Şimdi Ara

Se7en (1995) | David Fincher (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
89
Cevap
0
Favori
5.841
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dün izledim bende.Gerçekten güzel filmdi.
    Katili süper oynamış Kevin Spacey

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jim Carrey -- 2 Mayıs 2014; 13:40:32 >
  • Süper filimdir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jim Carrey

Dün izledim bende.Gerçekten güzel filmdi.Katili süper oynamış Kevin Spacey.

spoiler bu.

gizle bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: people are strange

quote:

spoiler bu.

gizle bence.

Neresi spoiler anlamadım? Katilin gerçekteki adını söyledim.Imdb'ye bakınca zaten görülüyor.Ama gizliyim yinede
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: people are strange

quote:

spoiler bu.

gizle bence.

Neresi spoiler anlamadım? Katilin gerçekteki adını söyledim.Imdb'ye bakınca zaten görülüyor.Ama gizliyim yinede

Buralar böyle hocam . Ha dedinmi spoiler içine alacaksın yoksa damlıyorlar hemen

• Az önce izledim bende ama öfke olayını anlamadım. Tamam kıskançlık ile suçlu kendini öldürtüyor ama öfkelenen Mills ölmüyor ki Mills kafasına sıksa tamam diyecektim ama olmadı böyle.

Film güzel ama öyle çok abartmamak gerek.
  • film cok sevdigim filmlerden brad pitt yine kahvesini elden birakmiyor morgan reyizle iyi is cikartmislar artik bulamiyorubu tarz filmer yani saglam film kalmadi imdb nerdeyse bitti
  • Son sahnesi için bile izlenir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: OPM

quote:

Orijinalden alıntı: TheDC

Az önce izledim bende ama öfke olayını anlamadım. Tamam kıskançlık ile suçlu kendini öldürtüyor ama öfkelenen Mills ölmüyor ki Mills kafasına sıksa tamam diyecektim ama olmadı böyle.

Film güzel ama öyle çok abartmamak gerek.

son bölümde kalan 2 ölümcül günah vardı şehvet ve kıskançlık şehvet mills'ın karısını temsil ediyordu, john doe her defasında mills'a olan hayranlığını dile getiriyor farkındaysanız bunu dile getirmesinin sebebide mills'ın hayatını kıskanıyor olmasıydı.

Öfke ve kıskançlık kaldı hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: OPM

Yedi ölümcül günah Oburluk-Açgözlülük-Tembellik-Öfke-Kibir-Şehvet ve Kıskançlık

öfke 4. ölümcül günah, son bölümde bununla ilgili bişey yok zaten flimi tekrar izleyin.

https://eksisozluk.com/entry/5891885

• evet hocam bende durumu şimdi anladım doğru öfke için öldürülen birisi yoktu unutmuşum ve mills'e arabada hatırlanıcaksın diyordu verdiğiniz linkteki açıklama flimi anlatmaya yeterli.şehvet için fotoğraftaki sarışın kadını öldürüyordu şimdi hatırladım eşi ile bi alakası yok.bu durumda sizin sorduğunuz soru doğru mills neden ölmedi ? şimdi bende sormaya başladım kendime :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Esoterickk -- 21 Ağustos 2014; 4:20:00 >
  • Film çok anlamlı. Brad Pitt'in oyunculuğu ise muhteşem.
  • merhaba arkadaşlar filmi:http://www.filmarasi.net/seven-yedi-turkce-dublaj-full-hd-izle/6/ linkten izleyebilirsiniz
  • yıllar sonra da olsa cevap veriyorum karısını öldürdük çünkü dantenin 7. günahı kıskançlıktı kasırısı kıskandığı için öldürdü
  • Tüm zamanların en iyi polisiyesi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: histrio

yıllar sonra da olsa cevap veriyorum karısını öldürdük çünkü dantenin 7. günahı kıskançlıktı kasırısı kıskandığı için öldürdü

spoiler içine almazsan çok küfür yersin bence
  • people are strange kullanıcısına yanıt
    yıllar önce izlemiştim belki biraz yanlış söylemişimdir, o değilde izlemeyen kaldı mı bu filmi :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: histrio

yıllar önce izlemiştim belki biraz yanlış söylemişimdir, o değilde izlemeyen kaldı mı bu filmi :D

yeni yeni çocuklar büyüyor, izlemeyen genç vardır muhakkak :)

biraz karışık da ben de müdahil olup iyice bilgi vermeyeyim dedim, izleyen izlesin işte
  • people are strange kullanıcısına yanıt
    doğru gençlere yol açalım :D
  • Yeni çıkan dandik filmlere 60-70 sayfa yorum gelirken böyle başyapıtların 2 sayfada kalması üzücü. Efsane filmdir Se7en...
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.