Şimdi Ara

>>>SE Xperia Mini & Mini Pro||ANA KONU|| (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.921
Cevap
16
Favori
107.734
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • xperia miniyi en ucuz nereden alabilirim
  • Arkadaşlar sorum biraz antika olacak ama;

klavyesiz olan küçük mini de ön kamera var mı? yok mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: radyocu

Arkadaşlar sorum biraz antika olacak ama;

mini de ön kamera yok malesef :)
  • yahu bu bahsedilen sorunlar vatan bilgisayardan alınan telefonlarda olmus hep baska yerden alipta aynı sorunları yasayan var mı ??
  • quote:

Orijinalden alıntı: siphasto

quote:

Malesef bu cihaza ön kamera koymamışlar. Bende ön kamera ve ekranı biraz daha büyük olsun diye Ericsson Live With Walkman' e yöneldim. Şarjı ve sesi daha iyi donanım aynı kamera aynı + olarak fotoğraf için özel tuş koymuşlar fiyatıda daha uygun. İstersen bir incele.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SecurityMJ

yahu bu bahsedilen sorunlar vatan bilgisayardan alınan telefonlarda olmus hep baska yerden alipta aynı sorunları yasayan var mı ??

ben cihazı teknosa dan almıştım ve ekranda ışık titremesi sorunu var..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fashionality

quote:

yahu bu bahsedilen sorunlar vatan bilgisayardan alınan telefonlarda olmus hep baska yerden alipta aynı sorunları yasayan var mı ??

peki siyah mı beyaz mı birde ne kadar rahatsız edici ya kimse video koymuyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SecurityMJ -- 29 Ocak 2012; 0:46:35 >
  • bende bugün itibariyle teknosadan xperia mini pro sahibi oldum.eski cihazıma değişim geldi onun üstüne para ekleyip bunu aldım baya uygun oldu bnm için :)

şimdilik inceleme aşamasındayım.kafama takılan 2 soru var.

1. bu programlar arkada çalışıyo kalıyo sanırım menüde biryerden kapatabiliyoruz da birsürü program var orda.kısayolu varmı arka planda çalışan programları gösteren?

2. birde bu orjinal hava durumu widgetinde izmiri bir türlü ekleyemedim.nasıl yazdıysam çıkmadı.baştaki harfi büyük İ yapmam lazım ama olmuyo bir türlü onun hakkında bilgisi olan var mı.

bu arada telefon oldukça güzel ve kullanımı çok zevkli.
  • aldım bu miniyi güzel telefon.
    da bu hafıza kartı komik yav 2 gb.
  • Arkadaşlar xperia miniyi ni önerirsiniz yoksa xperia mini pro yu mu ?

Hangisi daha sağlamdır.Mini pro kızaklı olduğu için daha çabuk bozulur mu ?

Teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PhoneMaster -- 29 Ocak 2012; 22:19:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: PhoneMaster

Arkadaşlar xperia miniyi ni önerirsiniz yoksa xperia mini pro yu mu ?

Teşekkürler

mini proyu al derim almışken.kızaklı mekanizmesı sağlam duruyor öyle kolay kolay bozulmaz gibi.birde mini pro özellik olarak daha üstün.ha şu da var istersen çok sık kullanmazsın mekanizmayı her türlü artı sağlıyor sana
  • quote:

Orijinalden alıntı: melcom

quote:

Orijinalden alıntı: siphasto

quote:

Malesef bu cihaza ön kamera koymamışlar. Bende ön kamera ve ekranı biraz daha büyük olsun diye Ericsson Live With Walkman' e yöneldim. Şarjı ve sesi daha iyi donanım aynı kamera aynı + olarak fotoğraf için özel tuş koymuşlar fiyatıda daha uygun. İstersen bir incele.

Alıntıları Göster
    Malesef bu cihaza ön kamera koymamışlar. Bende ön kamera ve ekranı biraz daha büyük olsun diye Ericsson Live With Walkman' e yöneldim. Şarjı ve sesi daha iyi donanım aynı kamera aynı + olarak fotoğraf için özel tuş koymuşlar fiyatıda daha uygun. İstersen bir incele. alıntı : @melcom

Live With Walkman deki ön kamera video aramaları için kullanılamıyor. Sadece video chat ve foto çekimi çin kullanılıyormuş. gsm arena incelemesinde aynen böyle yazıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi radyocu -- 29 Ocak 2012; 22:50:45 >

• Bu mesajı minimle atıyorum. Bakalım olacak mi. Bu arada telefondan çok memnunum
  • quote:

Teşekkürler

15 gün mini pro kullandım. kızak gevşemeye başladı ,her elime aldıgımda elimin altında üst gövdenin oynaması rahatsız etmeye başladı ,sattım mini aldım. miniden daha memnunum daha küçük ,mesaj yazmakta illa klavye gereksinimi yokmuş ,sadece ön kamera için o mekanizmaya katlanmadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: niger21

quote:

Teşekkürler

15 gün mini pro kullandım. kızak gevşemeye başladı ,her elime aldıgımda elimin altında üst gövdenin oynaması rahatsız etmeye başladı ,sattım mini aldım. miniden daha memnunum daha küçük ,mesaj yazmakta illa klavye gereksinimi yokmuş ,sadece ön kamera için o mekanizmaya katlanmadım.

Bilgilendirdiğin için sağol

• quote:

Malesef bu cihaza ön kamera koymamışlar. Bende ön kamera ve ekranı biraz daha büyük olsun diye Ericsson Live With Walkman' e yöneldim. Şarjı ve sesi daha iyi donanım aynı kamera aynı + olarak fotoğraf için özel tuş koymuşlar fiyatıda daha uygun. İstersen bir incele. alıntı : @melcom

Live With Walkman deki ön kamera video aramaları için kullanılamıyor. Sadece video chat ve foto çekimi çin kullanılıyormuş. gsm arena incelemesinde aynen böyle yazıyor.

Malesef henüz android telefonların hiçbirisinde şebeke kullanılarak video arama yapılamıyor. Ancak msn ve skype gibi ara programlar ile görüntülü görüşme yapabilirsin.

İnşallah ics güncellemesi ile şebeke tabanlı görüntülü görüşmede yapılabilir keza kaç yıllık symbian işletim sistemine sahip 6220c telefonum dahi görüntülü görüşmeyi destekliyorken androidin bunu desteklememesi büyük bir eksiklik.

ön kamera tercihi için mini proya yönelecektim ancak kızaktaki gevşeme sıkıntısı ekran titremesi gibi şikayetler yazılmış bu sayfaya. walkmen live gevşeyecek bir kızak olmaması nedeniyle bu sorun olmayacak. Kullanmaya başladığımdan beri ekran titremesi sorunuda yaşamadım. Tabi minide güzel telefon ben o kötü bu iyi demek istemiyorum tercih meselesi ben aradığım telefonu buldum diyerek aldım ve memnunum + özellikleri çok fazla.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Fashionality

quote:

peki siyah mı beyaz mı birde ne kadar rahatsız edici ya kimse video koymuyor

ben siyah olanını almıştım.. ekran titremesi sorunu ilk başlarda çok rahatsız edici değil gibi geliyor ama sonralarda cihazı incelemeyi bırakıp normal şekilde kullanmaya başladığında internette falan dolaşırken özellikle akşamları cihazla bi işlem yaparken arka aydınlatma rahmetli azer bülbül gibi titriyor.. ayrıca servise vermeden önce sabah vakti de aynı titreme olayını yaşadım yani olayın florosanla falan alakası yok zaten benim odadaki ışık da florosan değil

• google da ingilizce olarak ariyorum bu ekran titreme problemini ama hic bi yerde göremedim yahu
  • benim pro mini kullanıcılarına bir sorum olacaktı.
    neredeyse bir aydır telefonu kullanıyorum da tuşlarda kullanıma bağlı bir gevşeme yumuşama oluyor mu sizce?
    yani kapama ve ana ekrana dönüş tuşuna eskiden daha sert basmam gerekiyordu özellikle kapama tuşu da aynı şekilde. Ve klavye tuşlarında da aynı sorun gözüme çarpıyor. Sizde de aynı sorunlar var mıdır acaba arkadaşlar?
  • Bende ekran titremesi sorunu hiç olmadı, acaba bunun üzerindeki ekran koruyucu ile alakası olabilir mi ? Bende ekran koruyucu yok.
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.