Şimdi Ara

>>>SE Xperia Mini & Mini Pro||ANA KONU|| (60. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.921
Cevap
16
Favori
107.734
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5859606162
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: yabayrak

arkadaşlar almanyadan experia mini aldım, bi kaç sorum var cevaplarsanız sevirim,
    1. mini için ics geldimi
    2. bazı arkadaşlar güncelleme için mesaj geldiğini yazmışlar, tlf.nun yurtdışından gelmesinin bi farkı varmı(absürd bi soru olabilir:))yani aynı sitedenmi güncelleniyo yoksa SE almanya sitesinemi girmek gerekiyo
    3. tlf kamerası ile ilgili pek yorum göremedim ama bence 5 mp için fotolar çok kötü,hani eşimle dalga geçiyodum nokia 500le, ama o bundan çok daha iyi çekiyo, tuhaf bi parlaklık var ten rengi hep pembemsi çıkıyo. acaba bi ayarı falanmı var

cevaplarınız için tşk.ler

1. henüz gelmedi her an çıkabilir. mini prolar için çıktı.
    Aşağıdaki siteyi takip et.
    http://talk.sonymobile.com/message/199352#199352
    2. Mesaj gelip gelmediğini bilmiyorum ama verdiğim linkteki sayfada yayınlanacak. Almanyadan gelmesi önemli değil ama sayfadaki resimde gösterilen SI kodunu bul ve güncelleme çıktığında liste yayınlanacak kendi sı kodunu kontrol et varsa güncelleme olacak. Büyük ihtimalle de gelir.
    3. Açıkcası ben memnunum foto çekiminden (gündüz çekiminden), pembemsi renk yok bence ama tabi beklenti farklı.

4. umarım fazla ısınma nedeniyle geri tuşu problemi yaşamazsın!!!! Ciddi bir problem çünkü......

• Benim anlamadığım tüm modellere geldi sadece mini kaldı. Umarım teknik sorunlardan ötürü güncellemeyi iptal etmek zorunda kalmaz Sony...
  • ilk minide ki sorunu düzeltmesi gerekirken sona kaldı yine
  • İlk yorumlardaki iyimser hava sonlara doğru yerini karamsar bir tabloya bırakmış. Bu telefonları kullanan arkadaşlar (mini ve mini pro) bugün bu telefonları hala tavsiye ederler mi ? Eğer ediyorlarsa kısa zamanda 2'sinden birini alacağım. Cevap için şimdiden teşekkürler...
  • Bence şu an mini prodaki en kötü taraf telefon kişiler ve arama menüleri..
  • quote:

Orijinalden alıntı: drsbk79

quote:

arkadaşlar almanyadan experia mini aldım, bi kaç sorum var cevaplarsanız sevirim,
    1. mini için ics geldimi
    2. bazı arkadaşlar güncelleme için mesaj geldiğini yazmışlar, tlf.nun yurtdışından gelmesinin bi farkı varmı(absürd bi soru olabilir:))yani aynı sitedenmi güncelleniyo yoksa SE almanya sitesinemi girmek gerekiyo
    3. tlf kamerası ile ilgili pek yorum göremedim ama bence 5 mp için fotolar çok kötü,hani eşimle dalga geçiyodum nokia 500le, ama o bundan çok daha iyi çekiyo, tuhaf bi parlaklık var ten rengi hep pembemsi çıkıyo. acaba bi ayarı falanmı var

cevaplarınız için tşk.ler

1. henüz gelmedi her an çıkabilir. mini prolar için çıktı.
    Aşağıdaki siteyi takip et.
    http://talk.sonymobile.com/message/199352#199352
    2. Mesaj gelip gelmediğini bilmiyorum ama verdiğim linkteki sayfada yayınlanacak. Almanyadan gelmesi önemli değil ama sayfadaki resimde gösterilen SI kodunu bul ve güncelleme çıktığında liste yayınlanacak kendi sı kodunu kontrol et varsa güncelleme olacak. Büyük ihtimalle de gelir.
    3. Açıkcası ben memnunum foto çekiminden (gündüz çekiminden), pembemsi renk yok bence ama tabi beklenti farklı.

4. umarım fazla ısınma nedeniyle geri tuşu problemi yaşamazsın!!!! Ciddi bir problem çünkü......

Çağlar cevaplar için teşekkürler, çok fazla kurcalamadığım için ısınma problemi inşallah olmaz..

• quote:

Orijinalden alıntı: hypoglossus

İlk yorumlardaki iyimser hava sonlara doğru yerini karamsar bir tabloya bırakmış. Bu telefonları kullanan arkadaşlar (mini ve mini pro) bugün bu telefonları hala tavsiye ederler mi ? Eğer ediyorlarsa kısa zamanda 2'sinden birini alacağım. Cevap için şimdiden teşekkürler...

Xperia Mini Pro (sk17) kullanıyorum, hiçbir şikayetim yok üstat tavsiye de ederim yani Sorunlar daha çok Mini modelinde yaşanmış Mini Pro da değil.
    Ama yine de elektronik işi biraz da şans işi, bu her zaman böyle
  • quote:

İlk yorumlardaki iyimser hava sonlara doğru yerini karamsar bir tabloya bırakmış. Bu telefonları kullanan arkadaşlar (mini ve mini pro) bugün bu telefonları hala tavsiye ederler mi ? Eğer ediyorlarsa kısa zamanda 2'sinden birini alacağım. Cevap için şimdiden teşekkürler...

Xperia™ Mini Pro kullaniyorum su an telefonumdan acayip memnunum yani iPhone verseler yine değişmem klavyesi müziği kullanımı seviyorum ulen:D
    Edit : Mükemmel telefon bulamazsın bundada ufak tefek hatalar var fakat ICS ile daha cok seviyorum diyebilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SecurityMJ -- 9 Haziran 2012; 17:27:40 >
  • arkadaşlar bi kaç uygulama indirdim ama şu ana bulup çalıştıramıyorum, nasıl yapılır bu iş, yardım edermisiniz???
  • quote:

arkadaşlar bi kaç uygulama indirdim ama şu ana bulup çalıştıramıyorum, nasıl yapılır bu iş, yardım edermisiniz???

Marketten Apk Installer uygulamasını indirin belki işinizi görebilir
  • astro yu indirin .

en iyisi astro
  • quote:

servis mağduruyum, telefonu her elime almamda küfür ediyorum. eğer ekranın titremesi sorununu göze alırsanız tavsiye ederim, başka problemi yok. o kadar sorun yaşamama rağmen bugün alacak olsam yine mini pro alır mıyım? alırdım ama sony'in türkiye'yi sallamadığı gerçeği aklıma gelince vazgeçerdim belki de. tabi mini pro yu piyasada bulamazsınız zira distribitöründe bile yok'muş'

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oguzhan61 -- 9 Haziran 2012; 18:43:16 >
  • ICS'i yüklediğimden beri geri tuşunun basmaması sorunuyla karşılaşmadım, mutluyum (mini pro)
  • quote:

Hiç bulaşma arkadaş, başlı başına bir hata bence bu telefon.
  • bi güncelleme vardı çıkacak nerde bu güncelleme haberi olan varmı bu kadar boktan bir firmadan nasıl ürün aldım bilmiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: lzooml

quote:

fiyat 550 ye düştü ama hala karar veremıyoz alsak mı diye şu yorumlara bak gercek sorunlu cihazmış

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nalbantr

quote:

Orijinalden alıntı: lzooml

quote:

fiyat 550 ye düştü ama hala karar veremıyoz alsak mı diye şu yorumlara bak gercek sorunlu cihazmış

şans işi dostum. İCS ye geçtim geçeli su an hiç bir problem yaşamadim ben.

• Screenshot ekran kapama tuşuna basınca çıkıyordu şimdi orda yok. Yerini bulan var mı acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sayfacı

Screenshot ekran kapama tuşuna basınca çıkıyordu şimdi orda yok. Yerini bulan var mı acaba ?

kilit ile ses kısma tuşuna aynı ayda basılı tut.
  • quote:

Orijinalden alıntı: oguzhan61

quote:

Orijinalden alıntı: sayfacı

Screenshot ekran kapama tuşuna basınca çıkıyordu şimdi orda yok. Yerini bulan var mı acaba ?

kilit ile ses kısma tuşuna aynı ayda basılı tut.

Teşekkürler, bir sonraki güncellemede 3 tuş yapsınlar ki daha zor olsun bence.
  • 
Sayfa: önceki 5859606162
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.