Şimdi Ara

>>> SE Xperia™ RAY | 1 GHz | Android 2.3 | 3.3'' Bravia Engine | 8 MP Exmor R' - HD 720P < (231. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.116
Cevap
27
Favori
260.683
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 229230231232233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • pili bence gayet iyi gidiyor.. normal kullanımla 2 gün gidiyor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zodiac LighT

Konu açtım bakan olmadı bende buraya yazayım dedim

1-Kutu içeriğinde jelatin çıkıyormu ?(Ve telefon jelatinli geliyormu)
    1.1 kaç gb hafıza kartı ile beraber geliyor ?
    2-Sizce telefon kalitelimi ?
    3-Şarjı cidden az mı gidiyor(İlk şarj nasıl olmalı,şarjı normal kullanımda ne kadar gidiyor ?)
    4-Uygulama yükleyince geçişlerde felan kasma yapıyormu ?
    5-Ekranın 3.3 inç olması ÇOK sorun teşkil ediyormu ?
    Git incele arkaşım diyeceksiniz de imkan yok malesef

Cevaplayan arkadaşlara teşekkür ederim

xperia modelleri içinde tasarımı en güzel telefon bence bide sony kalitesi.ekranın ölçüsü birazda kullanıma bağlı ben telefonu aldığımdan beri interneti rahat kullandım ama oyuna merak salınca o zaman işler değişti.bence alacağın telefonu satılan mağazalarda dikatlice incelemelisin.çünkü özellikler bellidir kağıt üstünde ama eline alıp bakacn inceleleyecen. Telefon bana 2gb kartla gelmişti hemen class 10 16 gb kart aldım,alırsan eğer ics ye güncelleme %99 u pişman.ama bende ics yüklü olmasına rağmen sıkıntı yok artı hafıza kartı tıka basa dolu uygulamadır oyundur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Gençler benim android sürümü 2.3.4 ama güncel diyor telefondan

• quote:

Orijinalden alıntı: kaano12

Gençler benim android sürümü 2.3.4 ama güncel diyor telefondan

Bilgisayardan gorunuyor ICS guncellemesi.

• Merhaba arkadaşlar.Uzunca bir süreden sonra ilk defa yazıyorum.Aslında bu sitenin hakkınıda inkar edemem.Her alışverişimden önce mutlaka danışmışımdır.Elektronik eşyalara karşı ilgi,merak ve hevesim vardır.Sony CX570 hd kamera,nikon coolpix500 foto.mak,canon foto yazıcı,samsung galaxy 10.1 tablet pc,hp laser yazıcı,mustek el scanner,sony ps3,sony ps vita,lg 47 lm 670s led tv,lg 3D blueray 5.1 ev sinema sistemi,samsung galaxyS II,
    hp pavillion dv5 netbook,sony ericsson xperia ray.Bu ve aklıma gelmeyen ürünlerden kimisini denedim beğenmedim sattım örneğin samsung galaxy S II,kimisinin kutusunu bile açmadım örneğin lg led tv kimisini ise şu an kullanmaktayım sony PS3
    Elimde hepsiburada sitesinden almış olduğum sonyericsson xperia ray(siyah) telefon bulunmaktadır.Ürünü alalı 2 ay oldu.yani 22 ay garantisi var.2 adet te kılıf almıştım.Kutusu,faturası,garanti belgesi,kulaklığı,şarj aleti hepsi olduğu gibi duruyor.Telefonu anneme versem diye düşündüm.Ancak kullanabileceğini sanmıyorum.Dolayısıyla bende satmaya karar verdim.Yazılımsal olarak telefona sözüm yok.Ancak biraz geniş ekran olmasında fayda olacağını düşünüyorum.Samsung galaxy S II de geniş ekrandı ama SONY ERİCSSON XPERİA ARC S (beyaz) gibi karizma değildi.Naçizane düşüncem.Yani ARC S alacağım.Teklif ettiğim fiyat 500 tldir.Kargo ücreti ikramımdır.Devlet memuruyum(mühendis-yönetici).2 kuruş için cambazlık yapacak değilim.Bu ilk alışveriş referansım olacaktır.İlgilenen arkadaşlar bana telden ulaşabilirler.Bu ilanı yanlış yerde verdiysem lütfen arkadaşlarım kusuruma bakmasın.Aktif olarak yazıcı değil ama okuyucuyum.Saygı ve selamlarımı sunuyorum.Ahmet KALELİ...

• quote:

Orijinalden alıntı: tem_31

Merhaba arkadaşlar.Uzunca bir süreden sonra ilk defa yazıyorum.Aslında bu sitenin hakkınıda inkar edemem.Her alışverişimden önce mutlaka danışmışımdır.Elektronik eşyalara karşı ilgi,merak ve hevesim vardır.Sony CX570 hd kamera,nikon coolpix500 foto.mak,canon foto yazıcı,samsung galaxy 10.1 tablet pc,hp laser yazıcı,mustek el scanner,sony ps3,sony ps vita,lg 47 lm 670s led tv,lg 3D blueray 5.1 ev sinema sistemi,samsung galaxyS II,
    hp pavillion dv5 netbook,sony ericsson xperia ray.Bu ve aklıma gelmeyen ürünlerden kimisini denedim beğenmedim sattım örneğin samsung galaxy S II,kimisinin kutusunu bile açmadım örneğin lg led tv kimisini ise şu an kullanmaktayım sony PS3
    Elimde hepsiburada sitesinden almış olduğum sonyericsson xperia ray(siyah) telefon bulunmaktadır.Ürünü alalı 2 ay oldu.yani 22 ay garantisi var.2 adet te kılıf almıştım.Kutusu,faturası,garanti belgesi,kulaklığı,şarj aleti hepsi olduğu gibi duruyor.Telefonu anneme versem diye düşündüm.Ancak kullanabileceğini sanmıyorum.Dolayısıyla bende satmaya karar verdim.Yazılımsal olarak telefona sözüm yok.Ancak biraz geniş ekran olmasında fayda olacağını düşünüyorum.Samsung galaxy S II de geniş ekrandı ama SONY ERİCSSON XPERİA ARC S (beyaz) gibi karizma değildi.Naçizane düşüncem.Yani ARC S alacağım.Teklif ettiğim fiyat 500 tldir.Kargo ücreti ikramımdır.Devlet memuruyum(mühendis-yönetici).2 kuruş için cambazlık yapacak değilim.Bu ilk alışveriş referansım olacaktır.İlgilenen arkadaşlar bana telden ulaşabilirler.Bu ilanı yanlış yerde verdiysem lütfen arkadaşlarım kusuruma bakmasın.Aktif olarak yazıcı değil ama okuyucuyum.Saygı ve selamlarımı sunuyorum.Ahmet KALELİ...

Keşke biraz daha okuyup ondan sonra yazsaydınız. Burası satış bölümü değil !

Mesajınızı burayahttp://forum.donanimhaber.com/forumid_468/tt.htm yazarsanız daha sağlıklı satış gerçekleştirirsiniz.

• gençler benim telefon kutusunun üstünde evo gibi bir firma işareti var benim tel paralel ithalat mi hb'den aldım

• quote:

Orijinalden alıntı: RingThalion

quote:

Orijinalden alıntı: kaano12

Gençler benim android sürümü 2.3.4 ama güncel diyor telefondan

Bilgisayardan gorunuyor ICS guncellemesi.

eyv saol

• Pc den güncelleme kaç saat sürüyor beyler ?
  • Esayar07 arkadaşıma anlayışı ve yardımı için teşekkür ediyorum.Konuya belirttiğiniz yerden devam edeceğim...
  • Bu telefonu almaya karar verdim,aradığım özelliklerin hepsi fazlasıyla var ayrıca fiyat açısından da uygun.
    Merak ettiğim ses kalitesi nasıl ? hem iç ve dış ses olarak, ortalama bile olsa bana yeter.Şu anda nokia 6288 kullanıyorum ve onun iç ve dış sesi yeterince tatminkar benim için,heralde bu telefon da ondan aşşağı değildir ses açısından değil mi ? sizce pişman olur muyum ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: deplesmanfatihi

Pc den güncelleme kaç saat sürüyor beyler ?

Yarım saat sürer sürmez...
  • bende bu telefondan almayı düşünüyorum ama arama yaptığım sitelerde hepsi kargo ile gönderiyor. eğer sizin bildiğniz elden alabileceğim yer varmıdır?
  • quote:

Orijinalden alıntı: xpress_

Bu telefonu almaya karar verdim,aradığım özelliklerin hepsi fazlasıyla var ayrıca fiyat açısından da uygun.
    Merak ettiğim ses kalitesi nasıl ? hem iç ve dış ses olarak, ortalama bile olsa bana yeter.Şu anda nokia 6288 kullanıyorum ve onun iç ve dış sesi yeterince tatminkar benim için,heralde bu telefon da ondan aşşağı değildir ses açısından değil mi ? sizce pişman olur muyum ?

Genelde xperia serisi cep telefonlarının hoparlör ses seviyesi nokia xpress music serisine göre düşüktür. Diğer telefonlarla kiyaslama yaparsak ortalama hoparlör ve kulaklık ses seviyesi mevcut. Ses kalitesi olarak da orta ya da orta-üst diyebiliriz. Tabi bunlar göreceli kavramlar. Ben şahsi fikrimi belirttim. Yine ses kalitesinin walkman serisi telefonlardan düşük oldugunu düşünüyorum. Ayrıca kutudan çıkan kulaklığı da hiç beğenmedigimi söylemeliyim.

• Usb takılıyken internet sürekli çalışıyor ancak günlük kullanımda whatsapptan yazdığım birşeyin gitmesi için neti aç kapa yapmam gerekiyor nedendir nasıl düzeltiriz?
  • Sony Pc Companion ile güncelleme yapacağım, ilk iki aşamayı normal geçiyor ama 3.aşama (güncelleme) da donuyor...Var mı bir ilacı acaba ?
  • quote:

Sony Pc Companion ile güncelleme yapacağım, ilk iki aşamayı normal geçiyor ama 3.aşama (güncelleme) da donuyor...Var mı bir ilacı acaba ?

Sony ericsson update center(seus) ile güncelleme yapmayı bi dene istersen. En sağlıklı güncelleme bu şekilde oluyor diye biliyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: fetih51

quote:

Sony Pc Companion ile güncelleme yapacağım, ilk iki aşamayı normal geçiyor ama 3.aşama (güncelleme) da donuyor...Var mı bir ilacı acaba ?

Sony ericsson update center(seus) ile güncelleme yapmayı bi dene istersen. En sağlıklı güncelleme bu şekilde oluyor diye biliyorum.

Sony ericsson update center a girildiğinde zaten sony pc companion u indir diyor..
  • Sony ericsson update center bir site değil pc companion benzeri programdır. Googledan aratırsan programın setup dosyasini bulabilirsin.

• Arkadaşlar benim telefonda kullanılabilir hafıza 130 mb civarında gözüküyor ve telefon aşırı derecede yavaş. Pişmanlık aşamasındayım. Ne yapmalıyımki hızlansın telefon. Telefonda onlarca uygulama veya oyun yüklüde değil.
  • 
Sayfa: önceki 229230231232233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.