Şimdi Ara

>>>SE Xperia Mini & Mini Pro||ANA KONU|| (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.921
Cevap
16
Favori
107.734
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: lancelator
    benim pro mini kullanıcılarına bir sorum olacaktı.
    neredeyse bir aydır telefonu kullanıyorum da tuşlarda kullanıma bağlı bir gevşeme yumuşama oluyor mu sizce?
    yani kapama ve ana ekrana dönüş tuşuna eskiden daha sert basmam gerekiyordu özellikle kapama tuşu da aynı şekilde. Ve klavye tuşlarında da aynı sorun gözüme çarpıyor. Sizde de aynı sorunlar var mıdır acaba arkadaşlar?

ilk günki gibi olmayacaktır, biraz yumaşama olabilir fakat belli bir seviyede kalması lazım. benim telefonumdada biraz yumaşama söz konusu daha ilerleyeceğini sanmıyorum.

quote:

Orijinalden alıntı: eulogy
    Bende ekran titremesi sorunu hiç olmadı, acaba bunun üzerindeki ekran koruyucu ile alakası olabilir mi ? Bende ekran koruyucu yok.

sanmıyorum. belki sizin cıhazınız farklı seridir ve sizde o sorun olmayabilir, yada henüz denk gelmemiş olabilir.

• quote:

Bende ekran titremesi sorunu hiç olmadı, acaba bunun üzerindeki ekran koruyucu ile alakası olabilir mi ? Bende ekran koruyucu yok.

ne zamandır kullanıyorsunuz hocam nereden aldınız
  • quote:

Orijinalden alıntı: SecurityMJ

quote:

ne zamandır kullanıyorsunuz hocam nereden aldınız

Hocam Teknosa'dan aldım, tahminim bir buçuk ay oldu. Şu an yaşadığım tek sorun bazen geri tuşunun çalışmaması, takılması. Onunda geri tuşundan değilde cihazın kasılmasından olduğunu düşünüyorum.

Yeni partiden olduğunu biliyorum çünkü almadan 2 gün önce yoktu, sonra ben diretince Teknosadaki çocuk "yeni gelen partilere" bakayım dedi, oradan depodan buldu getirdi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eulogy -- 2 Şubat 2012; 18:04:25 >

• hadi ya bende alacam bunu haftaya falan yeni parti olup olmadıgını nasıl anlarız ki
  • İnternetteki videolarında telefonun arka kapağı için renkli bir kapak daha çıkıyor. Trden aldıklarınızda da bu kapaklardan var mı? Ayrıca telefon için slikon kılıf kullanan var mı? Ve son bi sorum var. Telefon ekranı abartılacak kadar küçük değil ama performansı nasıl? 1.5 , 2 yıl kullanılabilecek bir telefon mu?
  • arkadaslar ekrandakı ısık tıtremesı sorunu bır kac defa bende de oldu.normal kullanımda degılde ekran ısıgının kendılıgınden otomatık kapanması durumna gececegı zaman oluyor gıbı... yada ısık sensoruunden dolayı kararsızlık yasıyor gıbı.. elınızı ekranın onunden cektıgınızde duzelıyor...

kızakta cok az br mıktar oynama var evet ama kesınlıkle abartılı degıl. bunu %99.9 kısı anlamaz bıle

on kamera ıle goruntulu gorusme yapmayı bende beceremedım... androıdın klasık sorunu oldugunu kım soyledı?

bıde telefonda 3g sımgesı goremıyorum sebeke ayarlarına gırdıgımde 3g secılı gorunuyor. daha onceden ekranda 3g ısaretı yanıp sonerdı:S
  • Merhaba arkadaşlar sony mini aldım hd olanından telefonlardan pek anlamam zaten ilk dokunmatik telefonum, telefonu ocak ayında aldım bir aylık bile değil ama iki kere servise gönderdim sorun ise ekran titriyor kararıp aydınlanıyor önünde bir ışık sensörü var arama geldiğinde telefonu yüzünüze tuttuğunuzda ekran tuş kilidine geçmesi için kapanıyor burada sorun yok sorun telefon elimdeyken herhangi işlem yaparken ışığın şiddetine göre telefonun ekranı kararıp aydınlanıyor eğer parmağım o sensörün önüne doğru gidiyorsa bu ekranda titreme gibi bi görüntü hal alıyor ışığını gölgede ise karartıyor aydınlıkta arttırıyor bu bir sorunmudur?
  • Beyazının havası gerçekten bambaşka
  • Arkadaşlar telefonun sadece edge'e bağlanmasını istiyorum, bunun için bir ayar var mıdır ?
    Ayrıca edge ayarlarını yapamadım, bunun için Turkcell'e mesaj mı atmamız gerekiyordu ?
  • Benimde Xperia mini pro'm var ve cok memlunum.Peki şuanki sürümüm 2.3.4 bunu 4,0 a İce Cream a nasıl yükselte bilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JackieChun -- 4 Şubat 2012; 17:48:01 >
  • Orijinalden alıntı: oguzhan61

benim pro mini kullanıcılarına bir sorum olacaktı.
    neredeyse bir aydır telefonu kullanıyorum da tuşlarda kullanıma bağlı bir gevşeme yumuşama oluyor mu sizce?
    yani kapama ve ana ekrana dönüş tuşuna eskiden daha sert basmam gerekiyordu özellikle kapama tuşu da aynı şekilde. Ve klavye tuşlarında da aynı sorun gözüme çarpıyor. Sizde de aynı sorunlar var mıdır acaba arkadaşlar?

ilk günki gibi olmayacaktır, biraz yumaşama olabilir fakat belli bir seviyede kalması lazım. benim telefonumdada biraz yumaşama söz konusu daha ilerleyeceğini sanmıyorum.

Dostum eyvallah. Cevap için teşekkürler :)

Son bir sorum daha olacaktı. Örneğin dokunmatiği kullanıpta mesaj yazdığın zaman, iyi yüzeyin tam oturmamasından kaynaklanan tık tık şeklinde sesler çıkıyor mu yoksa benim telefon kapak kapandığı zaman ki aradaki mesafe mi çok fazla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lancelator -- 4 Şubat 2012; 19:54:33 >

• Merhabalar. Bu mini x10dan beri takip ettiğim bir seri. Milestone kullanıyordum. İlerde belki mini alma ihtimalim var. İphone fiyatları düşecek gibi değil. O yüzden 5 veya 6yı beklersem daha çok beklerim gibi. Şuan 1280e kaldım. 2-3 ay zaten alamam bişey.

Asıl soruma gelirsek bu minide USB OTG var mı? Kablo ve driver ile eklenebiliyor mu? Live'da bu özellik var ve benim için önemli bir özellik. Ancak live ekranı sönük kalıyor gibi. Mini'de bravia engine var ve ekran daha parlak. Gün ışığında dışardayken sorun oluyor yoksa ekran.

Ek: Biraz araştırdım ama net bir bilgi yok gibi. Bazıları android 2.3.4 ile tüm telefonlara geldi diyor. Bazısı kernel gerekiyor diyor. Kafam karıştı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kesbi -- 5 Şubat 2012; 1:00:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: JackieChun

Benimde Xperia mini pro'm var ve cok memlunum.Peki şuanki sürümüm 2.3.4 bunu 4,0 a İce Cream a nasıl yükselte bilirim.

şimdilik yükseltemezsin. sony ericsson mart sonu nisan başı arasında güncellemeyi yayınlayacağını açıkladı. bekliyoruz şimdilik.
    quote:

Dostum eyvallah. Cevap için teşekkürler :)

Son bir sorum daha olacaktı. Örneğin dokunmatiği kullanıpta mesaj yazdığın zaman, iyi yüzeyin tam oturmamasından kaynaklanan tık tık şeklinde sesler çıkıyor mu yoksa benim telefon kapak kapandığı zaman ki aradaki mesafe mi çok fazla

hayır olmuyor. telefonunuzun kızağında boşluk olabilir. gerçi boşluk olmayanıda yok bunların sanırım.

• Merhaba. Ben xperia moni pro almayi dusunuyorum. X10mini pro ile cok farki varmidir. Teknik olarak islemci ve ram farki haricinde pek fark goremedim. Birde ekran cozonorlugu dusuk heralde. Telefon kullanimi acisindan aradaki fiyat farkina deger mi?sizce bu telefon mu yoksa x10 mini pro mu yada baska bir SE mi? Tesekkurler.
  • Orijinalden alıntı: oguzhan61

Orijinalden alıntı: JackieChun

Benimde Xperia mini pro'm var ve cok memlunum.Peki şuanki sürümüm 2.3.4 bunu 4,0 a İce Cream a nasıl yükselte bilirim.

şimdilik yükseltemezsin. sony ericsson mart sonu nisan başı arasında güncellemeyi yayınlayacağını açıkladı. bekliyoruz şimdilik.

Teşekkür ederim saol dostum.peki birşey daha sorabılırımıyım bu reboots falan dıyorlar ya onları nasıl yapabılırız bılgın varmı bu konuda.
  • Evet yapılabiliyor fakat telefon garanti dışı kalıyor diye hic detaylı araştırma yapmadım. Hatta degisik yöntemlerle telefonu 1.6 ghz de calistiranlar var. Android forumlarini incelersen cok detaylı bilgiler vardir kesinlikle.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar. Ben de Xperia Mini Pro alacağım siyah renginden. Vatan Bilgisayar'ın stoklarına girmesini ve indirimini bekliyorum olmazsa Teknosa'dan taksite böldüreceğim. Açıkçası söylemek gerekirse Bravia Engine beni çok cezbediyor kızaklı olması ve titreme sorunu ise caydırıyor. Kızak sorun değil telefonumu yere düşürmem ve zorunlu kalmadıgım sürece kızağını kullanmayacağım o yönden bir sıkıntım olacağını sanmıyorum. Ama titreme sorunu beni endişelendiriyor. Sensörü devre dışı bırakarak manuel ayarladığımız parlaklıkta kalması gibi bir seçenek yok mu acaba ? Live With Walkman düşünmeye başladım şimdi ama onda da Bravia Engine yok o yüzden çok büyük bir ikilemdeyim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Alee_xD

Merhaba arkadaşlar. Ben de Xperia Mini Pro alacağım siyah renginden. Vatan Bilgisayar'ın stoklarına girmesini ve indirimini bekliyorum olmazsa Teknosa'dan taksite böldüreceğim. Açıkçası söylemek gerekirse Bravia Engine beni çok cezbediyor kızaklı olması ve titreme sorunu ise caydırıyor. Kızak sorun değil telefonumu yere düşürmem ve zorunlu kalmadıgım sürece kızağını kullanmayacağım o yönden bir sıkıntım olacağını sanmıyorum. Ama titreme sorunu beni endişelendiriyor. Sensörü devre dışı bırakarak manuel ayarladığımız parlaklıkta kalması gibi bir seçenek yok mu acaba ? Live With Walkman düşünmeye başladım şimdi ama onda da Bravia Engine yok o yüzden çok büyük bir ikilemdeyim.

xperia mini al o vakit :)

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Alee_xD

Merhaba arkadaşlar. Ben de Xperia Mini Pro alacağım siyah renginden. Vatan Bilgisayar'ın stoklarına girmesini ve indirimini bekliyorum olmazsa Teknosa'dan taksite böldüreceğim. Açıkçası söylemek gerekirse Bravia Engine beni çok cezbediyor kızaklı olması ve titreme sorunu ise caydırıyor. Kızak sorun değil telefonumu yere düşürmem ve zorunlu kalmadıgım sürece kızağını kullanmayacağım o yönden bir sıkıntım olacağını sanmıyorum. Ama titreme sorunu beni endişelendiriyor. Sensörü devre dışı bırakarak manuel ayarladığımız parlaklıkta kalması gibi bir seçenek yok mu acaba ? Live With Walkman düşünmeye başladım şimdi ama onda da Bravia Engine yok o yüzden çok büyük bir ikilemdeyim.

xperia mini al o vakit :)

Mini Düşünmedim hiç pek sıcak bakmıyorum miniye klavye falan beni cezbediyor o yüzden mini pro ya karar kılmıştım yeni mesaj varmı diye her zaman mini & mini pro konusuna girdiğimde hep titreme sorunu mesajlarını görünce biraz tuhaf hissettim Neo V alsam diyorum ona da bütçe yetmiyor bütçemin çıkabildiği son nokta da mini pro. Sık cep telefonu değiştiren bir insan da değilim o yüzden özellikle içime sineni severek alıp kullanabileceğim bir modeli almak istiyorum işte titreme mesajlarını her gördüğümde telefon hakkında tuhaf şeyler düşünüyorum.

• 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.