Şimdi Ara

Season 11 ve Tier 13 modelleri (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
77
Cevap
0
Favori
2.706
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Priest fena değil.Bide human üzerinde olduğunu göz önünde bulundurursak güzel set olmuş.Diğer ırklarda daha hoş durucaktır.
  • Oha priest muhteşem olmuş cidden güzel ne kelime ya maske falan koymuşlar çok deli olmuş.
  • sanki undead tabardındakı ya da flamasındakı surata benzemıyor mu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ashreff

sanki undead tabardındakı ya da flamasındakı surata benzemıyor mu ?

Bahsettigin surat sylvanasa ait
  • oha hemen priest kasmalıyım
  • Hunter da geldi sıcak sıcak.

Season 11 ve Tier 13 modelleri
  • Hunter gayet güzelmiş bence. Death Knight yok galiba hala. Sona kalan dona kalacak gibi
  • Paladin botları çok fail duruyor, warrior botunın paladin setinin renginde olanından koymak çok mu zor?
  • Hunter setini pek beğenmedim.Gerçi yine human üstünde ama shoulder haricinde çok basit ve leather gibi duruyor sanki.
  • paladin kanatlı omuzluk ve miğferi güzel olmuş panladin karakterine uyuyor ayrıca shaman da çok iyi olmuş kemikli falan cuk oturmuş sini başarılı buldum warlockta biraz iş yapar gibi ama gerisi tırt bence özellikle rogue o ne be abi!
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dübel

Hunter gayet güzelmiş bence. Death Knight yok galiba hala. Sona kalan dona kalacak gibi

Ahaha umarım öyle bisey olmaz ya trans icin yapılabilicek cok güzel bi sette yok zaten DKlar icin : /
  • wowheadde hunter ve priest setlerinin 3d modelleri var hunter orc üzerinde çok iyi duruyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: -S2K-

quote:

Hunter gayet güzelmiş bence. Death Knight yok galiba hala. Sona kalan dona kalacak gibi

Ahaha umarım öyle bisey olmaz ya trans icin yapılabilicek cok güzel bi sette yok zaten DKlar icin : /

Dkların t7 seti en iyisi şuan çıkanlar içinde.Bu set kötü olsa o seti yapardım ben heralde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nepheth -- 28 Eylül 2011; 21:48:38 >
  • priest miğferi hoş olmuş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yazuach

quote:

Orijinalden alıntı: -S2K-

quote:

Dkların t7 seti en iyisi şuan çıkanlar içinde.Bu set kötü olsa o seti yapardım ben heralde.

Valla ben 58levela kadar questle alınan set + baslangıcta verilen leggs yapıcam görüntüsü hos bence silah olarakta shadow's edge düsünüyorum ama umarım t13 güzel olurda buna gerek kalmaz

• gidim honor capleyim bari. şimdiki sezon 10 conquestler honora döner nasılsa
  • hocam dk ların t13 seti açıklanmadimi ?? resim göremedimde :D
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.