Şimdi Ara

Seagate 3Tb Hdd Yardım...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
555
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle herkese hayırlı geceler...Bugün yeni toplattığım bilgisayarıma windows 7 ultimate kurulurken tuhaf birşey oldu.Hdd 2 ye bölmesini 300 Gb sistem için yani (C:) geri kalanınıda depo (D:) olarak ayrılmasını istedim windows kuruluma geçmeden önce bu olayı sorup hdd ayırma oranlarını yazıp diski birden 3 böldü...720 Gb gibi ciddi bir bölüm kayıp.Bilgisayarcım böyle kullan diyor...Bende kabul etmiyorum, sorunun ne olduğunu kendiside çözemedi.Bu konuda yardımcı olabilecek olan varmı ?PArtination tarzında ki programlarda bu kısım gözükmüyormuş...Bu olayı nasıl çözebiliriz ?
    Seagate 3Tb 7200 Rpm markası...

• valla bende bugün 2 TB Segate Barracuda aldım sisteme takıp biçimlendirdim şu an 1860 GB gözüküyor bilgisayarda sizde başka win 7 yüklü pc ye takıp hdd ki billgisayarıma sağ tıklayım yönet seçeneğinden hdd ki biçimlendirip bölümlere ayırın büyük ihtimal sorununuz çözülecektir...

birde sistem bileşenleriniz nedir ANAKARTINIZDA SATA 3 6 GB/SN Veri aktarım hızını destekliyormu ?? eğer desteklemez ise hdd bilgisayarda tam boyutunu göstermeyebilir...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    WD HDD Tavsiyesi
    3 yıl önce açıldı
    sata ssd önerisi
    10 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.