Şimdi Ara

Seagate Freeagent|Desk 1TB Harici HDD Dosyaları Görmeme sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
2.266
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese merhaba. Dün Seagate Freeagent|Desk 1TB Harici HDD aldım. Bağlantılarını yaptım. Bilgisayarım'dan hdd ye çift tıklayınca programı kurdu. Program sorunsuz çalıştı. Şifreleme özelliğini filanda denedim, oda sorunsuz çalıştı. Daha sonra Arşivimi kopyalamaya başladım. Sağ clik >gönder >HDD şeklinde. HDD yi de sağ tıklayıp aç demiştim. Sorunsuz şekilde 30-40 gb yükledim. Sonra sayfayı yenileyim dedim dosyalar gözükmüyor. Elle dosya konumunu yazdığımda ulaşabiliyorum dosyalara ama kendinden gözükmüyor. Sonra biçimlendirmeye karar verdim hdd yi. Hızlı biçimlendirdim. İçine dosya herhangi bir dosya attım ve sayfayı yeniledim ve sorun yaşamadım. Seagate nin sitesinden Seagate Manager i indirdim, hdd içine attım setup dosyalarını ve sonra kurdum. Sorunsuz şekilde kuruldu. Program açıldı (ilk aldıktan sonraki kurduğum gibi). İçine dosya atıyorum yine aynı şekilde yenileyince kayboluyor :). Sorun neyden kaynaklanabilir? İşletim sisteminden olabilir mi?

Edit : Ablamın laptop unda denedim (Vista) onda program yüklüykende gözüküyor içindeki dosyalar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ihsanay -- 27 Eylül 2009; 16:28:11 >

• Direk HDD'ye at yerine Seagate Managerdan istediginiz dosyalari Sync yapmayi denediniz mi?
  • Sync yapmayı denemedim. Atılan dosyalar gözükmüyor bilemiyorum. Şuan için biçimlendirdim 3 e böldüm programı kurmadan kullanmaya çalışıyorum idareten...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.