Şimdi Ara

Seagate mi WD mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
31.011
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar . 1TB lik hard disk almayı düşünüyorum ama 2 ürün arasında kararsız kaldım.

http://www.bimeks.com.tr/urun/119841/western-digital-passport-essential-se-1-tb-2-5-usb-3-0-mavi-external-hard-disk-wdbacx0010bbl-eesn-.aspx
    http://www.bimeks.com.tr/urun/121784/seagate-1-tb-2-5-expansion-ext-usb-3-0.aspx

Seagate fiyat bakımından WD ye göre iyi ama Seagate hakkında pek iyi şeyler okumadım. Görüşlerinizi bekliyorum teşekkürler

• bende WD var ve gayet memnunum gönül rahatlığıyla önerebilirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: nihoo383

bende WD var ve gayet memnunum gönül rahatlığıyla önerebilirim

WD yi az çok biliyorum bir sorun çıkarmaz muhtemelen ama aradaki 50tl farka değer mi bilmiyorum
  • Vallaha ben 1 yıldır kullanıyorum hiç bir sorununu görmedim.Ama seçim sana kalmış kardeş.
  • Wd de iyide bana Göre Seagate 1 NUMARA ya ben olsam Seagate derim senin yerinde olsamm..
  • WD 500 Gb Hdd var. 2. senesi henüz problem ile karşılaşmadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VooPoo -- 3 Haziran 2012; 1:35:38 >
  • Fiyat araştırması için:

http://www.teknofiyat.com/?search=1tb+usb+3.0

Toshiba-WD-Seagate ürünlerini yıllardır kullanıyorum üçüde sorun çıkartmadı ayrıca imzamda var depo olarak WD-Toshiba kullanıyorum ikiside stabil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ali277 -- 3 Haziran 2012; 1:34:19 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SSD HDD den RAM OLUR MU ?
    14 yıl önce açıldı
    ssd mi sshd mi ?
    12 yıl önce açıldı
    SATA 3 MÜ YOKSA SATA 2 Mİ?
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • USB 2.0 olması sorun değilse buna bakmanı tavsiye ederim çok uygun ve 3 Haziran'da indirim bitiyor.

Seagate 2.5 1.5 Tb Expansion Usb 2.0 287.24TL ve Bonus kartla Ekim de ödemeye başlamada var.

http://www.gold.com.tr/urunlisteleme.aspx?urungrupid=54153&sayfano=1&kbilesen_id=1532373
  • Bende usb 2.0 seagate freeagent desktop 500GB, 1TB, 1.5TB olmak üzere 3 tane var. Yıllardır kullanıyorum, şimdiye kadar olumsuz bi durumla karşılaşmadım. Bi kaç saat adaptöre bağlı kalınca ısınıyo. İşin bitince fişten çekmekte fayda var yanmaması açısından. Yanma muhabbetleri de dönüyo ortada ama bunların hatalı kullanım sonucu olduğuna inanıyorum.
  • Yaklaşık 1senedir seagate kullanıyorum.Hiçbir sorun yaşamadım.
  • Valla,Western iyidir amma pahalı işte,yani seagate ile arasından baya fark var fiyat bakımından,şu an ben de de 2 adet seagate var çok memnunum,sen seagate al anlıyormusun.
  • seagate kullanıyorum çok iyi hatta seagate goflex 3 tb alacağım yakında ben de
  • TV ya da bilgisayardan film oynattığımız zaman, 1 tb belleklerde kapasiteden dolayı sıkıntılar oluyor mu?

500 gb ile 1 tb arasında fazla fiyat farkı yok, almışken 1 tb almak daha mantıklı ama dediğim gibi kapasiteden dolayı sıkıntı çıkarırsa kötü. Kullanan arkadaşların görüşleri nedir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: lovewhisper

TV ya da bilgisayardan film oynattığımız zaman, 1 tb belleklerde kapasiteden dolayı sıkıntılar oluyor mu?

500 gb ile 1 tb arasında fazla fiyat farkı yok, almışken 1 tb almak daha mantıklı ama dediğim gibi kapasiteden dolayı sıkıntı çıkarırsa kötü. Kullanan arkadaşların görüşleri nedir?

O formata bağlı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hp2010

quote:

TV ya da bilgisayardan film oynattığımız zaman, 1 tb belleklerde kapasiteden dolayı sıkıntılar oluyor mu?

O formata bağlı

Hangi formatlar sıkıntı çıkarıyor?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: hp2010

quote:

O formata bağlı

Hangi formatlar sıkıntı çıkarıyor?

Çıkaranları değil çıkarmayanı söylüyorum:

Fat32

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• murataygun kullanıcısına yanıt
    Seagate en kötüsü gözüküyor, fiyat ucuz diye aldık umarım patlamayız. Aslında 3-5 liranın hesabını yapmamak lazım gibi bu konuda, uzun yıllar kullanılacak birşey ve bozuldumu onca yıllık veriler gidiyor çok kötü bir durum
  • quote:

Orijinalden alıntı: tany3450

Seagate en kötüsü gözüküyor, fiyat ucuz diye aldık umarım patlamayız. Aslında 3-5 liranın hesabını yapmamak lazım gibi bu konuda, uzun yıllar kullanılacak birşey ve bozuldumu onca yıllık veriler gidiyor çok kötü bir durum

Noldu hocam izlenimler nasıl bende seagate almayı düşünüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: olcay1234

quote:

Orijinalden alıntı: tany3450

Noldu hocam izlenimler nasıl bende seagate almayı düşünüyorum

2tb'lik var bende, öyle arada yedekleme için kullanıyorum sadece, bir sıkıntı yaşamadım şimdiye kadar.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.