Haklısın ..Şimdiye kadar yaptığın tercihler gelecekte de ne kadar isabetli tercihler yapacağının garantisi.
şimdiye kadar ne tercihi yapmışım pesıncır? + sen benim yaptıım tercihleri nerden biliosun ?
hani bu 2 sorunun yanıtı ?
quote:
Orjinalden alıntı: StranGe_PassenGer
quote:
Orjinalden alıntı: kirmizi81
bende istiyomm
shdkjsh djkshjkDHSJB
Hayatını 2 bölüme ayırmışsın.Boşluk koyup yeni bir başlangıç yapmak istemişsin ama yeni diye başladığın hayat bir öncekinin kopyası olmuş.(shdkjsh-djkshjk--aynı harf guruplarından olşuyor)Daha sonra köklü bir değişiklik yapmak istemişsin (CApslock yada shift) Ama yine de aynı hayatın (harflerin) esiri olmaktan kurtulamamışsın.Bence kaderini sevmekten baçka çaren yok.Yaşayacaksan d,j,k,s,h,b harflerini farklı yorumlayıp yine aynı şeyleri yaşamaktansa olduğu kabul edip sevmeye çalışmalısın.
Yani anlatmak istediğim şu:Ne yaşadığını bilmiyorum ama anlaşılan bundan memnun değilsin.Değiştirmek istediğin halde aynı şeyleri yaşıyorsun ve değiştiğini sanarak kendini kandırıyorsun.Hiç bir hayat omple kötü değildir.Bence yaşadıklarını sevmeyi denemelisin.
Sanırım senin 1 tek çocuğun olacak.O çocuktan sonra istesende başka çocuğuın olmayacak.Bunun nedeni tıbbi.
şuan bi tane çocuğum var ve umarım dediğin gibi bi tane kalır Yani anlatmak istediğim şu:Ne yaşadığını bilmiyorum ama anlaşılan bundan memnun değilsin.Değiştirmek istediğin halde aynı şeyleri yaşıyorsun ve değiştiğini sanarak kendini kandırıyorsun.Hiç bir hayat omple kötü değildir.Bence yaşadıklarını sevmeyi denemelisin.
yorumun güzel ve benim için doğru.. teşekkürler..
quote:
Orjinalden alıntı: -[Tr]T.Y.D-
Senin nickin yeterince karman çorman olduğu için senin klavyede rasgele bir şeyler yazmana gerek yok.
Sanırım baban bir tişört üreticisi ve "TR malı" damgalı tişörtleri ihraç ediyor.BAştaki ve sondaki çizgiler kısıtlamaları gösteriyor.bu kısıtlamalar dışardan değil.Kendi kendini sınırlamışsın.Bir şekilde başlangıç ve son koymuşsun.Özgür olduğunu düşünebilirsin ama bu sınırlamalar altında asla özgür olamayacaksın.
SAnırım 6kız 2 oğlan çocuğun olacak.Bunlar sadece ilk eşinden.Sen de öcünün çocuklarına dikkat et.,
@öcüüü Aman be öcü sen de...Seni tanıyormuş izlenimi verip forumda hava atmaya çalıştık.Alacağın olsun
kirmizi81--Önemli değil.Bunlar promosyon.İlerde ücretli hale geçeceğiz.
quote:
@öcüüü Aman be öcü sen de...Seni tanıyormuş izlenimi verip forumda hava atmaya çalıştık.Alacağın olsun
başka şekillerde at havanı
yaw sana bişe dicem ben biara
quote:
Orjinalden alıntı: öcüüü
yaw sana bişe dicem ben biara
Bana ne diyeceksen burda de.Biz foruma mal olmuş insanlarız.İnsanlar merakta kalmasın.
Orjinalden alıntı: -[Tr]T.Y.D-
Senin nickin yeterince karman çorman olduğu için senin klavyede rasgele bir şeyler yazmana gerek yok.
Sanırım baban bir tişört üreticisi ve "TR malı" damgalı tişörtleri ihraç ediyor.BAştaki ve sondaki çizgiler kısıtlamaları gösteriyor.bu kısıtlamalar dışardan değil.Kendi kendini sınırlamışsın.Bir şekilde başlangıç ve son koymuşsun.Özgür olduğunu düşünebilirsin ama bu sınırlamalar altında asla özgür olamayacaksın.
SAnırım 6kız 2 oğlan çocuğun olacak.Bunlar sadece ilk eşinden.Sen de öcünün çocuklarına dikkat et.,
aman Tanrııım
ama yanlış hepsi herşey göründüğü gibi değildir strange
fdhkjşagpğşöl
merak işte ...
quote:
Orjinalden alıntı: enemy34
fdhkjşagpğşöl
merak işte ...
Çok fazla karmaşık biri olduğunu söyleyemem.Sanki bir şeyleri daha tam oturtamamışsın.GEl gitlerin var ama bunun nedeni içindeki karmaşa değil kendini anlama yönündeki çabasızlığın.Küreme bakıyorum ama çok fazla bir şey göremiyorum.Sanki daha yolunu çizmemişsin.İsteklisin ama yeterince kararlı mısın?Cevap vermen gereken soru bu...
@-[Tr]T.Y.D- Neyin yanlış neyin doğru olduğunu zaman gösterecek.Kendi doğru kabul ettiklerinin mi doğru, yoksa hakikatin mi doğru olduğunu hep birlikte göreceğiz.Gerçi görmek var anlamak var.Anlamak var kabul etme gücünü kendinde bulmak var.bunların dışında da bilmek var ki o apayrı.
enemy34ninki sondu.Artık falcıyı kapatıyorum.Bundan sonra fal bakma işini istekli arkadaşlar devralabilirler.
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: enemy34
fdhkjşagpğşöl
merak işte ...
Çok fazla karmaşık biri olduğunu söyleyemem.Sanki bir şeyleri daha tam oturtamamışsın.GEl gitlerin var ama bunun nedeni içindeki karmaşa değil kendini anlama yönündeki çabasızlığın.Küreme bakıyorum ama çok fazla bir şey göremiyorum.Sanki daha yolunu çizmemişsin.İsteklisin ama yeterince kararlı mısın?Cevap vermen gereken soru bu...
@-[Tr]T.Y.D- Neyin yanlış neyin doğru olduğunu zaman gösterecek.Kendi doğru kabul ettiklerinin mi doğru, yoksa hakikatin mi doğru olduğunu hep birlikte göreceğiz.Gerçi görmek var anlamak var.Anlamak var kabul etme gücünü kendinde bulmak var.bunların dışında da bilmek var ki o apayrı.
enemy34ninki sondu.Artık falcıyı kapatıyorum.Bundan sonra fal bakma işini istekli arkadaşlar devralabilirler.
Bu Topic e en çok kim mesaj atmışsa bence ona devredelim.. yakışır
quote:
Orjinalden alıntı: StranGe_PassenGer Sen de öcünün çocuklarına dikkat et.
Bana ne diyeceksen burda de.Biz foruma mal olmuş insanlarız.İnsanlar merakta kalmasın.
hımm haklısııın eh peki sen bilirsin, söliim hani sana bişey anlatmıştım ya geçen,
heh işte biz seni çok fenaa kafaya aldık
gizli kamera şurda, el salla
quote:
Orjinalden alıntı: öcüüü hımm haklısııın eh peki sen bilirsin, söliim hani sana bişey anlatmıştım ya geçen,
Ben şimdi "sakın kimseye anlatmayın diyerek PMle bilgi verdiğim 10larca kişiye ne diyeceğim. Eğer bu forumdan kısmet bulamazsan bil ki sebebi kendi anlattığın yalandır.
Bu tür bir şeye inandığımı düşünmen beni hayal kırıklığına uğrattı.Sana son verdiğim cevabı hatırlarsan bunu anlararsın... ("Ben de bile kalmayacağından emin olablirsin")
Orjinalden alıntı: öcüüü hımm haklısııın eh peki sen bilirsin, söliim hani sana bişey anlatmıştım ya geçen,
Ben şimdi "sakın kimseye anlatmayın diyerek PMle bilgi verdiğim 10larca kişiye ne diyeceğim. Eğer bu forumdan kısmet bulamazsan bil ki sebebi kendi anlattığın yalandır.
yok öyle bi tasam
/>
herkesi kendin zannetmesen diorum
quote:
Bu tür bir şeye inandığımı düşünmen beni hayal kırıklığına uğrattı.Sana son verdiğim cevabı hatırlarsan bunu anlararsın... ("Ben de bile kalmayacağından emin olablirsin")
Böyle bir risk almak istiyorsan al bakalım...Ama dikkat et , benim falıma bakayım derken kendin hakkında ipuçları verebilirsin. Şifre:
afsfdgdfhdf
ooooo bu ne hal strange bu aralar için pek sıkılmış.kafana birşeyi taktın mı desem takar gibi mi olmuşun(kahve elde çekilmiş peltesi çok tam görünmüyor ama hiç üzülme geçecek.Akıllı ve mantıklı birisin yapmış olduğun seçimin yanlış olduğunu anlayacak birden kendini toparlayacaksın.2gün mü desem3 gün mü desem taş çatlasa 4 gün sonra eski performansına kavuşacaksın.sivilceyi çok kurcalarsan çıpan olurmuş.çorban gibi kahvende güzel olmamış daha ileriyi göremedimHaa unutmadan pratik bilgi vereyim çorbayı süzeceğim diye hiç uğraşma blandırdan geçiriver çok rahat oluyor
not;ilk ve son prof.baktım başka kimseye bakmam
strange pek artiz gördüm seni
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: laleman
1-ooooo bu ne hal strange bu aralar için pek sıkılmış.
kafana birşeyi taktın mı desem takar gibi mi olmuşun(kahve elde çekilmiş peltesi çok tam görünmüyor ama hiç üzülme geçecek.Akıllı ve mantıklı birisin 2-yapmış olduğun seçimin yanlış olduğunu anlayacak birden kendini toparlayacaksın. 3-2gün mü desem3 gün mü desem taş çatlasa 4 gün sonra eski performansına kavuşacaksın. 4-sivilceyi çok kurcalarsan çıpan olurmuş.çorban gibi kahvende güzel olmamış daha ileriyi göremedim 5-Haa unutmadan pratik bilgi vereyim çorbayı süzeceğim diye hiç uğraşma blandırdan geçiriver çok rahat oluyor
not;ilk ve son prof.baktım başka kimseye bakmam
1-Kafamı küçük şeylere taktığım zamanlar çok hızlı kendimi toparlarım.Çünkü bilirim ki o küçük şey asıl neden değil sadece bir fitil.Benim kafamdaki şey iş,aş,sevgili,aile,toplum vs şeyleri aşan bir şey... 2-Üst boyutta yanlış seçim diye bir kavrama inanmıyorum.Bunu anlama yetimiz yok bence.Kadere inanırım daha önemlisi kaderimi severim... 3-İniş çıkışlar olacak tabi.Dışardan nasıl grünüyor bilmiyorum ama ben iniş çıkışlarımı da severim. 4-Sivilceyi sıkmayı çok severim.Ama en son hafiften bir iz kaldı ve çok sinir oldum.Dove sabun aldım geceleri yatmadan yüzümü yıkamak için ama 2 yada 3 kere kullanıp tuvalet sabunu haline getirdim. 5-İşte en önemlisi.Blender mi alayım bekar evine?Görülmüş şey değil.Bugün blender alırsam yarın beni istemeye gelirler valla.