasını iyi bilirim açtırma ağzımı yoksa
Erkekçe söyle...Ben mi daha iyi espri yapıyorum sen mi?
quote:
quote:
Rakip tanımıyorum
quote:
quote:
quote:
Rakip tanımıyorum
Beni tanımadığını biliyoruz.Onu sormuyorum.
Gördün mü işte böyle..Şimdi sen dene bakalım.Kapmış mısın görelim.
quote:
quote:
quote:
quote:
Rakip tanımıyorum
Beni tanımadığını biliyoruz.Onu sormuyorum.
Gördün mü işte böyle..Şimdi sen dene bakalım.Kapmış mısın görelim.
Hadi bakalım ufaklık büyüklerle öyle konuşulmaz doğru evine marş marş
Bu kadar yeter strange rakip tanımadığımı söylemiştim.Başka topicleri dolaşmam lazım bayy.
quote:
Orjinalden alıntı: laleman Hadi bakalım ufaklık büyüklerle öyle konuşulmaz doğru evine marş marş
Bu kadar yeter strange rakip tanımadığımı söylemiştim.Başka topicleri dolaşmam lazım bayy.
Gitme ne olur... Lütfen başka topiclere bakma... kıskanırım valla.. Bak burası eğlenceli.