Şimdi Ara

>>> SE Xperia™ RAY | 1 GHz | Android 2.3 | 3.3'' Bravia Engine | 8 MP Exmor R' - HD 720P < (246. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
5.116
Cevap
27
Favori
260.664
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 244245246247248
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Xperia Ray telefonumu Ics ye yükseltmek istiyorum en son sürüm ve en iyi Ics 4... kaç oluyor sizce Ics iyimi yükelemelimiyim ne gibi yenilikler katıyor telefona ?

Telefona temiz bir format atmak istiyorum ama telefon yurtdısından geldi ve imei atıldı format atarsam imei numarasına bişey olurmu telefon kapanır mı ? Bide format nasıl atılıyor telefon şuan çok kasıyor.
  • Yardım edebilecek var mı ?

evdeki kablosuz modemime unut dedim yanlışlıkla tekrar baglanmak istiyorum ama agı bulamıyor. ne cabuk unuttu , geri getiremiyorum :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Berkay0660

Xperia Ray telefonumu Ics ye yükseltmek istiyorum en son sürüm ve en iyi Ics 4... kaç oluyor sizce Ics iyimi yükelemelimiyim ne gibi yenilikler katıyor telefona ?

Telefona temiz bir format atmak istiyorum ama telefon yurtdısından geldi ve imei atıldı format atarsam imei numarasına bişey olurmu telefon kapanır mı ? Bide format nasıl atılıyor telefon şuan çok kasıyor.

telefonunuza bişi katıcağı yok,bende sizin gibi bir hevesle yüklemiştim çok pişman oldum.telefon o kadar ağırlaştıki felaket.telefon rehberinde sürükleme hareketi ile son kişiye gidene kadar akşam oluyor.sonra hemen maksimum performans aldığım GB 2.3.4 .62 geri döndüm.
    telefon resmen uçuyor,tek itme hareketi ile rehberde son kişiye kadar akıyor telefon.tabi zevk sizin keyif sizin yükleyebilirsiniz. ben sadece akıcı bir telefona alışmışken ıcs kullanmanın işkence olduğunu anlatmak istedim.
    IMei konusunda bir fikrim yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: MemedToprakG

Yardım edebilecek var mı ?

evdeki kablosuz modemime unut dedim yanlışlıkla tekrar baglanmak istiyorum ama agı bulamıyor. ne cabuk unuttu , geri getiremiyorum :)

telefonunuzu kapatıp tekrar açmayı denediniz mi? kablosuz ağdan tekrar taratın,görmesi lazım.
    bol bol balık yedirin,su doku oynatın telefona
  • quote:

Orijinalden alıntı: @BJK@

quote:

Orijinalden alıntı: Berkay0660

Xperia Ray telefonumu Ics ye yükseltmek istiyorum en son sürüm ve en iyi Ics 4... kaç oluyor sizce Ics iyimi yükelemelimiyim ne gibi yenilikler katıyor telefona ?

telefonunuza bişi katıcağı yok,bende sizin gibi bir hevesle yüklemiştim çok pişman oldum.telefon o kadar ağırlaştıki felaket.telefon rehberinde sürükleme hareketi ile son kişiye gidene kadar akşam oluyor.sonra hemen maksimum performans aldığım GB 2.3.4 .62 geri döndüm.
    telefon resmen uçuyor,tek itme hareketi ile rehberde son kişiye kadar akıyor telefon.tabi zevk sizin keyif sizin yükleyebilirsiniz. ben sadece akıcı bir telefona alışmışken ıcs kullanmanın işkence olduğunu anlatmak istedim.
    IMei konusunda bir fikrim yok.

Bilgilendirdiğiniz için teşekkürler format konusunda yardımcı olcak yokmu arkadaşlar .

• Arkadaşlar ekranıma görüntü gelmediği için telimi garantiye yollamıştım gelmiş fakat bütün mesajlar falan gitmiş galiba formatlanmış telefon bu mesajları kurtarmanın bir yolu yokmudur sizce ? Telefonun hafızayamı kaydediliyor bu mesajlar normalde bunu hafıza kartına atmanın bir yolu yokmudur telefon üzerinde ?
  • bu cihazın üst barına wi-fi vs açma kapama ikonları ekleniyormu
  • quote:

Orijinalden alıntı: senturk041

bu cihazın üst barına wi-fi vs açma kapama ikonları ekleniyormu

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.painless.pc&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5wYWlubGVzcy5wYyJd
  • quote:

Orijinalden alıntı: Raven

quote:

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.painless.pc&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5wYWlubGVzcy5wYyJd

eyvallah çok hızlı cevap

• quote:

Orijinalden alıntı: Raven

quote:

Yanlışlıkla brightnessı 0 yaptım ekranı kilit ekranı dışında göremiyorum nasıl düzeltirim acil arkadaşlar :D

Ekleme : tamamdır arkadaşlar açıp kapatınca program aktif olana kadar ben müdahale ettim :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evilboy51 -- 4 Mart 2013; 0:49:02 >

• Arkadaşlar xperia ray da gelen arama süresi giden arama süresini ayarlardan bulamadım bunlarla ilgili ayarlar nerde acaba??
  • igo yu yükledim :) sorunsuz çalışıyor.
  • ekranı kitlemek için ne tavsiye edersiniz.
  • orjinal şarj aleti nereden bulabilirim arkadaşlar
  • Arkadaşlar xperia ray telefonunu satmak isteyen kişiler bana özel mesaj atsınlar.
    Not. Telefonun garantisi olmalı. Paralel ithalat ürünü olmamalıdır. Çizik darbe filan kesinlikle olmamalıdır.
    teşekkürler. Iyi akşamlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 21indeyim

Arkadaşlar xperia ray telefonunu satmak isteyen kişiler bana özel mesaj atsınlar.
    Not. Telefonun garantisi olmalı. Paralel ithalat ürünü olmamalıdır. Çizik darbe filan kesinlikle olmamalıdır.
    teşekkürler. Iyi akşamlar

Sony Ericsson Xperia Ray beyaz telefonumu 30.10.2012 tarihinde hepsiburada.com dan aldım,
    ekran koruyucu ve kılıf ile kullanıyorum, çizik darbe falan yok,
    ben s4e geçmeyi düşünüyorum, fiyatta anlaşabilirsek satabilirim.
  • arkadaşlar xperia ray telefonumu "android 4.0" la kullanıyorum 4.1 veya 4.2 ye güncellenmiyor mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fernandito -- 10 Mart 2013; 10:00:43 >
  • - nedense Sony haricinde herkez Xperia Ray için hızlı romlar yapıyor, 4.1.B.0.587 güncelleme sürümü yavaş, fakat bana göre yeni sürüm kullanmasan olmuyor, ayrıca Xperia Ray ile ilgili bire bir sunum yapan pek yok, ben 4.1.B.0.587 sürümüne bazı eklemeler yaptım ve şu an için memnunum...

(not: telefonum rootludur ve gereksiz gördüğüm tüm uygulamaları sildim, ayrıca bunları yapmadan önce yedek alın)

CWM Recovery ile yaptığım eklemeler şunlar;
    - JB Adreno Drivers V3 (daha yeni driver, etkisini pek ölçemedim)
    - Xperia S klavye (SwiftKey gibi ek klavye uygulamasına gerek kalmıyor, gayet iyi)
    - Cyber-shot™_V.7.1.2 (kamerayı iyileştiren bir özellik, işe yarıyor)
    - Xperia z home launcher v3.5 + Xperia Z home V3.00 Widget Pack + Xperia Z wallpapers(bunlarla yeni bir ana sayfa, yeni widgetler ile duvar kağıtlarına sahip oluyoruz)
    - Xperia Z Lockscreen (kilit ekranımız değişiyor ve bana göre bu kilit ekranı güzel)

- Bunlar ilginizi çekerse sırasıyla anlatımlarını yaparım...

• arkadaşlar bende telefonumu ıcs de kullanıyorum gb de iken hız konusunda bi sorun yoktu şimdi çok kasıyor ve günden güne yavaşlıyor bazen telefonu yere çarpasım geliyor. ama ıcs ile gelen özellikler için de geri dönmek istemiyorum bu yüzden telefonu ıcs de biraz daha hızlı bi şekilde kullanmanın bi yolu var mı ? ya da başka önerisi olan var mı ?
  • merchant32

- telefonun rootlu ise gereksiz uygulamaları sil
    - Bunları(JB Adreno Drivers V3 ile Xperia z home launcher v3.5 + Xperia Z home V3.00 Widget Pack + Xperia Z wallpapers) CWM ile ekle, sonrasında eski widgetleride sil
    - belli oranda yardımcı olur...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrky -- 11 Mart 2013; 2:59:15 >
  • 
Sayfa: önceki 244245246247248
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.