Şimdi Ara

>>>SE Xperia Mini & Mini Pro||ANA KONU|| (64. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.921
Cevap
16
Favori
107.733
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6263646566
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: bears

Otg kablo forumda aradım ama bulamadım.madozz yardım lütfen.demekki böyle bisi var.cook sevindim.bide yapabilsek süper olacak.program yada uygulama ismi yazarsanız size minnettar olacağım.saygılar.

flaş belleğinin ntfs formatında değilde fat32 formatında olması gerekiyormuş, google da "otg kablo kullanımı" diye aratınca çeşitli forumlarda bişeyler çıkıyor
  • Imdat madozz help me.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkür ederim madozz .

• quote:

Orijinalden alıntı: 01001101

quote:

Orijinalden alıntı: RYU1980

Diğer sorun akıcı hareket etmemesi değilde birinci kaydırmadan sonra peşinden ikinci dokunuşu algılamıyor gibi.Oyun oynarkende Fruit Ninjada oluyor.

Ayrıca klavyeside multi-touch değil.Yazarken harfleri atlayabiliyorsunuz.

internette telefon özelliklerine baktığımda multi touch özelliğinin olduğu yazıyo ama siz kullanmış biri olarak bu özelliğin olmadığını yazmışsınız ve bu özellik olmadığı için de ekran klavyesi ile yazarken bazı harflerin atlandığını da eklemişsiniz. bu önemli bi çelişki bence.

konuyu okuyorum en baştan, 9. sayfaya merdiven dayadım ve okudukça soğuyorum telefondan. muhtemelen telefoncuya gidip telefonu tekrar görüp şıklığına dayanamayıp alacam gibi gene

Multitouch'ı yanlış algıladınız galiba.Telefonda multitouch var fakat klavyesi multitouch değil.

• Güncelleme düştü mü arkadaşlar

• dayanamadım ve güncellemeyi yaptım arkadaşlar yapmaz olaydım hiçbir artısı yok
    en azından ben göremedim şimdi gördüğüm eksileri belirteyim güncelleme yapmamış
    arkdadaşlara

- bir kere en sevdiğim özelliği olan dokunmatik ekranı berbat hale gelmiş
    geçişlerde ekran kasıyor

- teli çevirdiğimiz zaman ekran çok geç tepki vererek dönüyor

- bugün rehberdeki bir arkadaşımın no sunu başka birisine kopyalayıp
    yollayacaktım ama gelin görün ki kopyala diye birşey yok illa ezberleyip
    öyle yazıp yollayacaksınız

- diğer arkadaşların bellirtiği gibi cevapsız arama ve mesaj olduğunda led yanmıyor artık

- oyunlar kasıyor önceki sürüme göre

- eskiden tuş kilidindeyken sesi açıp kapatabiliyorduk çok pratik bir yoldu şimdi onu
    kaldırıp yerine saçma sapan kamera açma özelliği koymuşlar

şimdilik aklıma gelen bunlar bu arada güncellemeyi telefonu fabrika ayarlarına döndürüp sd kartı silerek
    güncelledim. sony benim gözümde resmen güzelim telefonu bir güncellemeyle mahvetmiş. Önerim bu sorunları
    giderene kadar sakın güncelleme yapmayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi phoenix_88 -- 18 Haziran 2012; 12:01:08 >

• Xperia mini usb takılmıyormuş.büyük eksik.

• Almayı düşündük bi ara.Bu kadar sorunlu bi telefon muydu bu ya . Bir de fiyatı kaç şu anda ?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: 01001101

quote:

Diğer sorun akıcı hareket etmemesi değilde birinci kaydırmadan sonra peşinden ikinci dokunuşu algılamıyor gibi.Oyun oynarkende Fruit Ninjada oluyor.

Ayrıca klavyeside multi-touch değil.Yazarken harfleri atlayabiliyorsunuz.

internette telefon özelliklerine baktığımda multi touch özelliğinin olduğu yazıyo ama siz kullanmış biri olarak bu özelliğin olmadığını yazmışsınız ve bu özellik olmadığı için de ekran klavyesi ile yazarken bazı harflerin atlandığını da eklemişsiniz. bu önemli bi çelişki bence.

konuyu okuyorum en baştan, 9. sayfaya merdiven dayadım ve okudukça soğuyorum telefondan. muhtemelen telefoncuya gidip telefonu tekrar görüp şıklığına dayanamayıp alacam gibi gene

Multitouch'ı yanlış algıladınız galiba.Telefonda multitouch var fakat klavyesi multitouch değil.

hımm anlıyorum hocam.

arkadaşlar bugün bi arkadaşımda bu telefonun mini olanına rastladım (pro değil) çok hoşuma gitti, ele alıp inceleyince gerçekten tam ihtiyacım olan telefon olduğunu anladım. artık kesin almayı düşünüyorum açıkçası. özellikle beyaz renk alacam, bulamazsam yurt dışından almaya çalışacam.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Şu geri tuşunun sürekli takılmasıyla ilgili servise gönderen oldu mu acaba cihazını? 2 kere üst üste bastıktan sonra takılıyor sürekli.
  • güncelleyebilen varsa su geri basma ısınma olayı düzeliyor mu
  • yav alacaz ama fena piyango olacak bu yahu, kimisi hiç problem yaşamıyo, kimisi telefonu parçalama aşamasına gelmiş. benim arkadaş hiç problem yaşamayanlardan, telefonu onda görünce içim gitti. almayı çok istiyom ama korkuyom da tabi bi yandan.
  • Mini'ye güncelleme yapan var mı ?
  • şimdi aklım iyice karıştı güncelleme geldiyse onumu yapıyım yoksa root mu atıyım ? hangisinde düzelicek bu sorun yada servisemi yollayalım rootta kesin olarak düzeliyomu yada bu güncellemeyi yaparsam root atabilirmiyim tekrar ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: niger21

quote:

Orijinalden alıntı: yekte

quote:

Orijinalden alıntı: niger21

need su daki işareti kladırıp run diyince 4-5 stderr çıktı operation not permitted dedi sıkıntı nerde ? doomlord v3 o program linkten açılmadı farklı yerden buldum sorun orda mı acaba

Aynı sorun bendede oldu need su'daki işareti kaldırdığında ana ekranda false yazıyo sonrada not permit yazıyo, bu telefonun rootlanamağı anlamına geliyor,muhtemelen menüdede superuser yoktur. Ben herşeyi sıfırdan yaptığımda ,önceki işlemlerden farklı olarak ,sadece runme.bat dizininin olduğu zipli dosyayı grup şeklinde klasöre zipten çıkardım ve içinde files klasörüde oldu.Bu files klasörü içindede superuser.apk vardı. Bu şekliyle runme.bat'ı çalıştırp ardından teli bağlayıp enter yaptığımda ,telefon kendinden kapanıp açıldı ve ben kurmadan superuser kuruluydu.ve sonra touchpanel needs su : true şekline çalıştır dediğimde ne oldunu anlamadan superuser kendini açtı bişeyler oldu telefon kapandı,sonra açtığımda her şey harikaydı , ama Cumartesi gününden beri heralde bu işe toplam 10 saat ayırdım .Kolay gelsin sizde benim gibi işin acemisi iseniz Allah yardımcınız olsun. Son olarak en son denememde programları indiriken ve kurarken virüs programını hep kapalı tuttum,ama tam olarak nasıl yaptığı bende anlamadım

boş bir klasörün içine zipi atıp buraya çıkart diyorum farklı mı yaptınız siz anlamadım

Öyle yaptım, boş bir klasöre çıkartım, bu klasörde Runme.bat ile files adında bir klasör oldu,konumu ve bölgeyi amerika yaptınn mı? Bilmiyorumki dediğim gibi bende 10 defa aynı işlemi sıfırdan yaptım,sonunda oldu ama kesin olarak şunu atlıyormuşumda ondan oluyormuş diyemiyorum, ama bir gerçek varki o kadar uğraşıyo değiyor telefonu yeni almış gibi keyifle kullanıyorum, phone over heat alert diye bir uygulama yüklemiştim önceden sıcaklık 32 oldumu telefon sadece titriyor hiçbirşey yapmıyordu,denek için sıcaklık 40 derece olana kadar kastırdım makinayı tık yok maşallah ,birde ıcs yükleyenler henüz problemin ıcs ile düzelip düzelmediğini yazmadılar, öylede düzeliyorsa onu yükleyip deneyebilirsin,çok yardımcı olamadım ama dediğim gibi bende çok anlamıyorum ,kolay gelsin...

• geldi diyorlar geldiyse ben ıcs yapsam mı yapmasam mı ics yüklersem sorun düzelmezse root atabilirmiyim sizin gibi valla telefonu buzdolabında saklıyorum lütfen biri yardımcı olsun
  • Gerçekten bende buzdolabına koyuyorum ısınınca mini.şaşırdım kaldım n yapacağız,güncelleme yapanlar düzeldimi isınma sorunu.güncelleme geldi ama yorumlar bitti sanki kimse msn bırakmıyor buraya.

• Arkadaşlar telefonu fabrika ayarlarına çevirmeden ve sd kartı da tamamen boşaltmadan güncelleme yaparsanız yine sorunlarla karşılaşırsınız, o yüzden rehberinizin ve diğer foto vs gibi şeylerinizin bilgisayara yedeğini alın ve öyle güncelleme yapın
  • arkadaşlar benim telefon root olmadı herhalde o yüzden superuser falan gelmedi ve script çalısmadı

http://img442.imageshack.us/img442/1740/adsz66.png yazanlar bunlar sürüm 42 le bitiyor oraya kadar işlemlerimde hata yok
  • Yineleme yapayım, telefonu aldıktan 3 hafta sonra geri ve menü tuşunun kendiliğinden basması şikayetiyle telefonu servise gönderdim. Yazılım güncellemesi yaptık diyerek telefonu geri gönderdiler ancak 2 gün sonra yine aynı sorunlar oluştu. Yeniden servise gönderdim ve hata bulunamadı diyerek geri gönderdiler telefonumu. Bu olay 2 ay önce oldu. Telefonu teslim alırken söylendim epey ama henüz bir sorun çıkmadı. Bütün programları açtım, telefonu hep elimde tuttum, 42 dereceye kadar çıktı sıcaklık ama halâ kendiliğinden geri ya da menü tuşu basma sorunu yok. Ekran titremesi çok hafif derecede bazen oluyor.

• 
Sayfa: önceki 6263646566
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.