Şimdi Ara

Seagate Barracuda 500gb İade hakkında ;

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
268
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Öncelikle ben yaklasık 5 ay önce vatan bilgisayardan bu ürünü aldım >http://www.vatanbilgisayar.com/Dahili%20Harddisk/seagate-st500dm002-35-500gb-barracuda-sata-30-16mb-cache-7200rpm-harddisk/productdetails.aspx?I_ID=56368

Şimdi bu harddisk yaklasık 1.5 ay önce bozuldu ve garantisini kaybettim ancak fatura duruyordu. Vatan bilgisayara gittim ve ürünün iadesini talep ettim müşteri hizmetleri ürünü aldı ve 15 gün süre verdi 15 gün içinde ürününüzü gelip alabilirsiniz dediler. 14. gün mesaj geldi telefonuma ürününüzü teslim alabilirsiniz diye gidip aldım ve getirip bilgisayarıma tekrar taktım ancak sonuç değişmedi harddisk tamir edilmemişti üstelik hiç bir sebep belirtmediler ne yapmalıyım sizce ? ürün garanti kapsamında şuan ..

• Seagate ile iletisime gec sonra tekrar ver.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: omercicek43

Seagate ile iletisime gec sonra tekrar ver.

Seagate ürünü iade için hollandaya yollamamı istiyor ama ben pek sıcak bakmıyorum vatan bilgisayardan sonuç gelmezse artık mecbur yollayacaz :) başka yapabileceğim birşey varmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Allonzy

quote:

Seagate ürünü iade için hollandaya yollamamı istiyor ama ben pek sıcak bakmıyorum vatan bilgisayardan sonuç gelmezse artık mecbur yollayacaz :) başka yapabileceğim birşey varmı

Yok ya vatan yada hollanda.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Allonzy

quote:

Yok ya vatan yada hollanda.

Peki ozaman birkere daha vatanla iletişime geçeyim teşekkürler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.