Şimdi Ara

Seagate 2.5'' Disk Soru?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
621
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar laptopun arkadaki 2 usb girişi arıza yaptı kaldım bende yandaki tek usb ye mecburen gidip bi usb hub aldım şu dört girişli olanlardan kablosuz mouse ve telefonun data kablosunu bağladım ama başlıktaki taşınabilir diskimi bağladığımda cızz diye sürekli bir ses çıkarıyor ve yeşil ışığı sürekli yanıp sönüyor.Sizce sorun nedir ve çözümü olabilir mi ?

• usb dağıtıcı yeterli enerjiyi veremiyor o yüzden harici hdd çalışmıyor
  • Çaresi yokmu dur peki hocam kalitelisini filan alsak ?
  • kalitelisinide alsanız tam çözüm olmuyor harici hddki tek takmanız lazım
  • Anladım teşekkürler kardeş.
  • USB hubların adaptörlü olanlarıda var. Fazla aygıt takılması durumunda güç yetersizliğini önlemek için beslemeyi adaptörden yapıyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sampiyon bilo -- 6 Mayıs 2010; 21:39:13 >
  • direk seagate yi suçlamak doğru değil ben expansion ve free agent sürümlerinin ikisinide kullanıyorum ve freeagent den nekadar memnunsan expansion dada yukardaki arkadaşların yaşadığı sorunların neredyse tümünü yaşadım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • kusura bakmayın yanlış yere yazdım bu mesajı buraya yazacağım soru aşağıda
    bende 320 gb toshiba hdd var kendi kablosu ile kasanın arkasındaki usb den çalışıyor fakat yeni aldığım 1.5 mt kablo ile çalışmıyor aynı kablo 500 gb seagateyi çalıştırıyor sebebi ne olabilir?
  • Bir hddnin güç ihtiyacı gbsi ile pek alakalı değil. Toshiba daha yüksek güce ihtiyaç duyuyordur.Ve kablo karşılamıyordur. Seagate ise daha az güce ihtiyaç duyduğu için kablodan gelen güç yeterli oluyordur. Başka bir mantıklı açıklaması yok.
  • slm üstadım sorununu okudum evet yeterli gelmiyor fakat hdd kutusunun adaptörlü olanları var ondan kullanırsan sorun ortadan kalkacaktır
  • Arkadaşlar yeni seagate expansion 2.5" 750gb lik ürünü aldım sistemim xp home, fakat ürünü çalışan usb girişlerime takıyorum sarı ışık yanıyor ama hiç bir şekilde ürünü sistemim görmüyor daha gelir gelmez ürün bozuk olur mu yahu Acaba neden olabilir düşüncesi olan arkadaşlar yazabilirler mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cianni -- 1 Temmuz 2010; 20:11:50 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.