Şimdi Ara

seagate expansion harici hdd hiç görülmüyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
897
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaş harici hdd var elimde bilgisayar hiç bir şekilde görmüyor.

seagate 9sd2a4-5mm. windows 7, mac, uuntu. her sistemde aynı sorun var.

sürücü sorunu falan değil. aleti usb'e taktıgımda ışık yanıyor, disk içerde dönüyor sonra kapanıyor. aygıt yöneticisinde kod 43 hatası diyor. nette birçok farklı yerde aradım değişik sorun ve çözümler var ama bu alette işe yaramadı.

en son şöyle anlatayım durumu, seatools programa baktıgımda ürün görünüyor. usb port altıbda bir hdd var ama marka model yok. tarama yaptğımda da ir faydası olmadı. içinde çok gerekli dosya olduğundan gelişmiş test riskini alamıyorum.

öncelikle sorunu çözebileceğim bir metod var mı? yoksa içindeki önemli irkaç dosyayı nasıl alabilirim? izmirde nerelere başvurailirim.

• Merhaba,

Kullanmış olduğunuz USB kablosunu değiştirdiniz mi?

Kutu içerisindeki harddiski çıkartıp, direk olarak anakarta bağlayabilme şansınız var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ProbLem!

Merhaba,

Kullanmış olduğunuz USB kablosunu değiştirdiniz mi?

Kutu içerisindeki harddiski çıkartıp, direk olarak anakarta bağlayabilme şansınız var mı?

kablo değiştirerek deneme yapmış arkadaş, sorun aynı. 2.5'' harici hdd bu, kutuyu açabilir miyim? açtıktan sonra anakarta direk sata ya da ide girişle mi bağlayacağım? desktop bulursam deneyeceğim. başka neden olabilir acaba?
  • harici hdd kutusundan çıkarıp laptopa taktım. laptopu içinde ubuntu olan flash bellekle açtım, daha sonra alet hddyi gördü içindeki verileri hariciye atıp kurtardık.

şu aşamada verileri aldık, fakat hala alet kullanılmaz durumda. içini açtığımız için artık garanti bakmaz sanırım. bu durumda hdd yi ansıl kullanabilirim. her türlü format benzeri işlemler yapabilirim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.