@Krouger_TT;kusura bakmayın resminizi avatar olarak koymakla iyi etmemişiniz onun için bakamam.
Güzel oldugunuz kadar küstahmıssınızda ...
O benim resmim degil , ben o kadar ( onun adı eddie ) vahsi degilim daha adam öldürmeye baslamadım teesüf ederim
Hem ne güzel size malzeme hazırlamıstım metinin içine 666 yazmıstım gır gır yapın diye malzemeyi kötüye kullandınız
vklamvıeojncmlasgjfowırfkjnoıfm
quote:
Orjinalden alıntı: HergoM
vklamvıeojncmlasgjfowırfkjnoıfm
Kafan çok karışık sanırım. "klam" "fol" "las" gibi anlam verilebilecek birleşimlerin olması aradığın şeyin bir şekilde içinde olduğunu, kendiliğinden ortaya çıkmasının ise zaman alacağını ortaya koyuyor.Bu kadar uzun olmasının sebebi "feyk" olarak asıl kim olduğunun anlaşılması kaygısını barındırmandan kaynaklanıyor.
Eski dostlarım yazmış görünce dayanamadım. Falıma bak falcı
sfkljsdkgfoıerg
quote:
Orjinalden alıntı: gymim
Eski dostlarım yazmış görünce dayanamadım. Falıma bak falcı
sfkljsdkgfoıerg
Karmaşık bir yapın var.sol elinle bastığın tuşlar bence gerginliğinji yansıtıyor.Biraz rahatlatmalısın kendini.Ya her şeyi kafaya takan birisin ya da gerçekten kafana taktığın önemli bir konu var ve bu her şeyi etkiliyor.Harf geçişlerinden anladığım kadarıyla bir şekilde farklılık arıyorsun.Ama engeller var önünde.Ve üzülerek söylüyorum ki bu engelleri aşamayacaksın.Çünkü bu engelleri koyan da sensin.
Ama sonun iyi. ("g" harfinden dolayı) Yaşarken çok kasmamaya bak.
quote:
Orjinalden alıntı: StranGe_PassenGer
Karmaşık bir yapın var.sol elinle bastığın tuşlar bence gerginliğinji yansıtıyor.Biraz rahatlatmalısın kendini.Ya her şeyi kafaya takan birisin ya da gerçekten kafana taktığın önemli bir konu var ve bu her şeyi etkiliyor.Harf geçişlerinden anladığım kadarıyla bir şekilde farklılık arıyorsun.Ama engeller var önünde.Ve üzülerek söylüyorum ki bu engelleri aşamayacaksın.Çünkü bu engelleri koyan da sensin.
Ama sonun iyi. ("g" harfinden dolayı) Yaşarken çok kasmamaya bak.
Teşekkür ederim
Yaws Arkadasim ben baska bi gezegenden geldim yani bu forma fazla takılmam
falımıza baktırmak için oturma izni felan mı almamız lazım yada bize bi torpil gec sen
cok super olur:
sifreyi verim bi:
kdshsy6ekgfldhıxnaheyw
benim de falima baksana lütfen
kod bu 0010100111010 bu da göbek kodum
acxycascyxcas
quote:
Orjinalden alıntı: bnyamin
benim de falima baksana lütfen
kod bu 0010100111010 bu da göbek kodum
acxycascyxcas
Çifk kişilik mi var?Ya da 2 ayrı kader mi yaşıyorsun?
tamam ilkine bak o zaman sadece hem parasiyla diil mi bilader oderim bakarsin....
quote:
tamam ilkine bak o zaman sadece hem parasiyla diil mi bilader oderim bakarsin....
Dükkan kapandı maalesef...Benim cinler greve gitti.
olsun ben zaten neo ydum taniyamadin mi en basit falci bile bilir bunu baksana 010010 diyo matematik kraliyim olm ben herkesin onceden ne yapcagini gorup ona gor tokatliyom milleti.. annem babam ne zaman gelcek onu bile goryom hemen sigarayi sonduruyom... cok iyi bisey neo olmak yaw
quote:
olsun ben zaten neo ydum taniyamadin mi en basit falci bile bilir bunu baksana 010010 diyo matematik kraliyim olm ben herkesin onceden ne yapcagini gorup ona gor tokatliyom milleti.. annem babam ne zaman gelcek onu bile goryom hemen sigarayi sonduruyom... cok iyi bisey neo olmak yaw
Ama Neo olmanın kötü bir yanı var.HEr tarafın delik deşik...Ordan sigara dumanları çıkıyordur.Daha da kötüsü o deliklere habire bir şeyler sokuyorlar.
oo aga kusura bakma agir laflar ettim biraz .. profiline baktimda nihat genc izleyen biriymisin onunde saygiyla egiliyom.. o adam cok guzel ele aliyor konulari cok guzel elestiriyor ve cok guzel yorumluyor... tavsiye ederim arkadaslar sky turk te cikiyo hangi gunler bilmiyom ama genellikle izlemeye calisiyom .. o adami her turk genci dinlemesi lazim..
quote:
oo aga kusura bakma agir laflar ettim biraz .. profiline baktimda nihat genc izleyen biriymisin onunde saygiyla egiliyom.. o adam cok guzel ele aliyor konulari cok guzel elestiriyor ve cok guzel yorumluyor... tavsiye ederim arkadaslar sky turk te cikiyo hangi gunler bilmiyom ama genellikle izlemeye calisiyom .. o adami her turk genci dinlemesi lazim..
VAlla ilginç...Karşındaki kişiyi tanımadan ağır laflar eder misin hep? GErçi ağır bir laf yoktu.Olsa cevap vermezdim zaten.
Nihat Genç'in coşkusunu severim.
Ama sana tavsiyem etiketlerle düşünme.Nihat GEnç'i izleyen birisi aşağalık birisi de olabilir.
şöle bi baktım da bi deli kuyuya bi taş atmış kırk akıllı çıkaramamış...ben kendi taşımı kendim atıyom strenç benimkini bulabilecekmisin
quote:
Orjinalden alıntı: kedicik
şöle bi baktım da bi deli kuyuya bi taş atmış kırk akıllı çıkaramamış...ben kendi taşımı kendim atıyom strenç benimkini bulabilecekmisin