Şimdi Ara

Seagate Central 3TB Bağlantı Sorunu Mac OSX

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
685
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar Mac osx kullanıcısıyım. Bir kaç gün önce Seagate Central 3TB aldık fakat bilgisayara bir türlü gösteremiyorum. Harddisk'i modeme eternetle bağladım gücü taktım, macbook otomatik olarak görmüyor. Discovery Tool indirip arattırma yaptığımda 150 sn bekliyor fakat sonunda bağlantı bulunamadı uyarısı veriyor. Disk'i göstermek için bir yol var mıdır bunu öğrenmek istiyorum ? Şimdiden teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: sametatak

Merhaba arkadaşlar Mac osx kullanıcısıyım. Bir kaç gün önce Seagate Central 3TB aldık fakat bilgisayara bir türlü gösteremiyorum. Harddisk'i modeme eternetle bağladım gücü taktım, macbook otomatik olarak görmüyor. Discovery Tool indirip arattırma yaptığımda 150 sn bekliyor fakat sonunda bağlantı bulunamadı uyarısı veriyor. Disk'i göstermek için bir yol var mıdır bunu öğrenmek istiyorum ? Şimdiden teşekkürler.

arayüzüne girmeyi denediniz mi?
    ipsini bulmaya çalışın;
    modemin lan arayüzünden dhcp ile ip alan cihazları kontrol ettiğinizde bu cihaza atanan ipyi göreceksiniz.
    bu durumda networke dahil olmuştur.
    browserınızda bu ip adresi ile cihazın yönetim konsoluna girin.
    mac desteğini açın (ben windows ortamında kullanıyorum ama mac desteğini açmanız sizin bilgisayarın cihazı bulmasını kolaylaştıracaktır)
    bir de bu şekilde deneyin.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    MacBook Pro SSD RAID Konusu Hk.
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.