Şimdi Ara

Seagate SATA için sıcaklık 51 C normalmi????

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
397
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hdd Health kurdum ve harddiskimde sadece sıcaklık hatası gösterdi
    baskada bi hata göremedim hiç bir işlem yapılmaskene sıcaklık 51 C
    digerlerine göre biraz ısınıyor deniyor ama güvenemiyorum ne yapmama gerekiyor??

• kaçarın yok...yazın gör bide...
    hdd soğutucu takacan....
    altına takıyon 2 de küçük fanı var...
    ben de var....istersen...

http://www.casemodworld.com/reviews-printpage-66.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi spacetech. -- 17 Nisan 2005, 15:10:31 >
  • bu harddisk bana yeni bi kasaya patlıycak anlasılan en son bosluga da harddiski taktım
  • 51 derece şu normal olsa bile yazın 10-15 derece daha o sıçaklığın artacağını düşünürsek normal değil sen yaz arkadaşın dediği gibi hdd ye takılan fanlardan al yada hdd yakın bir yerine 1 adet fan daha koy.
    kasayı koyduğun yer müsait olmalı yan ve arka tarafları açık olsun en iyi aslında yan kapağı açık olsun bence
  • Yan kapağını aç ve ekstra bir fan al ve tak. HDD soğutmak için mazgallar var onlardanda alıp taka bilirisin
  • benim ata samsung harddisk in 40 derceden fazla çıktığını görmedim seninki biraz fazlaimiş bi soğutucu tak..
  • Kasanizin on fan girisi varsa HDD'yi en alt tarafa takmaya calisin ve kasanin on tarafina normal bir kasa fani alin, boylece hem HDD, hem kasanin icine yarari dokunacakitr. Ben takmadan once HDD 45-50 arasi geziyordu su anda 34c
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.