Şimdi Ara

>>>SE Xperia Mini & Mini Pro||ANA KONU|| (63. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.921
Cevap
16
Favori
107.734
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6162636465
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Otg kablo forumda aradım ama bulamadım.madozz yardım lütfen.demekki böyle bisi var.cook sevindim.bide yapabilsek süper olacak.program yada uygulama ismi yazarsanız size minnettar olacağım.saygılar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • En sonunda oldu , bu nasıl bir hazdır anlatamam, belki 10 defayı buldu yükle sil yükle sil ama değdi, dün gece 01:30 itibari ile telefon artık ne titriyo,ne menülere girmemezlik nede başka bir sorun , acayip keyifliyim, burdan "frodoozan" arkadaşıma Allah ondan razı olsun diyorum, dün işlemleri son kez yapmaya karar vermeden önce telefonun faturasını falan hazırlamıştım bugün servise yollayacaktım ama son bir kez daha denemeye karar verdim, tüm indirdiklerimi sildim ve herşeyi sıfırdan yaptım,orada ne yazıyosa oldu ve telefon şuan 10 numara ,tekrar gaza gelmeme vesile olan "gence0088" arkadaşımada teşekkür ediyorum.Herkese şiddetle tavsiye ediyorum,kaybecek bir şey yok servise gönderip 15 gün beklemeden önce denemekte fayda var. Hem alet bahaneyle rootlandı( açıkçası çok acemi olduğumdan rootlu olmasının bana faydasını pek biliyorum sayılmaz ama olsun )
    Son bir sorum olacak 0.62 güncellemsi sol köşede duruyo, onu yapınca tüm işlemler çöpmü olur?yoksa sorunsuz devam eder,sadece root mu gider? Tekrar teşekkür ediyorum...

• merhaba arkadaşlar, telefonu (mini) almayı ciddi olarak düşünen biri olarak konuyu baştan okumayı düşünüyorum. ama okumaya başlamadan önce küçük bi sorum olacak, daha önce bahsi geçti ise kusura bakmayın:

telefonun klavyesindeki tuşların arka plan aydınlatması varmı diye soracaktım. yoksa gece falan klavye ile yazı yazarken sorun olur. muhtemelen vardır tabi ama ne internetteki fotoğraflarda, ne youtube videolarında bu tuş aydınlatmasını özellikle gösteren hiçbirşey bulamadım.
  • Işlemler aynen kalıyor çekinmeden güncelleme yapabilirsin dostum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben root etmeme ragmen superuser falan gelmedi
  • Acaba eksik birşey mı yaptınız superuser var bende ve root yetkisi isteyen programlara bu programdan izin veriliyor
  • ya arkadaslar kendim gscript diye klasör açtım attım touchpaneli programda da ekledim save dedim ama telefon açılıp kapanmadı sorun devam ediyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: gence0088

Acaba eksik birşey mı yaptınız superuser var bende ve root yetkisi isteyen programlara bu programdan izin veriliyor

tüm basamakları uyguladım root olmamış olsa gscript yüklenemez degil mi ben yükledim ama superuser yok
    doom v3 o program linkten açılmadı farklı yerden buldum
  • su doomlord v3 içinde files klasörü de var onu ne yapacaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: niger21

su doomlord v3 içinde files klasörü de var onu ne yapacaz

Neden olmyor anlamdım yukarıdaki tüm maddelere bağlı kalarak yaptım sorun çıkmadı.
    Bir tek SDK Manager programı gerekenleri indirmede hata veriyordu. Onu da SDK Manager'ı yönetici olarak çalıştır dedikten sonra o sorun da kalmadı. Bir de gscript klasörünü ben elle oluşturdum onun dışında sırası ile herşey oldu...
    Umarım senin sorunun da hallolur...
  • quote:

ya arkadaslar kendim gscript diye klasör açtım attım touchpaneli programda da ekledim save dedim ama telefon açılıp kapanmadı sorun devam ediyor

Hatırladığım kadarı ile save dedikten sonra gscript programının ana ekranında touchpanel diye bir dizin çıkıyor oradan çalıştırdığında telefon kapanıp açılıyor...
  • need su daki işareti kladırıp run diyince 4-5 stderr çıktı operation not permitted dedi sıkıntı nerde ? doomlord v3 o program linkten açılmadı farklı yerden buldum sorun orda mı acaba

zannedersem need su tıklı olması gerekiyor o zaman da run diyince hiçbir şey olmuyor sadece mavi ekran

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi the_dr -- 13 Haziran 2012; 14:16:29 >
  • quote:

need su daki işareti kladırıp run diyince 4-5 stderr çıktı operation not permitted dedi sıkıntı nerde ? doomlord v3 o program linkten açılmadı farklı yerden buldum sorun orda mı acaba

Aynı sorun bendede oldu need su'daki işareti kaldırdığında ana ekranda false yazıyo sonrada not permit yazıyo, bu telefonun rootlanamağı anlamına geliyor,muhtemelen menüdede superuser yoktur. Ben herşeyi sıfırdan yaptığımda ,önceki işlemlerden farklı olarak ,sadece runme.bat dizininin olduğu zipli dosyayı grup şeklinde klasöre zipten çıkardım ve içinde files klasörüde oldu.Bu files klasörü içindede superuser.apk vardı. Bu şekliyle runme.bat'ı çalıştırp ardından teli bağlayıp enter yaptığımda ,telefon kendinden kapanıp açıldı ve ben kurmadan superuser kuruluydu.ve sonra touchpanel needs su : true şekline çalıştır dediğimde ne oldunu anlamadan superuser kendini açtı bişeyler oldu telefon kapandı,sonra açtığımda her şey harikaydı , ama Cumartesi gününden beri heralde bu işe toplam 10 saat ayırdım .Kolay gelsin sizde benim gibi işin acemisi iseniz Allah yardımcınız olsun. Son olarak en son denememde programları indiriken ve kurarken virüs programını hep kapalı tuttum,ama tam olarak nasıl yaptığı bende anlamadım

• http://img442.imageshack.us/img442/1740/adsz66.png

arkadaslar zannedersem telefonum root olmamış ondan scriptp çaıstırmıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi the_dr -- 13 Haziran 2012; 14:43:50 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yekte

quote:

need su daki işareti kladırıp run diyince 4-5 stderr çıktı operation not permitted dedi sıkıntı nerde ? doomlord v3 o program linkten açılmadı farklı yerden buldum sorun orda mı acaba

Aynı sorun bendede oldu need su'daki işareti kaldırdığında ana ekranda false yazıyo sonrada not permit yazıyo, bu telefonun rootlanamağı anlamına geliyor,muhtemelen menüdede superuser yoktur. Ben herşeyi sıfırdan yaptığımda ,önceki işlemlerden farklı olarak ,sadece runme.bat dizininin olduğu zipli dosyayı grup şeklinde klasöre zipten çıkardım ve içinde files klasörüde oldu.Bu files klasörü içindede superuser.apk vardı. Bu şekliyle runme.bat'ı çalıştırp ardından teli bağlayıp enter yaptığımda ,telefon kendinden kapanıp açıldı ve ben kurmadan superuser kuruluydu.ve sonra touchpanel needs su : true şekline çalıştır dediğimde ne oldunu anlamadan superuser kendini açtı bişeyler oldu telefon kapandı,sonra açtığımda her şey harikaydı , ama Cumartesi gününden beri heralde bu işe toplam 10 saat ayırdım .Kolay gelsin sizde benim gibi işin acemisi iseniz Allah yardımcınız olsun. Son olarak en son denememde programları indiriken ve kurarken virüs programını hep kapalı tuttum,ama tam olarak nasıl yaptığı bende anlamadım

boş bir klasörün içine zipi atıp buraya çıkart diyorum farklı mı yaptınız siz anlamadım

• quote:

vatan bilgisayarı aradım eleman bana ölü piksel nedir dedi ya ? sorunu varsa servise gider diyor nasıl güvenipte ürün alayım ben burdan
    kendi sitelerinde cep telefonu,dvd, vb koşulsuz iade almadıklarını yazıyorlar, elemanları alıyoruz diyor. nasıl yaklasıyorlar ölü piksele basına gelen var mı ?

en sinir olduğum bide insanı MAL yerine koyarlar. mesela wifi ağını görmeyen bi telefonu alıp geri gidersin, herife bi saat problemi açıklarsın, sonra şöyle bi cevap alırsın: "olurmu abi yavv, bak wifi yazıyo bu telefonun üzerinde, wifi özelliği var bu telefonun, bağlanır sen hiç merak etme"

satıcı yardımcı olmak istemiyosa hertürlü mala da yatar, seni mal yerine de koymaya çalışır, burası türkiye, serisi bozuk olup geri toplatılan ürünler bile bu ülkede geri toplatılmıyo, bozuk bozuk satılıyo.

tarih öncesinden kalma bi mesaja cevap olacak ama olsun :)

• mini ICS yayınlanmaya başladı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hcelebi905 -- 13 Haziran 2012; 15:06:39 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: RYU1980

Diğer sorun akıcı hareket etmemesi değilde birinci kaydırmadan sonra peşinden ikinci dokunuşu algılamıyor gibi.Oyun oynarkende Fruit Ninjada oluyor.

Ayrıca klavyeside multi-touch değil.Yazarken harfleri atlayabiliyorsunuz.

internette telefon özelliklerine baktığımda multi touch özelliğinin olduğu yazıyo ama siz kullanmış biri olarak bu özelliğin olmadığını yazmışsınız ve bu özellik olmadığı için de ekran klavyesi ile yazarken bazı harflerin atlandığını da eklemişsiniz. bu önemli bi çelişki bence.

konuyu okuyorum en baştan, 9. sayfaya merdiven dayadım ve okudukça soğuyorum telefondan. muhtemelen telefoncuya gidip telefonu tekrar görüp şıklığına dayanamayıp alacam gibi gene

• quote:

Orijinalden alıntı: hcelebi905

mini ICS yayınlanmaya başladı

Sonunda yaa!!!
  • bende çok beklemiştim bu telefonu ama RAY aldım.gayet memnunum.
  • 
Sayfa: önceki 6162636465
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.