Şimdi Ara

>>>SE Xperia Mini & Mini Pro||ANA KONU|| (68. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.921
Cevap
16
Favori
107.732
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6667686970
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: jkomando

quote:

Orijinalden alıntı: Distortion

quote:

Arkadaşlar cihazı yeni aldım Wi-fi ile girebiliyorum yalnız normal hat üzerinden internete giremiyorum, etkinleştirmeme rağmen olmuyor. Turkcell kullanıyorum, internetten vpn ayarları bulup elle girdim ama kaydet dememe rağmen vpn listesi hep boş gözüküyor. Bu konu hakkında fikri olan var mı?

Buna ek olarak son Android'e güncelleyeyim dedim Pc Companion'da 2. adımda telefonunuz kontrol ediliyor kısmında kalıyor ve bi kaç izlenecek yol gösteriyor kapatıp 5 saniye bekleyip kısma tuşuna basın gibi. Bunları yapmama rağmen yine de olmuyor. Program normalde telefonu görüyor ancak güncelleme kısmında kendisi kapatıyor sonra da göremiyor. Güncellemeyi yapamıyorum.

Farklı bir usb yuvasına takıp dene, bazen usb yuvaları sıkıntı yaratabiliyor.

Normal hat üzerinden girmeni tavsiye etmem, bir gecede tüm kontörlerin buharlaşabilir, yada kabarık bir fatura gelebilir, illa gircem diyorsan, marketten apn turkey uygulamasını indir, ayarlarını ücretsiz olarak yap, daha sonra telefonun ayarlar bölümünden kablosuz ayarlar kısmından mobile gir, paket veriyi aktif et.

Eyv şimdi sony update service ile deniyorum. 4gb internet pakedim var yakında dolacak, 5 senelik telefonumda kullanırken bunda kullanamıyorum. APN Turkey dün indirip denedim olmuyor. Zaten o programların hepsi networking kısmından elle yapılan ayarları yapmıyor mu? Benim sorunum ayarları elle bile yapmama rağmen alet save diyince VPN listesine hiç bişey eklemiyor. Sonra da yapılandırma ayarları yok diye internete giremiyor. Turkcell den ayarları yollatmayı denedim cihazınıza uygun internet ayarları yok diyo. Aletin menüsünde her yer Turkcell dolu, çakılı programlar var silinmiyo bi de hiç biri internet olmadığından çalışmıyo. Fabrika ayarlarına dönünce melodi turkcell melodisi oluyo böyle bi saçmalık ilk kez görüyorum. Telefonu turkcell'den falan almadım.

• Evet Sony Update Service kullanarak Android 4.0'a yükselttim, internete girememe sorunu da halloldu.
  • quote:

Evet Sony Update Service kullanarak Android 4.0'a yükselttim, internete girememe sorunu da halloldu.

Hayırlı olsun Bende root olayına daldım şimdi, bi sorun çıkarmadan rootlarım umarım
  • Ya ben de ics'ye geçtim amme velakin bellek kartımda yer olmasına rağmen yok gözüküyor, hiçbir fotoğraf, video vs çekemiyorum...
  • Arkadaşlar

ekrandakı ışık titremesi herkes demi var ? bazı arkadaşlar bende yok demiş kafam karıştı.bir arkadaşta servise verdim sensörü değiştirmişler demiş sorun düzeldi diyede mesaj atmış

benim batarya aşırı ısınıyor batarya sıcaklık ölçe programı ile kontrol ettiğimde 50 dereceye 30 dakika içinde çıktığını görüyorum sizdede aynı batarya ısınma sorunu var mı?

Allah şükür şimdiye kadar dokunmatik tuşların kafasına göre sapıtması sorunu yaşamadım?

EKRAN IŞIĞI TİTREMESİ ve batarya aşırı ısınma sorunu herkes demi var merak ettiğim sadece bu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turkdejavu -- 9 Temmuz 2012; 10:25:54 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: turkdejavu

Arkadaşlar

ekrandakı ışık titremesi herkes demi var ? bazı arkadaşlar bende yok demiş kafam karıştı.bir arkadaşta servise verdim sensörü değiştirmişler demiş sorun düzeldi diyede mesaj atmış

benim batarya aşırı ısınıyor batarya sıcaklık ölçe programı ile kontrol ettiğimde 50 dereceye 30 dakika içinde çıktığını görüyorum sizdede aynı batarya ısınma sorunu var mı?

Allah şükür şimdiye kadar dokunmatik tuşların kafasına göre sapıtması sorunu yaşamadım?

EKRAN IŞIĞI TİTREMESİ ve batarya aşırı ısınma sorunu herkes demi var merak ettiğim sadece bu?

ekran titremesi aslında bir sorun değil bana kalırsa ama bu dediğin titreme olayı herkeste var bazıları çok dert ediyor birde benim gibi onun normal oldugunun düşünenler var ıcs den sonra azaldı diyenler oldu ekran titremesinde batarya ısısına gelince evet o sorun bendede var telefon mini oldugu için ele alınca komple kavranıyor ve hava alcak yer kalmıyor ısınıyor haliyle ama hiç ölçmedim kaç dereceye çıkıyor diye.

neyseki seninki sapıtmamış inş bir sorun yaşamazsın benimki sapıttıgı için şuanda serviste şuan için bekliyoruz bakalım düzelcek mi :)

• quote:

Orijinalden alıntı: thuglifeee

quote:

Arkadaşlar

ekran titremesi aslında bir sorun değil bana kalırsa ama bu dediğin titreme olayı herkeste var bazıları çok dert ediyor birde benim gibi onun normal oldugunun düşünenler var ıcs den sonra azaldı diyenler oldu ekran titremesinde batarya ısısına gelince evet o sorun bendede var telefon mini oldugu için ele alınca komple kavranıyor ve hava alcak yer kalmıyor ısınıyor haliyle ama hiç ölçmedim kaç dereceye çıkıyor diye.

neyseki seninki sapıtmamış inş bir sorun yaşamazsın benimki sapıttıgı için şuanda serviste şuan için bekliyoruz bakalım düzelcek mi :)

arkadaşım cvp için tşk.

inşallah en kısa zamanda severek aldığın telefonuna kavuşurusun

telefondaki bu aşırı ısınma cihaza zara verebilir diye korkuyorum?

sorun batarya ile alakalıysa başka bir batarya alıp denemek isterim?

forumdaki diğer arkadaşların da batarylarında ısınma sorunu var mı?

ebayda 2430 mah yan sanayi batarya buldum eğer sorunun batarya kaynaklı olduğuna emin olabilirsem o bataryadan alacağım ve deneceğim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turkdejavu -- 9 Temmuz 2012; 11:52:51 >

• şöyle söyleyebilirim telefonu 5 ay kulladım ilk 2 ay gayet iyiydi ama son 3 ay kafayı yedi o ilk 2 aydan konuşursak cebimde felan ısınıyodu yani şarja takınca cihazın aşırı ısındıgını anlayabiliyordum elime aldıgımda fark edilebilir bi sıcaklık oluyodu ama dediğim gibi derece olarak bir bilgim yok :)

eğer pilin fiyatı uygunsa 1 tane alıp denemende yarar var hem yedek pil olur bittiğinde değiştirirsin batarya zayıf yazıları seni üzmez hemde :)
  • benim 6 ay oldu alalı şu an ısınma problemi var sanki

• yapılan işlemler kısmı şuan boş

bu arada telefonumu ve diğer elektronik eşyalarımı çok titiz ve hassas kullandıgımı belirtiyim ama kapaklarda soyulma ve çizik var diye yazılmış ghaliba bunu kendilerini garantiye almak için yapmışlar kırılır çizilirse bize geldiğinde böyle diyelim diye .

hakkında hiç güzel şeyler okumadım inş bende bir problem olmaz düzgünce sorunu giderirler

birde cihaz arıza bilgisinde ben onlara 1 sayfa yazı yazdım arıza konusunda ama dokunmatigin bozuk oldugunu söylemedim ama arkadaşlar dokunmatik ekranbozuk yazmışlar sabırla bekliyorum ne olcak napcaklar diye ama bu işin sonu hiç hayır gözükmüyor.

aynı problemle gönderen birisi buradan yazmıştı gönderdim dokunmatik değiştiler ücret talep ettiler diye bende şuanda onlardan telefon bekliyorum bozuk değiştirelim mi demeleri için ama dokunmatik ekran kesinlikle bozuk değil ararlarsa gayet güzel bir cevap alabilirler...

Diger tus/kapak problemi diye birşey yazıyor onun ne demek oldugu konusunda hiçbir fikrim yok...

sabırla bekliyorum.

• İyi ki telefon tercihimi bu telefondan yana kullanmamışım.
    Bu kararı vermeme etken olan arkadaşlara teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LiberaL -- 10 Temmuz 2012; 17:51:37 >
  • Yeni uygulama hakkında çok az bilgi var burada yükleyenler lütfen ayrıntılı bilgi yazarımızıniz.not.msj çağrı geldiğinde yeşil ışık yanmiyormus ve kilitle kamera yerleştirmişler n kadar doğru biz bunları kontrol edemiyormuyuz.bu ikisi için yükleme yapmadım.yeşil ışık ve kilit kamera

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: thuglifeee

quote:

Arkadaşlar

arkadaşım cvp için tşk.

inşallah en kısa zamanda severek aldığın telefonuna kavuşurusun

telefondaki bu aşırı ısınma cihaza zara verebilir diye korkuyorum?

sorun batarya ile alakalıysa başka bir batarya alıp denemek isterim?

forumdaki diğer arkadaşların da batarylarında ısınma sorunu var mı?

ebayda 2430 mah yan sanayi batarya buldum eğer sorunun batarya kaynaklı olduğuna emin olabilirsem o bataryadan alacağım ve deneceğim.

arkadaş o dediğin bataryadan var elimde 2430 mu öyle birşey istersen sata bilirim 2 3 kez kullandım öyle duruyor.

• arkadaşlar bende telefonumu yeni aldım ama çektiğim fotoları bilgisayara atınca küçük boyutlarda görüyorum bunu büyütmenin bir yolu yok mu yardımcı olursanız çok sevinirim ????
  • Eşime hediye aldım dün. Bir saat kadar önce kargodan teslim aldım. Şimdi ICS güncellemesini yapıyorum Pc Comp.'ten. Aynı özellikteki cihazların fiyatları ST15i'ye oranla aşırı yüksek. Hem F/P hem de ergonomi açısından düşünüldüğünde üstüne yok. Beyaz rengi de çok güzel görünüyor.
  • çabuk çiziliyormu bunun ekranı? kılıf şart mıdır?
  • arkadaşlar telefonum bi iki gün önce kafayı yedi kilitleyip açtığımda açılmıyordu biraz beklemem gerekiyordu en sonunda ekran gitti tamamen.telefon açık ama ekran gözükmüyor.arama geliyor açamıyorum.Sonra kapattım telefonu açtım arkadan siyah parlaklık geliyor ama hiçbir yazı vs yok.Kaldı telefon öyle.Sanırım düşürdüğüm için oldu.Servise göndereceğim herhangi bir bahane göstermeden yaparlar mı ki telefonu :\
  • onarma da yapamıyorum adam gibi açılmadığından napacağım hiç bilen yok mu :(
  • Android 4.0.4'e geçtikten sonra Wi-fi problemi ortaya çıktı. Sürekli obtaining ip address diyor ve sonsuz döngüye giriyor. Ip ayarlarını elle girmek falan fayda etmiyor. Sadece bizim telefona özgü değil tüm telefonlarda olabilen bir şeymiş ama çözümü olan var mı arkadaşlar?

Modem bağlantı tipini 802.11 g only yaptığımda biraz bağlanabilmeyi başardım ancak sağlıklı değil aynı problem yine oldu. Yabancı bir forumda Android 4.0.3 yükleyerek sorundan kurtulduğunu söyleyen biri var 4.0.3'e dönmek için flashtool gibi programlar kullanmadan bir yol var mı? Yoksa flashtool garantiyi bozar mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Distortion -- 14 Temmuz 2012; 17:17:13 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZgodaN

çabuk çiziliyormu bunun ekranı? kılıf şart mıdır?

Ekran koruyucu film aldım internetten, 9tl'ye 3 adet, kargo ücreti ödemeden, görüntü biraz mat oldu çünkü mat film aldım. Çizik dolu şimdi filmin yüzeyi. Yakında bunu söküp diğerini takacağım. Kılıf kullanma alışkanlığım yok.

• 
Sayfa: önceki 6667686970
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.