Şimdi Ara

>>> SE Xperia™ RAY | 1 GHz | Android 2.3 | 3.3'' Bravia Engine | 8 MP Exmor R' - HD 720P < (229. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.116
Cevap
27
Favori
260.684
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 227228229230231
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Mechatronik

quote:

Orijinalden alıntı: scoth

slm. herkese yorumlar için çok teşekkür ederim bayağı bir fikir sahibi oldum hem RAY hem NEO hakkında..

Benim merak ettiğim şuan elimde bir HTC CHA CHA modeli var dahili belleği 512 mb telefonun ve fazlasıyla dahili bellek dolu sorunu yaşıyorum ve bu nedenle doğru düzgün uygulama indiremez haldeyim..

bu telefon için birçok yerde 1 gb dahili bellekten bahsetmiş ama burda 300mb yazıyor tanıtım sayfasında !!!

eğer bu dahili bellek doğruysa ve içinizde bu tip bir dahili bellek dolu sorunu yaşayan varsa söyleyebilirmi???

zira bu durumda hemen sayfadan koşarak kaçarım

Merhaba,
    Kullanıcıya bırakılan miktar ne yazık ki 1 gb değil.
    Şu anda custom gb kurulu cihazda dahili hafıza 264mb kullanılan, 156mb boş alan görünmekte.
    Dediğiniz uyarıyı ilk zamanlar alıyordum. Biraz fazla oyun ve uygulama yükleyince bellek doluyor. Bazı uygulamalar sd karta taşınmıyor. Son zamanlarda fazla uygulama ve oyun denemediğim için almıyorum uyarı.

yani hocam açıkçası android telefonum olduktan sonra bellek doluyor diye uygulama indirmeyeceksemde bi anlamı yok diye düşünüyorum...

sanırım en az 5-6 sağlam uygulamada bu telefonunda kullanıcıya bırakılan hafızası dolar gibi...

• Telefonu rootlamanın faydaları root isteyen programları ve oyunları kurabilirsiniz. Örneğin adree ve titanium back up programı gibi. Adfree ücretsiz program ve oyunların çoğunda işe yarar reklam göstermez. Titanium back up programı da verilerinizi yedekler, telefonla birlikte gelen gereksiz uygulamaları kaldırabilmenizi sağlar turkcell uygulamaları gibi, Oyunlar ve uygulamaları toplu bir şekilde sd karta taşıyabilirsiniz.

Root Explorer programı ile marketten indirdiğiniz uygulama ve oyunların apk dosyasına erişebilir bunları bt ile paylaşabilirsiniz.
  • Bu telefona adobe flash player yüklemek istiyorum,markette bulamadım nasıl yapacaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çoğu kullanıcı biliyordur ben yeni öğrendim bir şeyi paylaşmak istedim.
    telefon numara arama Ekranına :
    *#*#7378423#*#* yapıyoruz
    gelen ekrandan Service info tıklayınız
    Configuration Dan Cihazın imei Root ve Boot Loader kilit durumu hakkında bilgi sahibi olabiliyoruz güzelmis
    ben denedim.
    Boot Loader Unlock Allowed: Yes yazıyor yani kilidi Acik mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: ibo83

Çoğu kullanıcı biliyordur ben yeni öğrendim bir şeyi paylaşmak istedim.
    telefon numara arama Ekranına :
    *#*#7378423#*#* yapıyoruz
    gelen ekrandan Service info tıklayınız
    Configuration Dan Cihazın imei Root ve Boot Loader kilit durumu hakkında bilgi sahibi olabiliyoruz güzelmis
    ben denedim.
    Boot Loader Unlock Allowed: Yes yazıyor yani kilidi Acik mi?

Açık değil, orda yazan açılma izni var anlamında.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Raven

quote:

Orijinalden alıntı: OneMoreChance

Arkadaşımda var xperia ray. Daha yeni aldı durduk yerde oyunlar hatta menü geçişleri kasıyor. Bütün uygulamaları sildi çocuk ama hala kasıyor. Neden olabilir?

Ayarlardan bakın, eğer android 4.0.4 sürümü yüklüyse bu kasılmalar normaldir yapacak birşey yok. Bu durumda en iyisi 2.3.4 sürümüne dönmektir. Forumdan yardım alabilirsiniz, konusu var.

baktım 2.3.4 sürümü yüklü. Bu şekilde ne sorun olabilir acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: 44 plaka

Bu telefona adobe flash player yüklemek istiyorum,markette bulamadım nasıl yapacaz

Mx player yükledim açmıyo videoları.mesela uzman tv videolarını deniyorum sonuç yok

• Flash player markette bulunmaz adobe desteği kesti çünkü. Android sürümünüze uygun google amcaya sorarsanız örneğin "2.3.4 gb flash player apk" diye çıkacaktır apk dosyasını indirip kurduğunuzda flash player çalışacaktır. Jelly Bean için stabil çalışan yok henüz ben kendim yükleyemedim. Diğer sürümlerde sıkıntı yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CoMiX -- 10 Kasım 2012; 22:39:08 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: CoMiX

Flash player markette bulunmaz adobe desteği kesti çünkü. Android sürümünüze uygun google amcaya sorarsanız örneğin "2.3.4 gb flash player apk" diye çıkacaktır apk dosyasını indirip kurduğunuzda flash player çalışacaktır. Jelly Bean için stabil çalışan yok henüz ben kendim yükleyemedim. Diğer sürümlerde sıkıntı yok.

Bilgisayarda indirip telefonamı atacaz acaba

• quote:

quote:

Flash player markette bulunmaz adobe desteği kesti çünkü. Android sürümünüze uygun google amcaya sorarsanız örneğin "2.3.4 gb flash player apk" diye çıkacaktır apk dosyasını indirip kurduğunuzda flash player çalışacaktır. Jelly Bean için stabil çalışan yok henüz ben kendim yükleyemedim. Diğer sürümlerde sıkıntı yok.

Telefonunu da indirebilirsin googleden arayıp bilgisayara indirip atsan da olur.
  • quote:

quote:

quote:

Telefonunu da indirebilirsin googleden arayıp bilgisayara indirip atsan da olur.

Sağol,çok aradım ama buldum sonunda,xda dan indirdm

• beyler şarjı ne kadar gidiyor ?

Birde imkanı olan arkadaş internnte gezinirken ve oyun oynarken(aspahlt 6 vs.) video çekip koyabilirmi ?
  • Arkadaşlar Airdroid'te sorun yaşıyorum. Şifre vermiyor, şifre vermesi gereken yer boş nedense, bu sorunu yeni yaşamaya başladım acaba güncelleme falan yüzünden mi böyle oldu?
  • iyi günler arkadaşlar bu telefonu bi arkadaşıma almayı düşünüyorum. oyun performansından çok sağlamlığı , ekran kalitesi ve şarz durumu önemli bu konular hakkında düşüncelerinizi alabilirmiyim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: smali

iyi günler arkadaşlar bu telefonu bi arkadaşıma almayı düşünüyorum. oyun performansından çok sağlamlığı , ekran kalitesi ve şarz durumu önemli bu konular hakkında düşüncelerinizi alabilirmiyim.

sağlamlığına diyecek birşey yok,dışardayken sert zemine düşürdm aha dedim bir yeri kırıldı ki kılıf felanda kullanmam,baktım çizik bile yok.bu telefonun öne çıkan özellikleri:tasarımı(samsungda yok böyle tasarım) media özellikleri,kamerası.pil durumu sana bağlı biraz ortalama kullanımla rahat 1 günü görür

• quote:

quote:

iyi günler arkadaşlar bu telefonu bi arkadaşıma almayı düşünüyorum. oyun performansından çok sağlamlığı , ekran kalitesi ve şarz durumu önemli bu konular hakkında düşüncelerinizi alabilirmiyim.

sağlamlığına diyecek birşey yok,dışardayken sert zemine düşürdm aha dedim bir yeri kırıldı ki kılıf felanda kullanmam,baktım çizik bile yok.bu telefonun öne çıkan özellikleri:tasarımı(samsungda yok böyle tasarım) media özellikleri,kamerası.pil durumu sana bağlı biraz ortalama kullanımla rahat 1 günü görür

Hocam internet gezintisi ve oyun oynarken 3.3 inç olması sıkıntı yaratıyormu ?
    Birde şarjı hiç kurcalamasam 2 gün gidermi ?

• GTXNOVA hocam,ben alıştım ekran büyüklüğüne internette gezinirken bence iyi ama oyun için yetersiz.aslında en ideal ekran ölçüsü 3.7 inç ,ne büyük ne küçük. Şarj pek kullanmasam bile en fazla 1.5 günü gördü(gps,wifi ihtiyaca göre açarım ekran parlaklığı yüzde 70 lerde)

• Mms ayarlarını yapmama rağmen mms atamıyorum...Gönd.için sıraya alındı yazıyor hep..yardım edebilecek olan var mı ?
  • Ya bu şarj yüzde 20 deyken çat diye telefonun kapanma sorunu bir bende mi var?
  • quote:

Orijinalden alıntı: GTX-NoVa®

quote:

quote:

Hocam internet gezintisi ve oyun oynarken 3.3 inç olması sıkıntı yaratıyormu ?
    Birde şarjı hiç kurcalamasam 2 gün gidermi ?

Aspalt 7, Need For Speed Most Wanted, Wild Blood gibi oyunları kurdum çok hafif kasma var rahat oynanabiliyor ama.

• 
Sayfa: önceki 227228229230231
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.