Şimdi Ara

>>> SE Xperia™ RAY | 1 GHz | Android 2.3 | 3.3'' Bravia Engine | 8 MP Exmor R' - HD 720P < (228. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.116
Cevap
27
Favori
260.684
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 226227228229230
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar herkeste aynı sorun var mı bilmiyorum: Telefonu yan çevirince ana ekran ya da uygulamaların olduğu ekran dönmüyor; ancak bunu şarj olurken yaparsak dönüyor. Bu da ICS'nin başka bir saçmalığı sanırsam. Gerçekten Sony bu güncellemeyi verdi ama sırf söz vermiş olduğu için vermiş anlaşılan telefonda yavaşlamalar kasmalar ve saçma sapan sorunlar...
  • Cihazın orijinal romu ile birlikte bazen yavaşlamalar ve kasılmalar hissediliyor cihazda, custom rom olayına girmek istiyorum fakat hangisini seçmeliyim kararsız kaldım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SIRLI

Cihazın orijinal romu ile birlikte bazen yavaşlamalar ve kasılmalar hissediliyor cihazda, custom rom olayına girmek istiyorum fakat hangisini seçmeliyim kararsız kaldım.

FXP CM10 gayet stabil hocam.

• slm. herkese yorumlar için çok teşekkür ederim bayağı bir fikir sahibi oldum hem RAY hem NEO hakkında..

Benim merak ettiğim şuan elimde bir HTC CHA CHA modeli var dahili belleği 512 mb telefonun ve fazlasıyla dahili bellek dolu sorunu yaşıyorum ve bu nedenle doğru düzgün uygulama indiremez haldeyim..

bu telefon için birçok yerde 1 gb dahili bellekten bahsetmiş ama burda 300mb yazıyor tanıtım sayfasında !!!

eğer bu dahili bellek doğruysa ve içinizde bu tip bir dahili bellek dolu sorunu yaşayan varsa söyleyebilirmi???

zira bu durumda hemen sayfadan koşarak kaçarım
  • Kardeş http://forum.donanimhaber.com/m_63038373/mpage_1/key_tum+xperia+serisi+root/tm.htm bu konuda ki 8. mesajı bir incele telefonun rootluysa LinktoSd programı ile telefonunun dahili hafızasını arttırabiliyorsun. Hafıza kartından 1 gb falan eklersen sorun kalmaz ben öyle çözdüm xperia ray cihazımda.
  • Merhaba arkadaşlar ben de bugün bir tane Xperia RAY aldım. ilk Sony Ericsoon ve Android telefonum bu oldu. Şimdilik çok acemiyim umarım zamanla çözeriz her şeyi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: noche34

Merhaba arkadaşlar ben de bugün bir tane Xperia RAY aldım. ilk Sony Ericsoon ve Android telefonum bu oldu. Şimdilik çok acemiyim umarım zamanla çözeriz her şeyi.

Güle güle kullan dostum cihazını, android deneyimi zevklidir, alıştıkça bir daha vazgeçemeyeceğini anlayacaksın.
  • Herkese Merhaba.
    ismim ibrahim.
    Bir Alacağıma karşılık Xperr Ray sahibi oldum.
    birkaç Sorunum var Acil yardım gerek.
    1-Dün 3.5saat sarjda kaldı 80% yazdı
    2- Android 2.3.2 var
    4.0.2.A.0.62 derleme sürümü var.sadece en kolay yoldan ROOt gerek nasıl
    3-Root yada güncelleme için Usb yada Adb driver lazım oluyormuş nerde bunlar

229 sayfa var.çoğunu okumaya çalıştım
    4.0.2 ye gecenler performans hız olarak orjinal daha iyi demiş

• http://forum.donanimhaber.com/m_63038373/mpage_12/f_/key_tum+xperia+serisi+root//tm.htm

Bu konuda aradığın tüm cevaplar var ilk sayfadan itibaren oku. Bende senin gibi rootla başladım şuan bootloader kilidi açık fly kernel ve costum rom jelly bean kullanıyorum. Ics sürümüne yükselt eğer garanti sorun değilse costum rom yüklersin telefonun uçuşa geçer yoksa ıcs orjinal rom stabil değil pek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CoMiX -- 9 Kasım 2012; 9:23:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: scoth

slm. herkese yorumlar için çok teşekkür ederim bayağı bir fikir sahibi oldum hem RAY hem NEO hakkında..

Benim merak ettiğim şuan elimde bir HTC CHA CHA modeli var dahili belleği 512 mb telefonun ve fazlasıyla dahili bellek dolu sorunu yaşıyorum ve bu nedenle doğru düzgün uygulama indiremez haldeyim..

bu telefon için birçok yerde 1 gb dahili bellekten bahsetmiş ama burda 300mb yazıyor tanıtım sayfasında !!!

eğer bu dahili bellek doğruysa ve içinizde bu tip bir dahili bellek dolu sorunu yaşayan varsa söyleyebilirmi???

zira bu durumda hemen sayfadan koşarak kaçarım

Merhaba,
    Kullanıcıya bırakılan miktar ne yazık ki 1 gb değil.
    Şu anda custom gb kurulu cihazda dahili hafıza 264mb kullanılan, 156mb boş alan görünmekte.
    Dediğiniz uyarıyı ilk zamanlar alıyordum. Biraz fazla oyun ve uygulama yükleyince bellek doluyor. Bazı uygulamalar sd karta taşınmıyor. Son zamanlarda fazla uygulama ve oyun denemediğim için almıyorum uyarı.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Anladığım kadariyla Root için BootLoader kilidini açmaya gerek yok.
    iyi güzelde niye zahmetli bu kadar.
    çoğu telefonda .zip dosyasını hafıza kartına atıp boot menüye girip update from Sd seçip Root oluyordu.
    bizzat kendim denediğim için biliyorum.
    valla 220 sayfa oku oku bitmez hem o konu genel yani sadece Ray Root bootLoader güncelleme rom linkleri yükleme anlatılmıyor.
    yapamazsam 15 lira telefoncuya verir Root lar,
    sizin kullanıp memnunu kaldığınız basit sade hızlı kamera ses donanım olarak. sorunsuz hangi rom yada rom lar var?

• Sony Ericsson Xperia serisinde bu şekilde root yapmak zor malesef özellikle ray için. Diğer bir çok android telefonlarda bir tıkla root olayı yapılabiliyor sony bu konuda katı malesef. Verdiğim linkte yazılanlar xperia ray içinde geçerli zaten. Önce telefonunun yazılımını en son ics 587 sürümüne yükselt daha sonra aşağıdaki linkten en kolay şekilde rootla.

http://forum.donanimhaber.com/m_66141520/tm.htm
  • Merhabalar bir telefon alacagım kesinlikle xperia arc s yada xperia ray olacak 2 sinden biri soru cok basıt sizden bekledigim cevap hangisisini almamı tavsiye edersiniz arastırmak ıcın surem yok o yuzden cok acil cevap verirseniz sevinirim simdiden teşekkür ederim..
  • Arkadaşımda var xperia ray. Daha yeni aldı durduk yerde oyunlar hatta menü geçişleri kasıyor. Bütün uygulamaları sildi çocuk ama hala kasıyor. Neden olabilir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: OneMoreChance

Arkadaşımda var xperia ray. Daha yeni aldı durduk yerde oyunlar hatta menü geçişleri kasıyor. Bütün uygulamaları sildi çocuk ama hala kasıyor. Neden olabilir?

Ayarlardan bakın, eğer android 4.0.4 sürümü yüklüyse bu kasılmalar normaldir yapacak birşey yok. Bu durumda en iyisi 2.3.4 sürümüne dönmektir. Forumdan yardım alabilirsiniz, konusu var.
  • Tekrardan Merhaba Ray kullananlar.
    benim ray da Batarya problemi var.
    orjinal şarj aleti yoktu.
    iphone 4 usb şarj aleti orjinal usb kablo ile şarj ediyorum.
    4 saat 14 dakika da doluyor.
    dün aksam 5te şarj oldu.
    5-11 arası elimden hiç düşmedi.
    yatarken yüzde 30du
    sabah 15 kalmış.şuan 10 kalmış.
    soru şu bu batarya yi ne yapsam?
    1-telefoncuya götürüp Şok la mak
    2-bitmesini beklemeden gece şarj a takmak
    3-usb güç kaynakları var pil gibi şarj etmek için onlardan almak
    şuan üzerimde para yok yeni batarya alamam :-(
    tavsiyeniz ne?
    Unutmadan bana bunu veren karaktersiz 2gün gider kurcalarsan 1e düşer demişti.
    şarj aleti için ise Abim de Lg süper hızlı şarj cihazı var 20dakika da batarya doluyor demişti mahvolmuş :-(

• quote:

Orijinalden alıntı: ibo83

Tekrardan Merhaba Ray kullananlar.
    dün aksam 5te şarj oldu.
    yatarken yüzde 30du
    tavsiyeniz ne?
    şarj aleti için ise Abim de Lg süper hızlı şarj cihazı var 20dakika da batarya doluyor demişti mahvolmuş :-(

Arka planda çalışan uygulamalar da şarjı çok yiyor. Advanced Task Killer programını tavsiye ederim. Olmazsa ayarlardan "Çalışan hizmetlerden" gereksiz uygulamaları durdur. Bir de telefonla işiniz bitince ekran ışığını kapatın gündüz bile ekran ışığını kullanmamanızı tavsiye ederim.

Benim de bir sorum olacak. Şu an telefonum sıfır henüz root lamadım. Root yaptıktan sonra istediğim uygulamayı, oyunu falan filan yükleyeceğim sanırım. Android 2.3.4 sürümü şu an telefon. Rootlama mı tavsiye eder misiniz?

• quote:

Orijinalden alıntı: noche34

quote:

Orijinalden alıntı: ibo83

Tekrardan Merhaba Ray kullananlar.
    dün aksam 5te şarj oldu.
    yatarken yüzde 30du
    tavsiyeniz ne?

Arka planda çalışan uygulamalar da şarjı çok yiyor. Advanced Task Killer programını tavsiye ederim. Olmazsa ayarlardan "Çalışan hizmetlerden" gereksiz uygulamaları durdur. Bir de telefonla işiniz bitince ekran ışığını kapatın gündüz bile ekran ışığını kullanmamanızı tavsiye ederim.

Benim de bir sorum olacak. Şu an telefonum sıfır henüz root lamadım. Root yaptıktan sonra istediğim uygulamayı, oyunu falan filan yükleyeceğim sanırım. Android 2.3.4 sürümü şu an telefon. Rootlama mı tavsiye eder misiniz?

Bu benim 4.Android telefonum.
    Guc Ayarlari-Hangi uygulamalar kapanip devre disi birakilacagini biliyorum.
    tek SIKINTI suan cepten yaziyorum.
    Pc yok.Root olayini mutlaka yapmak gerek ama basit degil.
    Google ye sordum sonuclar hep Android 4te root yapmak ile ilgili
    Bize GB yani Ginger Bread room lazim.
    Sayin CoMiX in verdi linki okuyun gerekli dosya-driver bulun bilgisayara yukleyin deneyin
    Guncelleme
    kernel cekirdek-Rom degistirmeye yada bunlari yapmak icin boot loader kilidini acmaya gerek yok

• quote:

Orijinalden alıntı: CoMiX

Kardeş http://forum.donanimhaber.com/m_63038373/mpage_1/key_tum+xperia+serisi+root/tm.htm bu konuda ki 8. mesajı bir incele telefonun rootluysa LinktoSd programı ile telefonunun dahili hafızasını arttırabiliyorsun. Hafıza kartından 1 gb falan eklersen sorun kalmaz ben öyle çözdüm xperia ray cihazımda.

açıkçası telefonu root yapmak istemiyorum..Bi kaç yerde rootlamadan sd cardı dahili bellek olarak kullanma anlatılmış ama bir türlü yapamadım onuda şuanki telefonumda..

oyüzden dahili bellek miktarı çok önemli benim için ve sanırım bu telefonda oda düşük..

• 
Sayfa: önceki 226227228229230
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.