Şimdi Ara

Seagate ST3500320AS 32 mb çıkan trafo sesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
861
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • hdd den arada bir trafolarından çıkan elektrik vızıltısını andıran bir ses çıkıyo ve bu ses çıkmaya başladığında bilgisayarı reset tuşuna basmadan kapatamıyorum ve kapanırkende sanki hdd içindeki metal uç plakayı çizioyomuş gibi sinir bozucu ama tok bir ses geliyo bunun nedeni ne olabilir?? hdd daha 1,5 aylık bu ses ilk olarak 1 ay önce oluştu sanırım giderek sıklaşıyor.

• Alışılagelmedik sesler duyuyorsan garantiye göndermeni tavsiye ederim. Aynı HDD'i bende kullanıyorum ve daha hiç anormal bir ses çıkardığını duymadım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: treabacks

Alışılagelmedik sesler duyuyorsan garantiye göndermeni tavsiye ederim. Aynı HDD'i bende kullanıyorum ve daha hiç anormal bir ses çıkardığını duymadım.

+1

kesinlikle hemen garantiye gnder....
  • Seagate'in 32 mb önbellekli hard disklerinde şikayet alan baya var sanırım.Garanti tek çare.En azından diğer sistem bileşenlerine zarar gelmeden yollamalısın..
  • çok fazla arıza şikayeti gelmeye başladı,tedirgin olmuyor değil insan.3ay oldu alalı daha bi sorunu yok çok şükür,bişi diil içindekiler giderse ona yanarım.
  • garantiye göndermek istiyorum ama elimdeki tek hdd bu ve benim bitirme projem ve diğer projelerim bu hdd üstelik yaklaşık 200gb lık bi arşiv var. bu şekilde 1 -1,5 ay daha idare edermi acaba?? bi arkadaş diğer bileşenlere zarar vermeden demiş başka hangi bileşenlere zarar verebilir?? şuana kadar tek farkettiğim oc potansiyelini ciddi şekilde etkilediği.
  • mümkün degil sen hemen ver yoksa valla arşivin gider hemen yedek al yani
  • bende de var 500lük seagate hiç ses duymadım takılma veya bi sorun görmedim

89mb/sn ortalama hızı çıktı son derece memnunum

dediiin gibi bi ses duysam hemen backup alır garantiye götürürüm
  • Seagatenin en sessiz diski bence performansı o biçim tek canımı sıkan hdtune ve benzer programlar diskin cachesini göremiyor everestte sorun yok.
  • quote:

Orjinalden alıntı: r_a_z_o_r

Seagatenin en sessiz diski bence performansı o biçim tek canımı sıkan hdtune ve benzer programlar diskin cachesini göremiyor everestte sorun yok.

Bana göre de,en sessiz diski,ST410

Tek plaka dikey kayıt teknolojisi 0 ses
  • quote:

Orjinalden alıntı: *Furious*

quote:

Orjinalden alıntı: r_a_z_o_r

Seagatenin en sessiz diski bence performansı o biçim tek canımı sıkan hdtune ve benzer programlar diskin cachesini göremiyor everestte sorun yok.

Bana göre de,en sessiz diski,ST410

Tek plaka dikey kayıt teknolojisi 0 ses

Almaya gittiğimde 2 adet 410 almaktı niyetim ama veri erişim süresi yüksek olması hem fiyat olarak ST3500320AS 32 bana cazip geldi (105$ aldım) 1 tane daha alıp raid yapmak istiyorum.
  • hdd artıkn sürekli aynı sesi çıkartıp bana göz açtırmadığı için bitane seagate 410as 250gb aldım bilgileri yedekleyip diğerini bugün servise (vatan) vermeye kadar verdim. umarım en kısa zamanda sorunumu çözerler. bu arada 410 as çin malı olarak geldi bunların thaiwan olanlarla arasında çok fark varmıdır??
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.