Şimdi Ara

Seagate 500 GB Harici Harddisk Yardımm !!! PLS....

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
463
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • SEAGATE 2.5" 500GB Expansion USB 2.0 Harddiskim var.. 1 sene önce aLmıştım ... Öncedennn fazLa kopyaLama yaptığımda yada hdd'den fiLm faLan izLerken takıLmaLar oLuyodu ve içinden biip biip diye sesLer geLiyodu.. Şimdi harddiski takar takmazz o ses geLiyo. BiLgisayarda yeni donanımı tanıyo ama biLgisayarımda görünmüyo.. Denetim masası-YönetimseL arçLar-BiLgisayar Yönetimi'nde de görünmüyor.. Hdd i taktığımda biLgisayar donuyo. Söktüğümde düzeLiyoo... Garantiye göndermeyi düşünüyorum ama içinde önemLi dosyaLarım var ve ayrıca faturasını buLamadım :S ne yapmaLıyımm??? Yardımcı oLur musunuz ??? Disk BirLeştirme faLan yapabiLir miyimm??? BiLgisayar Yönetiminden yapmayı denedim fakat biLgisayar kasıyo donuyo yapamıyorumm. Zaten orda da görmüyo. Çözemedim. Lütfen yardımcı oLur musunuz??

• hdd yı garantıye gondermen bıseyı degıstırmez cok buyuk ıhtımal garantı dısı bırakcaklar cunku tr dekı servısler amerıkadakı gıbı tamır yapmıyo dırek degısım yapıyo verılerı bu durumda zaten kurtaramazsın profesyonel verı kurtarma merkezıne gıtmedıgın surece onlarda bınlerce dolar ıstıcekler sen ıyısı yenı hdd al ıcındekılerıde ufak ufak toparlamaya bak
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    6 tb hdd tavsiyesi lütfen
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.