Bildirim
seagate ısınma
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
İnternetten ürünle ilgili diğer yorumları araştırın isterseniz.
Genel olarak bir sorun varsa, birşey olmaz.
Size özel bir sorunsa soğutucu almanızda fayda var. -
Kutuyu açmak için vida vs bişey bulamadım geçmeli mi oluyor bu hdd kutuları nasıl açabilirim peki -
Bildiğim kadarıyla piyasanın en iyilerindendir seagate ama cihazı kullanımınız bittikten sonra PC'nize sürekli bağlı tutmamanız tavsiye olunur. Çünkü bu aletler her nekadar yüksek kapasiteli gibi görünsede sürekli kullanımlarda soğutma yetersizliği yaşamaktadırlar. -
quote:
Orjinalden alıntı: mcclaynn
elimde 500gb 3.5" seagate freeagent desktop var idle durumda 40-45 derece dosyaları kullanırken 60 derece sıcaklığa çıkıyor plastik kabını tuttuğumda ısıyı açık bir şekilde hissedebiliyorum bu sıcaklıklar normal mi ne önerirsiniz eğer değilse
60 dereceye kadar çıktığından eminmisiniz.
submariner5
hocam katılıyorum. Taşınabilir hdd ler sonuçta veri kaydedip saklamak için taşımak için normal sabit hdd ler gibi uzun süre açık durmaz -
Evet bilgisayara sürekli bağlı bulunuyordu ama artık sadece kullanacağım zaman bağlayacağım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcclaynn -- 18 Ekim 2008; 2:10:32 > -
edit..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M1A2Abrams -- 23 Ekim 2008; 19:40:34 >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X