Şimdi Ara

''SE Xperia PRO'' ||QWERTY||1GHZ||3.7'' BRAVIA E.||ANA KONU|| (66. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.434
Cevap
6
Favori
47.713
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6465666768
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: med000

@datumdatzgr

Ekran büyüyor, donanım artıyor şarjın dayanma süresi azalıyor ama buna rağmen bataryalarda henüz hiçbir markada gözle görülür bir gelişme yok. Ne 'mah' değerleri ne de teknoloji farkı açısından güzel bir gelişme görmedim bende, bekleyeceğiz artık bence hepsi bataryalar için ar-ge yapıyorlar bakalım ne olacak.
    Xperia V: donanım+suya-toza dayanıklılık+tasarım tam istediğim gibi.Şu aralar belkide birkaç ay değiştirmem telefonumu beklemedeyim ;) zaten bir sıkıntım da yok.

siz daha sony ile mi uğraşıyorsunuz fancılar olarak daha çok beklersiniz ar-ge ıphone a geçtim bütün sorunlardan kurtuldum kesinlikle başka bir telefonun yüzüne bakmam sizlerle atıştığım dönem arayışlarım bitti sizin gibi fikir düşmanı önyargılı fanlar anca yerinde sayar şimdi istediğiniz kadar konuşun üstüne uyum sorunları çekin önyargılarınızla herkesede tavsiye edin bide sorun yaşayanları tek sizin malınız kıymetli diye marka avukatlığı yapın üstünede DH sorumluları arkasına alsın sizi hayırlı işler daha çok debelenirsiniz anca gidersiniz...

• quote:

Orijinalden alıntı: teomanakyar

quote:

@datumdatzgr

Ekran büyüyor, donanım artıyor şarjın dayanma süresi azalıyor ama buna rağmen bataryalarda henüz hiçbir markada gözle görülür bir gelişme yok. Ne 'mah' değerleri ne de teknoloji farkı açısından güzel bir gelişme görmedim bende, bekleyeceğiz artık bence hepsi bataryalar için ar-ge yapıyorlar bakalım ne olacak.
    Xperia V: donanım+suya-toza dayanıklılık+tasarım tam istediğim gibi.Şu aralar belkide birkaç ay değiştirmem telefonumu beklemedeyim ;) zaten bir sıkıntım da yok.

siz daha sony ile mi uğraşıyorsunuz fancılar olarak daha çok beklersiniz ar-ge ıphone a geçtim bütün sorunlardan kurtuldum kesinlikle başka bir telefonun yüzüne bakmam sizlerle atıştığım dönem arayışlarım bitti sizin gibi fikir düşmanı önyargılı fanlar anca yerinde sayar şimdi istediğiniz kadar konuşun üstüne uyum sorunları çekin önyargılarınızla herkesede tavsiye edin bide sorun yaşayanları tek sizin malınız kıymetli diye marka avukatlığı yapın üstünede DH sorumluları arkasına alsın sizi hayırlı işler daha çok debelenirsiniz anca gidersiniz...

Afedersin asıl fanlık sende var galiba. Durduk yere arkadaşa sataşmışsın

• quote:

Orijinalden alıntı: Rambo_FT

quote:

Orijinalden alıntı: teomanakyar

quote:

@datumdatzgr

Afedersin asıl fanlık sende var galiba. Durduk yere arkadaşa sataşmışsın

estağfirullah 2-3 kişi bide DH ekibiyle susturmuşlardı kendilerince ıphone için fan durumu söz konusu olamaz boşa kürek çektiklerini ve insanları nasıl küçümseyerek ortada hiçbişey yokken bu telefonla ilgilenenlere uygun fiyatla 2. el olarak sunmaya çalışırken nasıl bir telefon olduğunu açıklamakdı niyetim ama arkadaşların malı o kadar değerli oluyor ki DONANIM HABERİN bu bilinçli tüketicileri yanıltıcı derecede bilgi vererek DH yöneticilerinide görevini kötüye kullandırdılar gerçekden zoruma giden bunların keyfiyetle yaptıklarını gereksiz davranışlarının herkes tarafından farkına varılmasını istedim. ŞİMDİ DURDUK YERE SATAŞAN BEN Mİ OLDUM TAŞI ATANIN HİÇMİ SUÇU YOK DERLER ADAMA

• Merhaba Arkadaşlar..

Bende yaklaşık 8 aydır bu telefonu kullanıyorum..Android 4.0.4 yüklü...Ancak bu aralar iyice ağırlaştı cihaz...mesela rehberi tıkladığımda oldukça bekletiyor ve gecikmeli görüntü çıkıyor..anlam veremedim..Veya beni arayan numara gördüm örneğin..onu görmek için bile bekletiyor bayagı..benzer durum yaşayan varmı ?? menüler arası geçiş ağır...

Teknoloji konusunda iyi olan arkadaşlar anlayacağımız dilden çözüm adına ne yapabileceğimizi belirtirlerse çok sevinirim.

Şimdiden teşekkürler.....
  • Ya gençler bir şey diyecem ama kizmayin. Sony başta iyiydi hostu. Gingerbreadin en kaliteli romlarindan birini uretmisti telfonumuz icin tamam ama devamini getirmedi maalesef. Sozde Android 4 diyerek onumuze kabiz bir rom sundu. Uzun sure dayandim ama en son cm10(cyanogen mod android 4.1 jelly bean) yukledim. Inanir misiniz jb olmasi yaniltmasin. Simdiye kadarki en sorunsuz romu uretmis adamlar. Ne oyunlarda takilma ne menu gecislerinde takilma ne eksik bir sey var ne de gereksiz bir sey var. 10 numara olmus. Eger sony stabil bi ics cikaramazsa aklinizda bulunsun. Cm10 diyorum baska bir sey demiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: jans21

Merhaba Arkadaşlar..

Bende yaklaşık 8 aydır bu telefonu kullanıyorum..Android 4.0.4 yüklü...Ancak bu aralar iyice ağırlaştı cihaz...mesela rehberi tıkladığımda oldukça bekletiyor ve gecikmeli görüntü çıkıyor..anlam veremedim..Veya beni arayan numara gördüm örneğin..onu görmek için bile bekletiyor bayagı..benzer durum yaşayan varmı ?? menüler arası geçiş ağır...

Teknoloji konusunda iyi olan arkadaşlar anlayacağımız dilden çözüm adına ne yapabileceğimizi belirtirlerse çok sevinirim.

Tamamen aynılarını yazacaktım.

Aslında son günlerde değil telefonu sıfırladıktan 2-3 hafta sonra çok hantallaşıyor telefon.

Uygulamalar, fotolar deseniz az önce saydım toplamda 10 uygulamam var, 6sı SD kart içinde.

Rehberim deseniz o kadar kalabalık değildir

Fotolar ve videolar da yok denecek kadar az

Ama gel gör kü menü geçişleri çok kasıyor, bir appı kapatınca 3-4 saniye bekletiyor, dediğiniz gibi biri arama yapınca ses geliyor görüntü geç geliyor slide yapıyorum o gözükmüyor felan 5-6 sn gecikiyorum aramalara.

Bu herkesde mi böyle, çözümü var mıdır? Daha kaliteli bir SD kart ile sorun çözülür mü ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Werner Heisenberg

quote:

Orijinalden alıntı: jans21

Merhaba Arkadaşlar..

Tamamen aynılarını yazacaktım.

Aslında son günlerde değil telefonu sıfırladıktan 2-3 hafta sonra çok hantallaşıyor telefon.

Uygulamalar, fotolar deseniz az önce saydım toplamda 10 uygulamam var, 6sı SD kart içinde.

Rehberim deseniz o kadar kalabalık değildir

Fotolar ve videolar da yok denecek kadar az

Ama gel gör kü menü geçişleri çok kasıyor, bir appı kapatınca 3-4 saniye bekletiyor, dediğiniz gibi biri arama yapınca ses geliyor görüntü geç geliyor slide yapıyorum o gözükmüyor felan 5-6 sn gecikiyorum aramalara.

Bu herkesde mi böyle, çözümü var mıdır? Daha kaliteli bir SD kart ile sorun çözülür mü ?

Oldukça stabil JellyBean sürümüne geçebilirsiniz. Xperia Pro için bir duyuru konusu açmıştım, diğer Xperia'lar içinde mevcut:http://forum.donanimhaber.com/m_69339155/tm.htm

Araştırırsanız bulursunuz. Cyanogenmod iyi şeyler yapmaya başladı. Artık hergün güncellenen bir işletim sistemim var, Sony'e ihtiyacım yok

• yeni sürüm yoldaymış. yarın bir gün çıkar.

Bu arada benim kameranın autofocus motoru bozuldu. Ses yapıyor ve odaklayamıyor. Var mı bu tarz bi sorunla karşılaşan?

EDİT: Yazzılımın sürüm koduna bakılırsa stabil olacak biraz daha sanırsam. yanılıyor muyum:

http://www.ptcrb.com/vendor/complete/view_complete_request_guest.cfm?modelid=19384

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi girizgah -- 9 Ocak 2013; 18:47:57 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: datumdatzgr

yeni sürüm yoldaymış. yarın bir gün çıkar.

Bu arada benim kameranın autofocus motoru bozuldu. Ses yapıyor ve odaklayamıyor. Var mı bu tarz bi sorunla karşılaşan?

EDİT: Yazzılımın sürüm koduna bakılırsa stabil olacak biraz daha sanırsam. yanılıyor muyum:

http://www.ptcrb.com/vendor/complete/view_complete_request_guest.cfm?modelid=19384

Bende dediğin otofokus sorunu yok. Cihazın garantilik bir sorun yaşıyor servise gönder derim. Yazılım sürümü .84 olanını ilk defa görüyorum. Telefonumda güncelleme yok diyor. Neyin nesidir bu?

• quote:

quote:

Bende dediğin otofokus sorunu yok. Cihazın garantilik bir sorun yaşıyor servise gönder derim. Yazılım sürümü .84 olanını ilk defa görüyorum. Telefonumda güncelleme yok diyor. Neyin nesidir bu?

garantiye yollayacam daha önce de yollamıştım.

.84 çıkacağının sinyallerini veriyor henüz çıkmadı demek oluyor linkler. sakin!

• quote:

quote:

quote:

garantiye yollayacam daha önce de yollamıştım.

.84 çıkacağının sinyallerini veriyor henüz çıkmadı demek oluyor linkler. sakin!

.84 ile ne getirisi olur merak ettim :)

Edit: .48, .52 ve .62 gibi sürümlerde yenilik yoktu. .84'te de yenilik olacağını sanmıyorum. Üstelik .84 bir GB versiyonu.
    Edit 2: 4.1.B.1.13 versiyonu da ICS için geliyormuş. Meraklandım ve biraz heyecanlandım
    Edit 3: Bu adreste Xperia RAY telefonu olan biri güncellemiş ve gördüğü değişiklikleri yazmış:http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2083855

Bu güncelleme de beklenen düzeyde değil. Hatalar giderilmemiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi furkangunes04 -- 10 Ocak 2013; 13:45:50 >

• CM10 varken ben hiçbir telefonun kendi romunu yüklemem zaten de neyse:)
  • seçecez mi hangi yazılımı istiyosak??
  • ankarada olupta, siyah renk sgw ile takas etmek isteyen varsa,
    bi pm"lerse iletişime gecebiliriz. klavyeli tel arıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alfarabius2 -- 28 Ocak 2013; 17:43:45 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar geçen telefonu göğüs hizasından parkeye düşürdüm, yüreğim ağzıma geldi. Karanlık olduğu için yere atladım hemen, yokladım telefonu tek parça olduğunu anlayınca biraz düzeldim. Sonra açtım ışığı telefon da sapasağlam, hiç bi sorun yok. Paylaşıyım dedim, ilk ciddi anlamda darbeyi yapmış bulundum telefona bir sene sonunda.
  • Ben de bugün dedim ki telefondaki eski eski ekran koruyucusunu sökeyim dedim, yanlış yerden sökmeye kalkışınca telefon ekranı ağır derecede çatladı.Moralim çok bozuldu telefona baktıkça moralim bozuluyor.Ben kalın olan ekranını ekran koruyusu zannettim kimse benim düştüğüm hataya düşmesin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alejàndro

Arkadaşlar geçen telefonu göğüs hizasından parkeye düşürdüm, yüreğim ağzıma geldi. Karanlık olduğu için yere atladım hemen, yokladım telefonu tek parça olduğunu anlayınca biraz düzeldim. Sonra açtım ışığı telefon da sapasağlam, hiç bi sorun yok. Paylaşıyım dedim, ilk ciddi anlamda darbeyi yapmış bulundum telefona bir sene sonunda.

Bilgilendirme için teşekkürler

quote:

Orijinalden alıntı: fat1453

Ben de bugün dedim ki telefondaki eski eski ekran koruyucusunu sökeyim dedim, yanlış yerden sökmeye kalkışınca telefon ekranı ağır derecede çatladı.Moralim çok bozuldu telefona baktıkça moralim bozuluyor.Ben kalın olan ekranını ekran koruyusu zannettim kimse benim düştüğüm hataya düşmesin.

Geçmiş olsun. Bilgilendirme için teşekkürler. Üzüldüm durumuna.

• Teşekkür ederim.Sağlık olsun ne yapalım. Sana da gçmiş olsun,ucuz atlatmışsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fat1453 -- 11 Şubat 2013; 19:31:22 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fat1453

Ben de bugün dedim ki telefondaki eski eski ekran koruyucusunu sökeyim dedim, yanlış yerden sökmeye kalkışınca telefon ekranı ağır derecede çatladı.Moralim çok bozuldu telefona baktıkça moralim bozuluyor.Ben kalın olan ekranını ekran koruyusu zannettim kimse benim düştüğüm hataya düşmesin.

Kötü olmuş baya Ama ekranı çatlatacak kadar nasıl zorladın telefonu orasını pek anlayamadım, inş fazla bişey istemezler ekran değişimi için servisten. Fiyat aldığın zaman buraya da yazabilir misin acaba, bilgimiz olsun en azından, aynısı başımıza gelince sürpriz yaşamayalım.

• 
Sayfa: önceki 6465666768
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.