Seagate Expansion Portable, 2 TB USB 3.0, Mac ve PC, 2 yıl Rescue Services (STKM2000400) https://www.amazon.com.tr/Seagate-Expansion-Portable-Services-STKM2000400/dp/B08ZJG6TVT ![]() Bahar40 koduyla 609 TL (yeni üyelik-mobil uygulama) Paycell 150/30 https://paycell.com.tr/?page_id=28383 Paycell Kart ile Amazon’da tek seferde 150 TL ve Üzeri Alışverişinize 30 TL Hediye! < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -YLCN -- 5 Nisan 2022; 21:26:49 > |
Seagate Expansion Portable 2 TB Taşınabilir Disk 649 TL
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Kod ve Paycell kombo olur mu acaba ? Paycell şartlarına "hediye çeki hariç" iabresi koymuş gerçi...
-
Marka nasıldır alınır mı
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Seagate harddisk piyasasında önde gelen bir marka, modeli test etmesem de 409 yorumdan 4.5 yıldız almış.
-
Marka cogu markanin bile icinden cikan markadir. Samsung durdurdu sanirim ama icinden seagate cikardi . Konu basligi yanlis harici sabit disk degil harici tasinabilir disk olmali
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
2 yıllık Kurtarma servisi dediği şey ne oluyor tam olarak?
Diskiniz 2 yıl içinde bozulursa, içindeki verileri kurtarıp size disk ile temin ediyorlar.
-
Güzel hizmetmiş yıl sınırlaması olmasa cok tatlı olurdu. 2 yıl içinde düşürmediğin sürece bozulma ihtimali cok düşük olsa gerek
Yeni üyelikle aldım bakalım
Fiyat iyi ama 3 tb taşınabilir ve arada sırada yedekleme amaçlı kullandığım diskim durduk yere bozulduktan ve bir ton verim gittikten sonra seagate'i bedavaya bile verseler almam. Canımı feci yaktı. Markaya olan güvenim sıfıra indi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zaris -- 6 Nisan 2022; 2:27:37 > -
Dünyada 3 tane üretici var zaten... Çekmecemde 2'şer tane Toshiba ve WD harici disk var durduk yere ölen... Her markada olabilir, o nedenle çok kafaya takmanıza gerek yok kanımca... Tek dikkat edilecek şey önemli verileri tek bir diske -her ne olursa olsun- yedeklememektir; mutlaka yedeğin yedeği olmalıdır...
İhtiyaç varsa alınır disk...
-
Geçmiş olsun, kritik verileri bulutta yedeklemek lazım.
-
hariciler deli zamlanmıştı ihtiyacım vardı aldım birtane. 2 hafta önce vatanda gezerken wd 1tb tı 600'e görmüştüm yuh demiştim. yakında öyle görünüyor ki bu fiyatlarıda bulamayacağız
-
Artık daha az bozulan ssd hariciler piyasayı oluşturacak diye düşünüyorum.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X