Şimdi Ara

SeaGate 160 Gb 7200RPM IDE Diskte Kafa Çakması...! AciL...! ALLah Rızası İçin YaRDım...!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
410
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARkadaşLaR Diski Bascuda.Com-BidoLu.Com (Aynı ŞiRket) İsimLi Web Sitesinden ALmıştım...! Diskte Aşağı-YukaRı 1 AydıR Kafa Çakma Olayı WaRdı Ve Çok SeyRek Oluyodu...! SeyRekte Olsa Oluşan Bad SectoRLeR Windowsu DoLayısıyLa Beni Rahatsız Etmeye BaşLamıştı...! SooRa Disten Mp3 LeRimi Vs DiğeR DosyaLaRımı Ne OLuR-Ne OLmaz Diye YedekLedim...! İçinde KaLan Bazı ÖnemLi DosyaLaRım VaRDı...! Evde Boş CD Tükenmişti. O Yüzden YeniLeRini Almak İçin BiR Az (Bi Kaç Gün) OyaLandım.Bu ARada Diskte Kafa Çakma SıkLaşmıştı...! Şu Anda İse Çın Çın Çın Çın Saniyede 2-3 KeRe Ses ÇıkaRıyo Yani Çakıyo...! BiLgisayaR Bios AçıLışında KitLeniyo Yada Windows Boot EkRanından SonRa Hata VeReRek Sistemi Açmıyo...! İçeRdeki DosyaLaRı ALma MecbuRiyetindeyim...! ALLah Rızası İçin YaRdım Edin...! Çok ZoR DuRumda KaLdım...! DeLiRecem NeRdeyse...!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SysteMOfADowN.666 -- 20 Ağustos 2006; 23:36:31 >

• YaRdım Edecek BiRiLeRi Yokmuuuu ?
    Sapıttım Ne Yapacağımı...! Ne OLuR DeRdime DeRman OLun ArkadaşLaR...!

• quote:

Orjinalden alıntı: SysteMOfADowN.666

YaRdım Edecek BiRiLeRi Yokmuuuu ?
    Sapıttım Ne Yapacağımı...! Ne OLuR DeRdime DeRman OLun ArkadaşLaR...!
  • hic bekleme diski gonder servistekilerin gerekli dosyaları kurtarması ve diski onarıp veya değiştirmesi lazım
  • diski tanıdıgın veya işine ciddiyetine guvenebilecegin birine teslim et.kargo ile servise yollarsan emin ol dosyarları almaya ugrasmazlar.1. elden vermen lazım servise.dosyaları kurtar ondan sonra servise gonder bascuda ya.onların değiştirmesi lazım.
  • veri kurtarma programlar var bunları dene ben yapamam diyorsan eğer götür bi servise sana kurtarsınlar ama tanıdık olsun elden ver simonee nin dediği gibi ondan sonra gönder garnatiye kolay gelsin
  • SağoLun ARkadaşLaR ALLah Razı OLsun SizLeRden Ama Ben Kütahyadayım Hatta İLçesindeyim İstanbuLa Gitme YAda İstanbuLdaki BiR Yakınıma WeRmem İmkansız Gibi Çünkü ORada Hiç Kimsem Yok Bu İşi YapabiLecek...! AyRıca SeRvisin Hakikaten DosyaLaRı Düşüneceğini ZannetmiyoRum Benim Tek ÇaRem Sadece DosyaLaRımı KuRtaRacak BiR Yöntem BuLmamız ;( Zaten Bascuda ŞiRketi Batmış Ne TeLefonLARa Nede MaiLLeRe Cevap GeLiyoR Yani Benim BağLantıyı DiRek SeaGate İle KuRmam Lasım...! ;(
  • harddiski baska bir sisteme takıp açmayı denesene.. yanı ikincil harddisk olarak.belki o şekilde boot ekranında takılmaz..
  • quote:

harddiski baska bir sisteme takıp açmayı denesene.. yanı ikincil harddisk olarak.belki o şekilde boot ekranında takılmaz..

DENEMEKTE FAYDA VAR ....
  • SöyLediğiniz Denediğim İLk Şeydi :( 8 Yaşındaki Kız KaRdeşimin KuLLandığı Pentium II 200 MHz 128 MB Ram 4 GB HDD Olan 2. BiR Makine VaR Evde...! Diski Söktüm Ve Benim BiLgisayaRa Takıp FoRmatLayaRak Windows XP PRO KuRdum...! Kendi Diskimi 2. HDD OLaRak PC Ye Taktığımda BiLgisayaR "Çın Çın Çın" Diye Ses VeRiyoR Yani Kafa Yine VuRuyoR Çoook FazLa TakıLaRak Bios İLeRLiyoR Ve Boot EkRanından SonRa "BiLgisayaR donanımındaki ARızaLı BiR Aygıt Yüzünden Windows BaşLatıLamıyoR" Gibisinden BiR Cevap ALıyoRum...! Yani Disk ELektRiği ALdığı Anda "Çın Çın" Kafayı Sağa SoLa VuRmaya BaşLıyoR...! OOOoooooofffff Offffff İçin YanıyoooooR Gitti O KadaR Dosya....! HaLa ÜmitLiyim Ne OLuR YaRdımcı Oluun...!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SysteMOfADowN.666 -- 28 Ağustos 2006; 23:27:36 >

• türkçeye bak
  • Ne OLmuş Ki TüRkçe'Me ??? AyRıca Sana
    KusuRa Bakma HataLaRınmı DüzeLttim
    Ooooof Offff yaRRRdııım Ediniz Lüttfeeeen...!
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.