Öncelikle kaynak vereyim: http://eu.battle.net/wow/en/forum/topic/2986408896 Arkadaşlar, direkt özet geçiyorum. Anladığım kadarıyla tıpkı 4.2'de olduğu gibi, season 10 bitince, Ruthless itemları honor ile alabileceğiz conquestteki değere eş miktarda honor point vererek. Yalnız şöyle bi' durum var, 1 hafta sonra, yani yeni sezon başladığında, sezon 10'da 2200 rating gerektiren itemlar da honor ile trade'e açılacak. Bu demek oluyor ki, Rothless itemlar salınır salınmaz hemen honorları harcamayın. Aksi takdirde 1 hafta sonra -az da olsa- stat farkı olan daha iyi Ruthless armorlar sunulacak. Honor pointleriniz boşa gitmesin istiyorsanız, aklınızda bulunsun. Ayrıca, ilk 2 hafta -sanırım- Rated BG veya Arena ile conquest elde edilemeyecek. Bu arada sadece Random BG ile gelen günlük 25 Conquestleri toplayabileceksiniz, bu aklınızda bulunsun. Linkteki bilgilerin hepsini okumadım, zira honor ve jp capliycem 4.3 gelmeden, yanlış anladığım noktalar olabilir. Attığınız postlarda belirtirseniz düzeltiriz.
Rating gerektiren sezon 10 silahları satıştan kalkacak. Normal versiyonları (ilvl 378) honor point ile alınabilecek. Yeni silahlar (sezon 11, muhtemelen ilvl 397) conquest point ile alınabilir şekilde olur; yani eski tas eski hamam.
Sezon 11 ile şu anki sezon 10 ruthless'lardan biraz daha yüksek statları olup honor point ile alınabilecek set de gelecek.
Şuanda honorlarımı cape yakın tutalım öyleyse değilmi?
Düz mantığınızı hayretle okudum ama üzülerek söylemek istiyorum çok yanlış.Neresinden tutup neresine birşeyler yazıyım inanın bilemedim.
quote:
Orijinalden alıntı: mogosan
Düz mantığınızı hayretle okudum ama üzülerek söylemek istiyorum çok yanlış.Neresinden tutup neresine birşeyler yazıyım inanın bilemedim.
quote:
Orijinalden alıntı: ali_emre
Şuanda honorlarımı cape yakın tutalım öyleyse değilmi?