Şimdi Ara

''SE Xperia PRO'' ||QWERTY||1GHZ||3.7'' BRAVIA E.||ANA KONU|| (67. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.434
Cevap
6
Favori
47.713
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6566676869
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Alejàndro

quote:

Orijinalden alıntı: fat1453

Ben de bugün dedim ki telefondaki eski eski ekran koruyucusunu sökeyim dedim, yanlış yerden sökmeye kalkışınca telefon ekranı ağır derecede çatladı.Moralim çok bozuldu telefona baktıkça moralim bozuluyor.Ben kalın olan ekranını ekran koruyusu zannettim kimse benim düştüğüm hataya düşmesin.

Kötü olmuş baya Ama ekranı çatlatacak kadar nasıl zorladın telefonu orasını pek anlayamadım, inş fazla bişey istemezler ekran değişimi için servisten. Fiyat aldığın zaman buraya da yazabilir misin acaba, bilgimiz olsun en azından, aynısı başımıza gelince sürpriz yaşamayalım.

ekran değil bence üst cam(digitizer galiba) çatlamış. çok para etmez bence. tahminim.

EDIT:http://www.parts4repair.com/sony-ericsson-xperia-pro-touch-screen-with-digitizer-red/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi girizgah -- 12 Şubat 2013; 15:01:23 >

• quote:

Orijinalden alıntı: datumdatzgr

quote:

quote:

Ben de bugün dedim ki telefondaki eski eski ekran koruyucusunu sökeyim dedim, yanlış yerden sökmeye kalkışınca telefon ekranı ağır derecede çatladı.Moralim çok bozuldu telefona baktıkça moralim bozuluyor.Ben kalın olan ekranını ekran koruyusu zannettim kimse benim düştüğüm hataya düşmesin.

Kötü olmuş baya Ama ekranı çatlatacak kadar nasıl zorladın telefonu orasını pek anlayamadım, inş fazla bişey istemezler ekran değişimi için servisten. Fiyat aldığın zaman buraya da yazabilir misin acaba, bilgimiz olsun en azından, aynısı başımıza gelince sürpriz yaşamayalım.

ekran değil bence üst cam(digitizer galiba) çatlamış. çok para etmez bence. tahminim.

EDIT:http://www.parts4repair.com/sony-ericsson-xperia-pro-touch-screen-with-digitizer-red/

Dediğin gibi üst cam çatladı. Üstte ekran koruyucu olduğunu bildiğimden ekran koruyucusunu bulmak için çok uğraştım ve bulamadım.Üst camın olduğunu düşünüp de zorlayınca çatlaklar oluşdu.Şu anda telefonu kullanıyorum ve çok fazla rahatsızlık vermiyor..Şimdi ben bunu yaptırmaya kalksam en az 100tl yi bulacaktır.Benim ne yapmam gerkir.Site için de teşekkür ederim.

• Telefonumun içler acısı fotoğrafını sunuyorum

• quote:

Telefonumun içler acısı fotoğrafını sunuyorum

Bakmak istemiyorum

Fena olmuş, tamir ettirmeye çalışın bakalım kaç lira tutacak?
  • Bakalım ne tutacak.Mis gibi telefon, ne hale geldi inanamıyorum.9 aylık telefon taksidi bitmeden haşat oldu.Gerçekten bizim telefon klas bir telefon ve herkesde bulunmayan,klavyesi ve görüntüsüyle dikkat çeken telefon.
  • quote:

Bakalım ne tutacak.Mis gibi telefon, ne hale geldi inanamıyorum.9 aylık telefon taksidi bitmeden haşat oldu.Gerçekten bizim telefon klas bir telefon ve herkesde bulunmayan,klavyesi ve görüntüsüyle dikkat çeken telefon.

Haklısın
  • quote:

Orijinalden alıntı: drakin

arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim
    http://forum.donanimhaber.com/m_72207898/mpage_1/f_/key_//tm.htm#72228829

İzmirli değilim, olsam keşke yardımcı olsam.
  • 20 günden beri yatıyo telefon çıldırcam ....
  • Yeni yazılımın gelip gelmediğini kontrol edebilecek biri var inşallah?

Herkes custom roma geçmiş olamaz.
  • quote:

Yeni yazılımın gelip gelmediğini kontrol edebilecek biri var inşallah?

Bize yazılım mı gelecekmiş?
    Jellybean değil heralde? Ara bi güncelleme mi?
  • quote:

quote:

http://www.ptcrb.com/vendor/complete/view_complete_request_guest.cfm?modelid=19384

Ya işte iki yeni yazılım görünüyor. Biri gb diğeri ics.

• quote:

quote:

quote:

http://www.ptcrb.com/vendor/complete/view_complete_request_guest.cfm?modelid=19384

Ya işte iki yeni yazılım görünüyor. Biri gb diğeri ics.

Gelmişti o yazılım biraz oluyor. Ben denemedim ama deneyenler hiç bir şeyi düzeltmiyor demişlerdi.

Ben Zelly Sandwich kullanıyorum fena değil gibi.

• Bu telefonla SS nasil aliniyor? Biraz arastirdim ama kesin bir cevap bulamadim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Werner Heisenberg

Bu telefonla SS nasil aliniyor? Biraz arastirdim ama kesin bir cevap bulamadim

Bendeki romda kapama tuşuna basılı tutunca direk 'ekran görüntüsü al' diye bi seçenek çıkıyor. Önceden nasıl aldığımı hatırlayamadım, o kadar düşündüm

Kapama tuşuyla ses açma tuşuna aynı anda basınca çekiyor olabilir, çok emin değilim. Veya kısma tuşuna.

Arkadaşlar Xperia 2013 serisi telefonları nasıl buldunuz? SPyi özellikle çok beğendim ben. Fiyatı 1000 tl civarına inerse bunu okutup alabilirim belki.
    Bizim telefonun ikinci el piyasası ne durumda ayrıca bilen birileri var mı? 500 civarından satabilir miyiz Pro'yu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-1F943E7C5 -- 27 Mart 2013; 5:55:16 >

• bu tel den daha ustun ozellıklere sahıp başka bır telefon varmı acaba.klavye şartıyla tabıkı:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: printer87

bu tel den daha ustun ozellıklere sahıp başka bır telefon varmı acaba.klavye şartıyla tabıkı:)

Yok Bu telefonu bu yüzden seviyorum
  • Sony keske klavyeli telefon çıkarmaya devam etse.Azımsanmayacak kadar fazla kitle var hem dokunmatik hemde klavyeli telefon isteyen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Technotronic -- 31 Mart 2013; 17:58:52 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: .::ÇaĞLaR::.

Sony keske klavyeli telefon çıkarmaya devam etse.Azımsanmayacak kadar fazla kitle var hem dokunmatik hemde klavyeli telefon isteyen.

Katılmıyorum. O yüzden mi Xperia Pro kullanıcıları çok az
  • telefona dogru duzgun bısey kurmus degılmı ama ınanılmaz yavas cok kaslıyor ya bazen kırasım gelıyor nedenını bılen varmı vırus felanmı var acaba
  • 
Sayfa: önceki 6566676869
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.