Şimdi Ara

Se7en (1995) | David Fincher (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
89
Cevap
0
Favori
5.841
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Mills öfkesini onu öldürerek göstermedi fotoğrafçıya saldırdığı sahneyi ve sonra resimlerini katilin evinde bulduğu sahneyi unuttunuz herhalde.Mills öfke günahını saldırarak işlemişti zaten ve o fotoğrafları görme sahnesinin hemen ardından katil arayıp programımı değiştiriyorum falan diyor, bence ilk planı mills i öldürmek üzerineydi sonra bundan vazgeçip eşiyle ilgili planı kurmuş olmalı.
  • Beyler bi kaç yerde okudum öyle izledim filmi şöyleki;Sonu dumur eden filmlerin başında gelir falan yazmışlar ama bence hiç dumur edici sonu yoktu..

Film başarılıydı,sonu da zekiceydi ama Altıncı hisdeki gibi sırıtmadım finali görnce ne biliym..
  • Bu filmi izlemeden önce ingilizce kitabını okumustum. Güzel film ama sonu adamı deli ediyor
  • Çok güzel film ama yine de 24 değilde 50-60 arası bir yer daha uygun gibi.
  • arkadaşlar yarın 9.30 da sınavım var sakin huzurlu bir film izleyim diyorum se7en uygun mudur akşam akşam gıcık olmayım filme
  • Oyunculuklarlar çok iyiydi ancak konuyu pek beğenmedim ben imdb'de puanı da yüksek ancak yüksek puanlı olupta pek sevmediğim filmlerden oldu kendisi daha üstün bir film bekliyordum belki de beklentimden böyle olmuştur. 6/10
  • Ne filmdi yau. Çocukluğumuzun filmi.

İnsanın içi daralıyor izlerken. Mekanlar, karanlık bir çekimi ve değişik bir üslubu vardı.

En iyi sonlardan da biriydi..
  • Bu filmi uzun zaman önce indirdim, ancak şimdi izleme fırsatı bulabildim. Sonu beni darmadağın etti. Keşke daha önce izleseymişim, çok sağlam bir filmmiş.
  • ben de izlenecekler listesine aldım bu filmi. her ne kadar merakımı yenemeyip filmin sonuna baksam da izlerken hiç sıkılmayacağımı tahmin ediyorum.
  • Yedi (1995) - Seven Filmi

Vizyon Tarihi: 16 Şubat 1996
    IMDb: 8.6
    Yapımı : 1995 - ABD
    Tür : Gerilim , Gizem , Polisiye , Suç
    Süre: 127 Dak.
    Yönetmen : David Fincher
    Oyuncular : Brad Pitt , Morgan Freeman , Kevin Spacey , Gwyneth Paltrow , R. Lee Ermey
    Senaryo : David Fincher , Andrew Kevin Walker
    Yapımcı : Phyllis Carlyle , Arnold Kopelson
    Diğer Adı : Se7en

Se7en ( Yedi ) Film Replikleri

sinema

* İnsanların dikkatini çekmek için onların omuzlarına dokunmanız artık yeterli değil. onlara bir balyozla vurmanız gerekiyor...

* Ernest Hemingway, ‘Dünya güzel bir yer ve de uğruna savaşmaya değer’ demiş. Ben cümlenin ikinci yarısına katılıyorum.... (William Sommerset)

“Günahkarları günahlarıyla yüzleştirdim... (John Doe)

* Her sokak köşesinde, her evde, ölümcül bir günah görüyoruz ve hoşgörüyoruz. Hoşgörüyoruz çünkü sıradan, çünkü olağan. Sabah, öğle ve aksam hoşgörüyoruz. Hayır, artık olmaz. Ben örnek oluyorum ve yaptığım şey şaşırtacak, incelenecek ve izlenecek… .....Sonsuza dek… ...(John Doe )
    - See more at:http://www.5tr.org/2013/12/yedi-1995-seven.html#sthash.wgop6BLz.dpuf

• Adam kafayi siyirmis , ofke brad pitte goruluyor kiskanclikta bizzat adamin kendisinde , zaten soyluyor seni , yasamini kiskandim diye

Edit. Konu hortmus

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Pacino -- 4 Ocak 2014; 0:50:06 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • unutmuşum bu filmi resmen, tekrar izlemek lazım bu tip filmleri yaş ilerledikçe
  • Hala izlemedim önerir misiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Trust666

Hala izlemedim önerir misiniz?

izlemeden sakın ölme
  • quote:

Orijinalden alıntı: people are strange

quote:

izlemeden sakın ölme

• quote:

ve umarım spoiler'ları okumamışsındır.
  • quote:

quote:

Yok yok dikkat ettim
  • quote:

quote:

quote:

Yok yok dikkat ettim

çok keyifli 2 saatin var o zaman. keşke ben de izlememiş olsaydım da sıfırdan izleyebilseydim

• quote:

quote:

quote:

quote:

Yok yok dikkat ettim

çok keyifli 2 saatin var o zaman. keşke ben de izlememiş olsaydım da sıfırdan izleyebilseydim

bu hafta izliyorum hocam

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Yok yok dikkat ettim

bu hafta izliyorum hocam

iyi seyirler

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.