Şimdi Ara

se m600

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
738
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hepsiburadaya bakarken m600 ü gördüm burda arama yaptım özelliklerini herşeyini çok beğendim fiyatıda uygun geldi ama maalesef Türkçe bir inceleme bulamadım
    Bu zamanda m600i alınır mı acaba? 650 ytl bu telefon için pahalımıdır?Kamera benim için hiç sorun değil yani olsada önemli değil olmasada.Pda gibi birşey istiyordum onlar biraz pahalı gelince bunu gördüm.Üstteki soruları cevaplarsanız sevinirim.
    Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tuncer82 -- 20 Ocak 2007; 20:16:52 >

• Yeni w850i almasaydım kesinlikle beyazını tercih ederdim.Bence alınır.Ama hafıza kartı kapasitesi az.ve micro.Yinede tercih edilir kamera sorun deilse
  • teşekkürler RYU1980 yorumun için
    yokmu arkadaşlar başka yorumu olan veya daha önemlisi kullanan?
  • Kullandım bu cihazı ama ben pek sevmedim. Telefonun ekranı, sesi, görünümü çok güzel. Symbian uiq işletim sistemi kullanan bu cihazda kamera yok, ve ekranı dokunmatık. Ben zırt pırt kalem çıkar sıkıldım onun için sattım. daha pratik bir cihaz almak için sattım yani. Kamera önemli değilse ve kalemi sık sık çıkarmaktan üşenmezsen alınabilir.
  • şimdi soracağım soru biraz saçma olabilir bu konularda biraz bilgisizimde yani ekranda yazı yazmak dışında parmakla dokunarakta herhangi bir menuye girilemiyor mu?
  • eger parmağın çok büyük değilse elbetteki yapabilirsin güzel telefon ancak edge olmaması bence tek eksiği,ayrıca program bulmak uiq lerde daha zor.
    oktayakgoz nickli arkadaş bu aleti kullanıyor uzun zamandır,ondan daha çok bilgi alabilirsin...
  • teşekkürler bilgilendirme için oktayakgoz ile hemen konuşmaya çalışacağım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    k750i vs w700i
    18 yıl önce açıldı
    ^^Yeni Nokia 5610 XpressMusic^^
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • forumda tek m600 kullanıcısı benim heralde. kimseden ses çıkmadığına göre

Bence telefon mükemmel bir şey. bundan önce r380 de dahil olmak üzere p910 a kadar hepsini kullandım. P910 da çok güzel cihazdı m600 de.

m600 tek elle kullanılabilecek oldukça güzel bir cihaz. tuş takımı aynı zamanda klavye olması ve küçük kibar bi tel olması ile açıkçası beni ilk gizli fotolarını gördüğümde büyülemiştiki kullanırken daha bi büyülüyor.

bence alınabilecek çok güzel bir cihaz. telefonda wifi beklentin yoksa m600 varsa p990 almalısın
  • p990 bi düşündüm ama oda biraz büyük geldi bana bu arada ara sırada olsa oyun varmı m600 için?
    Birde kutudan acaba yedek kalem çıkıyor mu?

edit: Bu motorola a1200 de güzel aslında ikinci bir başlık açmıyayım bu telefon hakkında bilgisi olan var mı?

edit 2: vazgeçtim motoroladan zaten satan yerde bulamadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tuncer82 -- 20 Ocak 2007; 20:17:29 >
  • oyun var tabi java oyunların çoğu ve uiq 3.0 için oyunlar var ama tabi bi pocket pc kadar değil
  • quote:

Orjinalden alıntı: altinok

Kullandım bu cihazı ama ben pek sevmedim. Telefonun ekranı, sesi, görünümü çok güzel. Symbian uiq işletim sistemi kullanan bu cihazda kamera yok, ve ekranı dokunmatık. Ben zırt pırt kalem çıkar sıkıldım onun için sattım. daha pratik bir cihaz almak için sattım yani. Kamera önemli değilse ve kalemi sık sık çıkarmaktan üşenmezsen alınabilir.
    ,

en açkğı bu
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.