Bildirim
Seagate 1tb güvenli kaldırma
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
https://answers.microsoft.com/tr-tr/windows/forum/windows_10-files/usb-ile-ba%C4%9Flanan-scsi-uas/761570eb-5b10-4910-bc10-cc43552ad1ea?tm=1487589750256&rtAction=1487619557802
Microsoft topluluğuna da sormuştum fakat. Cevap gelene kadar tabi ben durumu çözdüm. :)
Bu sorunun çözümü buldum ve buraya yazıyorum. Flash bellek yada HDD'ye sağ tıklıyoruz ve özellikler diyoruz. En altta tikli olan seçeneği(Bu sürücüdeki dosyaların, dosya özelliklerine ek olarak içeriklerinin de dizin haline getirilmesine izin ver) kaldırıyoruz. Bir ekran daha gelicek o ekranda 2'nci seçenek olan Değişikleri F:\ sürücüne, alt klasörlere ve dosyalara uygula dedikten sonra tamam diyoruz(belki sizde F: demeyebilir ama sıkıntı yok ikinci seçeneği işaretliyoruz genede). Her şeye uygula ve tamam dedikten sonra USB aygıtınızı sorunsuz bir şekilde kaldırabilirsiniz.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X