Şimdi Ara

Seagate Barracuda 1TB HDD

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
638
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Seagate Barracuda 1TB HDD satın almayı düşünüyorum.Aşağıdaki linkte gerçekten çok uygun fiyata satılıyor.Ancak ister istemez tedirgin de olmuyor değilim...Kendisine bizzat mesaj attım ve ürünün sıfır, poşetinde olduğunu belirtti.
    https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-bilgisayar-masaustu-sifir-bu-fiyata-1tb-seagate-2yil-garantili-443420945/detay/

Daha önceden kullanan ve bizzat buradan alış-veriş yapan arkadaşlar ürün hakkında ki görüşlerini ve tecrübelerini belirtirse çok sevinirim. :)

• 2 TB' lık modelini kullanıyorum 4 aydır ve bir sorunum olmadı. Seagate yine beni pişman etmedi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aynı modeli yanında 120gb ssd ile yaklaşık 2buçuk yıldır kullanıyorum. Gayet memnunum üründen.
  • 8 9 yıldır bilmeden seagate barracuda kullanıyormuşum 750 gb, sesler değişti ama daha bırakmadı beni

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hangi marka olursa olsun sorun cikma olasiligi vardir, bu oran markadan markaya degisir. Son cikan seagate leri bilmiyorum ama 2 sene önceki serilerde hata yüzdesi coktu. Banada hata bir ürün denk gelmisti 2tb lik sshd ciyik ciyik ötüyordu. Garanti kismi önemli. Saticiyi tanimiyorum.
  • seagate iyidir ancak elden almayacaksan pek bu tarz şeyleri netten kargoyla alma taraftarı değilim. (hepsi burada vs dışında)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.