Şimdi Ara

Seagate Expansion Portable 2 TB Taşınabilir Disk 649 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
2.116
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Seagate Expansion Portable, 2 TB USB 3.0, Mac ve PC, 2 yıl Rescue Services (STKM2000400)

https://www.amazon.com.tr/Seagate-Expansion-Portable-Services-STKM2000400/dp/B08ZJG6TVT

Seagate Expansion Portable 2 TB Taşınabilir Disk 649 TL

Bahar40 koduyla 609 TL (yeni üyelik-mobil uygulama)

Paycell 150/30 https://paycell.com.tr/?page_id=28383

Paycell Kart ile Amazon’da tek seferde 150 TL ve Üzeri Alışverişinize 30 TL Hediye!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -YLCN -- 5 Nisan 2022; 21:26:49 >

• Kod ve Paycell kombo olur mu acaba ? Paycell şartlarına "hediye çeki hariç" iabresi koymuş gerçi...

• Marka nasıldır alınır mı

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 4KabileReisi 4 kullanıcısına yanıt

Seagate harddisk piyasasında önde gelen bir marka, modeli test etmesem de 409 yorumdan 4.5 yıldız almış.

• 4KabileReisi 4 kullanıcısına yanıt

Marka cogu markanin bile icinden cikan markadir. Samsung durdurdu sanirim ama icinden seagate cikardi . Konu basligi yanlis harici sabit disk degil harici tasinabilir disk olmali

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 yıllık Kurtarma servisi dediği şey ne oluyor tam olarak?

• soldier_x kullanıcısına yanıt

Diskiniz 2 yıl içinde bozulursa, içindeki verileri kurtarıp size disk ile temin ediyorlar.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Shrikeen kullanıcısına yanıt

Güzel hizmetmiş yıl sınırlaması olmasa cok tatlı olurdu. 2 yıl içinde düşürmediğin sürece bozulma ihtimali cok düşük olsa gerek

• Yeni üyelikle aldım bakalım

• Fiyat iyi ama 3 tb taşınabilir ve arada sırada yedekleme amaçlı kullandığım diskim durduk yere bozulduktan ve bir ton verim gittikten sonra seagate'i bedavaya bile verseler almam. Canımı feci yaktı. Markaya olan güvenim sıfıra indi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zaris -- 6 Nisan 2022; 2:27:37 >
  • Zaris kullanıcısına yanıt

Dünyada 3 tane üretici var zaten... Çekmecemde 2'şer tane Toshiba ve WD harici disk var durduk yere ölen... Her markada olabilir, o nedenle çok kafaya takmanıza gerek yok kanımca... Tek dikkat edilecek şey önemli verileri tek bir diske -her ne olursa olsun- yedeklememektir; mutlaka yedeğin yedeği olmalıdır...

İhtiyaç varsa alınır disk...

• Zaris kullanıcısına yanıt

Geçmiş olsun, kritik verileri bulutta yedeklemek lazım.

• hariciler deli zamlanmıştı ihtiyacım vardı aldım birtane. 2 hafta önce vatanda gezerken wd 1tb tı 600'e görmüştüm yuh demiştim. yakında öyle görünüyor ki bu fiyatlarıda bulamayacağız

• Artık daha az bozulan ssd hariciler piyasayı oluşturacak diye düşünüyorum.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.