Rogue harbiden berbat olmuş ya.O shoulderlar nedir öyle .Bakalım shaman kadar iyi bişey gelicekmi paladine filan.
Rog setin kafası kötü olmuş tamam kabul ediyorum da birincisi set belf male üstünde duruyor ikincisi ise eldiven, kemer gibi bir çok şey yok sette biraz onları da koyup üstüne incelemeye çalışın ki öyle bakınca harika bir set gibi görünüyor.
quote:
Orijinalden alıntı: injection
Rog setin kafası kötü olmuş tamam kabul ediyorum da birincisi set belf male üstünde duruyor ikincisi ise eldiven, kemer gibi bir çok şey yok sette biraz onları da koyup üstüne incelemeye çalışın ki öyle bakınca harika bir set gibi görünüyor.
Sette eldivende var kemerde var.Biraz daha dikkatli bak.
@Yazuach haklısın dikkat etmemişim :D ama kafalığı saymazsak fena değil bence
en iyi yine paladin olacak bakın görün.
quote:
Orijinalden alıntı: YodaTheMaster
Warrior ve Shaman bu kadar canavarken sanmıyorum paladine genelde gay robocop setleri hazırladığı için Blizzard bu seferde pek şaşırtmayacaktır beni diye tahmin ediyorum.
Canavar yapsada yedirse bana sözümü keşke razıyım
paladin lere yine bi kıyak gelir gibi.
Paladin de açıklandı.Ben gayet beğendim, üzerinde oldukça uğraşılmış bi set.Paladinin o ışığını, insanlara verdiği güven duygusunu yansıtıyor sanki.
Bir paladin olarak transmogrify geldiği için çok mutluyum. Şu pala t13 ü de bu dizaynları yapan adamın ne kadar sığ,yenilik karşıtı bir tip olduğunu bir kez daha kanıtladı. Bırak tek classı, tüm classların armorları birbirinden araklama ve karıştırıp,rengini değiştirip bir tane detay ekleyerek tekrar koyuluyo. Trilyonlar kazanıyon alsana işe sağlam bir artist işinin ehli.Yapsın sana günde 10 tane konsept çalışması. Bu nedir arkadaş.
Sezon setimi tier setimi belli değil, yine beni şaşırtmadı gay robocop yapmışlar dediğim gibi
Önce sete bakıyorum, sonra buraya geliyorum yorumlara bakıyorum. Şu paladin seti için adamlar kaç vakit sonra paladine benzeyen set çıkarmışlar helal olsun dedim. Geldim buraya millet saydırmadığını bırakmamış. Ya ben farklı seti görüyorum yada millet farklı görüyor.
quote:
Ben demiştim paladine bak yavrum benim
Paladin setin bu kadar iyi olucağını tahmin etmiyordum çok iyi duruyor.
quote:
quote:
Ben demiştim paladine bak yavrum benim
Ben Paladini beğendim. Oyun içinde daha göz alıcı gözükür muhtemelen. Kanatları açıcında falan şık olabilir.
Death Knight, Hunter ve Priest i bekliyoruz artık.
kafalığın üst kısmı biraz eğreti duruyor onun dışında gayet güzel olmuş paladin
Warrior'u nasıl beğendiniz anlayamadım, mage omuzluğu bile daha bir gösterişli duruyor. Armor'dan çok adamı kızgın demirin içine batırmışlar gibi. Shaman gerçekten farklı bir tasarım olmuş. Blizzard tasarımcılarının bir türlü kavrayamadıkları da bu zaten. Tek yapmak gereken birbirinin kopyası yerine farklı bir tasarım yapman.
Ulan baktıkça sinir oluyorum şu pala omuzluklara ha. Giantstalkerla, druid t11 in mavi tüylünün karışımı beyaza boyamış koymuş. Ah bi elime geçirsem o çizen herifi... Dötü b.klu free2play adı duyulmamışlarda bile adamlar daha çok emek harcıyolar armor tasarımına. Gidip japon işi çin işi animeden fırlamış armor yap demiyorum yine wow a göre yap ama aynı şeyi çevirip çevirip önüme koyma arkadaş.Adamı delirtme ya.
Bencede omuzluklar biraz daha gösterişli olmalıydı.Ek paketin son patchindeyiz nerdeyse hala güzel birşey göremedik.
Priest Tier 13 çıktı.
Cennetin krallığı filmindeki cüzzamlı krala benziyor.