Şimdi Ara

>>>SE Xperia Mini & Mini Pro||ANA KONU|| (61. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.921
Cevap
16
Favori
107.734
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5960616263
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: nalbantr

quote:

Orijinalden alıntı: lzooml

quote:

Orijinalden alıntı: hypoglossus

İlk yorumlardaki iyimser hava sonlara doğru yerini karamsar bir tabloya bırakmış. Bu telefonları kullanan arkadaşlar (mini ve mini pro) bugün bu telefonları hala tavsiye ederler mi ? Eğer ediyorlarsa kısa zamanda 2'sinden birini alacağım. Cevap için şimdiden teşekkürler...

Hiç bulaşma arkadaş, başlı başına bir hata bence bu telefon.

fiyat 550 ye düştü ama hala karar veremıyoz alsak mı diye şu yorumlara bak gercek sorunlu cihazmış

İlk yorumum biraz açık değildi, ben telefonu aldığımdan beri karşılaştığım sorun ve eksi yanları sıralayayım, daha net bir cevap olur sizin için.

Bir kere telefon ısınınca dokunmatik tuşları aktive oluyor ve telefonu kullanamıyorsunuz. Ne mesaj yazabiliyorsunuz, ne arama yapabiliyorsunuz, ne gelen aramayı doğru düzgün cevaplayabiliyorsunuz, yani elinizde sadece titreyen bir alet kalıyor.

Bunlar dışında, telefonun hoparlörü nasıl yerleştirilmişse, bazı yüzeylerde (örneğin gazete,dergi,yatak gibi yüzeyler üzerinde) sesini hiç duyamıyorsunuz.
    Titreşimi hissedilmeyecek kadar az. En azından W810i ile kıyaslarsak, bu telefonu ilk aldığımda yürürken hiç hissetmiyordum gelen arama ya da mesajları, elime alıp bakıyordum, 3 mesaj, 2 cevapsız falan. Bence büyük bir sıkıntı.

Bunları göz önünde bulundurun alırken ama en önemlisi ilk sorun.

Bunlar dışında bence oldukça iyi bir telefon. Boyuna göre gayet başarılı iş çıkarabilecek kapasitede.

• quote:

Orijinalden alıntı: sayfacı

quote:

Orijinalden alıntı: oguzhan61

quote:

Screenshot ekran kapama tuşuna basınca çıkıyordu şimdi orda yok. Yerini bulan var mı acaba ?

kilit ile ses kısma tuşuna aynı ayda basılı tut.

Teşekkürler, bir sonraki güncellemede 3 tuş yapsınlar ki daha zor olsun bence.

• quote:

quote:

quote:

Screenshot ekran kapama tuşuna basınca çıkıyordu şimdi orda yok. Yerini bulan var mı acaba ?

• arkadaşlar minilere gelmesi gereken güncelleme hakkında hiçbir açıklama yok mu ?
    boş boş beklediğimiz her sürede telefonu kırmaya o kadar yaklaşıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: SecurityMJ

quote:

quote:

quote:

İlk yorumlardaki iyimser hava sonlara doğru yerini karamsar bir tabloya bırakmış. Bu telefonları kullanan arkadaşlar (mini ve mini pro) bugün bu telefonları hala tavsiye ederler mi ? Eğer ediyorlarsa kısa zamanda 2'sinden birini alacağım. Cevap için şimdiden teşekkürler...

fiyat 550 ye düştü ama hala karar veremıyoz alsak mı diye şu yorumlara bak gercek sorunlu cihazmış

şans işi dostum. İCS ye geçtim geçeli su an hiç bir problem yaşamadim ben.

paramızı şansa yatıracağız yani

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nalbantr -- 10 Haziran 2012; 9:46:42 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• merhaba arkadaslar Xperia Mini HD ve Live With WalkmAn almak istiyorum almaya niyetim var.

Bu telefonu almadan önce sizlerin Bu telefon hakkinda + ve - Yorumlariniz nelerdir.

Benim icin önemli olan özelliklerini ayrica belirteyim.

Foto Video Kaltesi cok önemli ( varsa paylasabilirmisiniz)
    Takilma,Donma hata vs varmi
    Calisma Hizi nasil.
    Sarji kac Gün gidiyor
    gerek kulaklik gerek normla sesi nasil.

En önemlilerden birisi Buna güncelleme andorid kaca kadar gelir ve su anda en son sürüm hangisidir onun + ve -leri nelerdir.

Simdiden tesekkür ediyorum. Degerli Yorumlariniz icin

Sizce bu 2 telefondan hangisi daha güzel
  • quote:

Orijinalden alıntı: ultraturk

merhaba arkadaslar Xperia Mini HD ve Live With WalkmAn almak istiyorum almaya niyetim var.

Bu telefonu almadan önce sizlerin Bu telefon hakkinda + ve - Yorumlariniz nelerdir.

Calisma Hizi nasil.
    Sarji kac Gün gidiyor

En önemlilerden birisi Buna güncelleme andorid kaca kadar gelir ve su anda en son sürüm hangisidir onun + ve -leri nelerdir.

Merhaba xperia mini kullanıcısıyım sorduğunuz sorulara edindiğim deneyimlere dayanarak cevap vermeye çalışayım:

Fotoğraf ve video kalitesi bana göre gayet tatminkar özellikle gündüz çekimleri. Zira 3 sene önce aldığım hd fotoğraf çeken 9 mp kodak fotoğraf makinesinden çok daha iyi
    Takılma donma çok nadir böyle olduğu içinde çok normal yani cihaz bana göre gayet stabil..
    Çalışma hızı da işlemcisine göre tatminkar
    Şarjı kullanıma bağlı olarak ortalama 2 gün gider. (Günde ortalama 1 saat konuşma 50 mesaj atan birisi olarak söylüyorum)
    Kulaklık sesi çok çok yüksek değil ama kaliteli ve güzel bana göre yeterli..
    Hoparlörden gelen ses ürünün muadillerine göre biraz daha az gibi
    Güncellemeye gelince ics4 minilere gelecek ama daha gelmedi (en son kalan telefon xperia serisinden) Ics'den sonra yükseltme yapılacağını sanmıyorum bu cihaza.

Genel anlamda ben çok memnunum telefondan. Eksi olarak arada sırada ışığa bağlı olarak ekran titremesi sorunu var. Bir de hoparlör sesi yüksek değil orta seviyelerde. Onun haricinde ben hiçbir sorun yaşamadım. (Isınma, geri tuşunun basmaması gibi)
    Senin için müzik önemliyse Live With Walkman, Fotoğraf ve ekran kalitesi önemliyse mini öneririm. Ben de ikisi arasında kaldım ve miniyi tercih ettim..

• quote:

Orijinalden alıntı: SofistikAdam

quote:

merhaba arkadaslar Xperia Mini HD ve Live With WalkmAn almak istiyorum almaya niyetim var.

Calisma Hizi nasil.
    Sarji kac Gün gidiyor

Merhaba xperia mini kullanıcısıyım sorduğunuz sorulara edindiğim deneyimlere dayanarak cevap vermeye çalışayım:

Fotoğraf ve video kalitesi bana göre gayet tatminkar özellikle gündüz çekimleri. Zira 3 sene önce aldığım hd fotoğraf çeken 9 mp kodak fotoğraf makinesinden çok daha iyi
    Takılma donma çok nadir böyle olduğu içinde çok normal yani cihaz bana göre gayet stabil..
    Şarjı kullanıma bağlı olarak ortalama 2 gün gider. (Günde ortalama 1 saat konuşma 50 mesaj atan birisi olarak söylüyorum)
    Güncellemeye gelince ics4 minilere gelecek ama daha gelmedi (en son kalan telefon xperia serisinden) Ics'den sonra yükseltme yapılacağını sanmıyorum bu cihaza.

Genel anlamda ben çok memnunum telefondan. Eksi olarak arada sırada ışığa bağlı olarak ekran titremesi sorunu var. Bir de hoparlör sesi yüksek değil orta seviyelerde. Onun haricinde ben hiçbir sorun yaşamadım. (Isınma, geri tuşunun basmaması gibi)
    Senin için müzik önemliyse Live With Walkman, Fotoğraf ve ekran kalitesi önemliyse mini öneririm. Ben de ikisi arasında kaldım ve miniyi tercih ettim..

öncelikle önerilerin için teşekkürler.... Ben hem foto video hem de müzik olsun istiyorum... Bir de Telefon da geri tuşu basmaması cok sorun oluyor mu ?? ve ısındıgında dokunmatıgınde herhangı bır sorun oluyor mu

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: SofistikAdam

quote:

Calisma Hizi nasil.
    Sarji kac Gün gidiyor

öncelikle önerilerin için teşekkürler.... Ben hem foto video hem de müzik olsun istiyorum... Bir de Telefon da geri tuşu basmaması cok sorun oluyor mu ?? ve ısındıgında dokunmatıgınde herhangı bır sorun oluyor mu

Rica ederim.. Dediğim gibi xperia mini kullanıcısıyım ve o sorunların hiçbirisini yaşamadım çok şükür. Ürünü alalı da 4 ayı gecti...

• quote:

quote:

quote:

neden böyle birşey yapmışlar bende anlam vermedim, önceden rahatlıkla alabiliyorduk.

• Arkadaşlar bir sorunum var benim, telefonla konuşurken karşı tarafın sesi çok net gelmiyor. Gürültü giderme seçeneğini işaretledim tek o gözüme çarptı ayarlarda. Bu konuyla ilgili aynı sıkıntısı olan var mı yoksa benim kuruntum mu?
  • Telefon teleservisten geldi düzelmiş sorunların hiçbiri kalmadı arkadaşlar , işte özeti...

Arıza açıklaması: DOKUNMATIK EKRAN CALISMIYOR KENDI KENDINE ISLEM YAPIYOR-HICBIR MENU ACILMIYOR-Telefon kapaniyor ve kendi kendine tekrar aciliyor-Dokunmatik ekran calismiyor-

Yapılan işlemler: CIHAZINIZIN DOKUNMATIK KALIBRASYONU YAPILMISTIR- SOFTWARE GUNCELLEMSI YAPILMISTIR-Genel Kontrol Yapilmistir.-CIHAZINIZIN TAMIR SURECI BASARI ILE SONUCLANMISITR.
  • quote:

Arkadaşlar bir sorunum var benim, telefonla konuşurken karşı tarafın sesi çok net gelmiyor. Gürültü giderme seçeneğini işaretledim tek o gözüme çarptı ayarlarda. Bu konuyla ilgili aynı sıkıntısı olan var mı yoksa benim kuruntum mu?

görüştüğün kişinin sesi bozuk geliyorsa gürültü giderme seçeneği bir işe yaramaz, o senin sesini gürültüden arındırmak için var
  • quote:

Orijinalden alıntı: ugubi

Telefon teleservisten geldi düzelmiş sorunların hiçbiri kalmadı arkadaşlar , işte özeti...

Arıza açıklaması: DOKUNMATIK EKRAN CALISMIYOR KENDI KENDINE ISLEM YAPIYOR-HICBIR MENU ACILMIYOR-Telefon kapaniyor ve kendi kendine tekrar aciliyor-Dokunmatik ekran calismiyor-

Yapılan işlemler: CIHAZINIZIN DOKUNMATIK KALIBRASYONU YAPILMISTIR- SOFTWARE GUNCELLEMSI YAPILMISTIR-Genel Kontrol Yapilmistir.-CIHAZINIZIN TAMIR SURECI BASARI ILE SONUCLANMISITR.

Hangi servise verdiniz acaba , birde kaç günde yapıldı ,bende telefonu kırmadan göndermek istiyorum,ics ile deneyip olmassa gönderecektim ama
    artık inanılmaz sinirimi bozuyo, hafta sonu en az 5-6 saat , bu konunun 16. sayfasında çözümle ilgil 25-26 maddelik işlmleri yapmaya çalıştım,birtürlü olmadı
    herşeyden geçtim arama yapamaz oldum.teşekkürler...

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: SecurityMJ

quote:

quote:

quote:

şans işi dostum. İCS ye geçtim geçeli su an hiç bir problem yaşamadim ben.

paramızı şansa yatıracağız yani

düşük bi ihtimal o yani.

• pro lar için ics güncellemesi yapıpta artı eksi yorumları olan yok mu başka ?

youtube da izlediğim videolarda dokunmatikte sıkıntı varmış gibi kasıyo sayfalar
    geçerken sanki farkettiniz mi sizde.
  • telefonu çok beğendim ve almayı düşünüyorum beyaz olanını. ama pil süresi konusunda biraz endişem var. çok oyun oynayan ve tel.den nete gircek biri değilim. günde 20-30 mesaj en fazlada yarım saat görüşmeyle pil süresi en azından 2 gün gider mi ? yardımcı olursanız çokk sevinirm :)
  • artık kartımı çıkarttım miniden, emekli telefona taktım güncelleme gelene kadar kullanmayacam.bir daha sony alırsam 2 olsun, havalar ısındı artık telefonu kullanmadan takılı halde telefon
  • Xperia mini modelini dün aldım arkadaşlar. 2yıldır galaxy s kullanıyordum. galaxy 2 mi 3 mü alıyım derken bunu aldım. dünden beri yıllardır yanımda bir takoz taşıdığımı anladım. Cep telefonunun cep telefonu olduğunu tekrar anladım , cebimde taşıyabildim. küçük ve şık bugün işte herkes hayran kaldı . Telefonu dışarıda internet amaçlı az kullanıyorsanız size göre , onun dışında pil süresi kısa (dünden beri çok oynadığımdan mıdır ne ) , birde gelen abuk subuk uygulamalar var onları kaldıramadım root yapmak gerekecek
  • quote:

Orijinalden alıntı: yekte

quote:

Orijinalden alıntı: ugubi

Telefon teleservisten geldi düzelmiş sorunların hiçbiri kalmadı arkadaşlar , işte özeti...

Hangi servise verdiniz acaba , birde kaç günde yapıldı ,bende telefonu kırmadan göndermek istiyorum,ics ile deneyip olmassa gönderecektim ama
    artık inanılmaz sinirimi bozuyo, hafta sonu en az 5-6 saat , bu konunun 16. sayfasında çözümle ilgil 25-26 maddelik işlmleri yapmaya çalıştım,birtürlü olmadı
    herşeyden geçtim arama yapamaz oldum.teşekkürler...

Forumda anlatılan formüller bişeye yaramıyo...önceki mesajlarımı okumuşsan 1 tane mini kırdım aynı sorunlardan dolayı ve pişmanım şimdi
    Altunizade Teleservice merkeze verdim. (Metrobüsten inince goldbilgisayarı sağınıza alıp yürüyün camiyi görünce ışıklardan solda) ankaraya yolluyorlarmış direk. Zaten İstanbulda oturmayanlar için internetten direk Teleservice'nin Ankara adresine ücretsiz kargoyla yollanabiliniyormuş. Telefonla ilgili şikayetlerimi yukardaki gibi yazdılar, internetten ımeı nosundan cihazımın durumundan takip ediliyo 2 hafta bile sürmedi. Tüm minilerdeki sorun buymuş ve hepsine aynı şey yapılıyo. Beni aradılar ve telefona yapılacak bu güncelleme ve işlemler sonucunda telefon tamamen bozulabilir kabul ediyormusunuz diye teyt alıp 50 TL ödeme istediler hesap nolarını alıp 50 TL ödeme yaptım, dekontu hem fax ve hemde maille yolladım garanti olsun diye. 2 hafta sürmedi gidip telefonumu aldım hiçbir sorun yok. Şu an ilk günki heyecanla kullanmaya kaldığım yerden devam ediyorum

• 
Sayfa: önceki 5960616263
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.