Şimdi Ara

SEASON 3 EP2 BIR KAC SORUN (YRDM)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
601
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • KENDI SERVERMDE (S3EP2) +4 GOLDEN DRAGON KESIYORUM BOX OF KUNDUN +4 DUSUYOR AMA +3 YANE DAVIASTA CIKANINI KESIYORUM ZEN +BLES+SOUL FLN DUSUYOR ONUN BOX OF KUNDUN+3 CIKMASINI NSL AYARLIYABILIRIM LUTFEN YARDIMMM!

• Event item bagg var onlardan ayarlayacaksın.. MuServer içerisindeki Data klasörünün ac ve Event itembag8=Kundun+1 EventitemBag9=Kundun+2 Eventitembag10=Kundun+3 Eventitembag=11 Kundun+4 Ve EventitemBag12=Kundun+5 dir buranın içindekileri Degiştirebilirsin İtem kodları vardır kesinlikle sende yoksa item kodu olmayan bi admin düşünemiyorum.. ordaki kodlardan istedigin Seti itemi ekleyebilirsin.. Umarım yararlı olmusuzdur..
  • quote:

Orjinalden alıntı: _Lee01

Event item bagg var onlardan ayarlayacaksın.. MuServer içerisindeki Data klasörünün ac ve Event itembag8=Kundun+1 EventitemBag9=Kundun+2 Eventitembag10=Kundun+3 Eventitembag=11 Kundun+4 Ve EventitemBag12=Kundun+5 dir buranın içindekileri Degiştirebilirsin İtem kodları vardır kesinlikle sende yoksa item kodu olmayan bi admin düşünemiyorum.. ordaki kodlardan istedigin Seti itemi ekleyebilirsin.. Umarım yararlı olmusuzdur..

katılıyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: MoToGp

quote:

Event item bagg var onlardan ayarlayacaksın.. MuServer içerisindeki Data klasörünün ac ve Event itembag8=Kundun+1 EventitemBag9=Kundun+2 Eventitembag10=Kundun+3 Eventitembag=11 Kundun+4 Ve EventitemBag12=Kundun+5 dir buranın içindekileri Degiştirebilirsin İtem kodları vardır kesinlikle sende yoksa item kodu olmayan bi admin düşünemiyorum.. ordaki kodlardan istedigin Seti itemi ekleyebilirsin.. Umarım yararlı olmusuzdur..

katılıyorum

• quote:

Orjinalden alıntı: MoToGp

quote:

katılıyorum

Daha Ne Adminler Var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ByKekeo -- 9 Ağustos 2008; 22:19:42 >

• HAYIR TABİKIDE ITEM KODLARIM VA AMA SIZE ANLATMAK ISTEDIGIM BASKA GAME SERVERDEN GOLDEN EVENT YAPTIM +3 GOLDEN VARYA DAVIASTA CIKAN ONU KESINCE KUNDUN DUSMEDI YERINE BLESS DUSTU YANE KUNDUNUN ICINDEN DUSENI AYARLAMAYI DEMIORUM GOLDENI KESTIM KUNDUN CIKMADI BLES CIKTI BITANEDAHA KESTIM SOUL DUSTU 1 TANEDAHA ESKTIM ZEN DUSTU HIC BOX DUSMEDI AMA ATLANS2 DE +4 KUNDUN DUSTU

• anladınız mı ??
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • burak pc fan yuzunden kapandi ondan msn den ayrildim kusura bakma msn yi aç.
  • quote:

Orjinalden alıntı: BuRoCK!

HAYIR TABİKIDE ITEM KODLARIM VA AMA SIZE ANLATMAK ISTEDIGIM BASKA GAME SERVERDEN GOLDEN EVENT YAPTIM +3 GOLDEN VARYA DAVIASTA CIKAN ONU KESINCE KUNDUN DUSMEDI YERINE BLESS DUSTU YANE KUNDUNUN ICINDEN DUSENI AYARLAMAYI DEMIORUM GOLDENI KESTIM KUNDUN CIKMADI BLES CIKTI BITANEDAHA KESTIM SOUL DUSTU 1 TANEDAHA ESKTIM ZEN DUSTU HIC BOX DUSMEDI AMA ATLANS2 DE +4 KUNDUN DUSTU

En kolayı Baska ServerFiles Dene okadar Server Dosyası var elimde hiç goldenden soul düştügünü görmedim..

• lee kardesim bende gormedim ama ben normal goldenden diil hani oyun acılırken game serevr varya orda et biisi var orddan event dragon yaptım +3goldenler cıktı. ama kesince gordugun gibi
  • sen kestigin dragonun SS sini ekLErsen daha iyi yardimci oLunur sanirim sen Red dragonLardan bahsediyorsun...
  • arkadaslar bugun yine+5 goldenler cıktı kendınde ben kestım +5 kundun cıktı

ama benim dedigim game serverden

ETC>DRAGON EVENT YAPIOM DAVIAS VEYA LORENCIADA +3 DRAGON CIKOR KESİYORUM KUNDUN YERINE ZEN CIKIYOR

AHADA RESMİ!

BUNU NSL +3 KUDNUN DUSMESINE YAARLIYABILIRM
  • KENARDA SMYRNAMU YAZMASINA BAKMAYIN LUTFEN SMYRNAMUNUN CLIENTIDIR DE :D
  • Burak takma kafana evde hallederiz
  • quote:

Orjinalden alıntı: Tandru

Burak takma kafana evde hallederiz

saol kardesim de

SİMDİDE S3EP2 DE GM LER ISINLANAMIYOR ENDEN NSL ISILANCAK /MOVE NİCK MAPNO X Y Mİ YAPTIM OLMADI

NSL YAPCAM ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: BuRoCK!

quote:

Orjinalden alıntı: Tandru

Burak takma kafana evde hallederiz

saol kardesim de

SİMDİDE S3EP2 DE GM LER ISINLANAMIYOR ENDEN NSL ISILANCAK /MOVE NİCK MAPNO X Y Mİ YAPTIM OLMADI

NSL YAPCAM ?

/move ''çar ismi'' harita kodu ve harikat kordinatlari ile..
  • olmuyor denedim
  • quote:

Orjinalden alıntı: HaCKToR01

sen kestigin dragonun SS sini ekLErsen daha iyi yardimci oLunur sanirim sen Red dragonLardan bahsediyorsun...

eeet red dragon kardes nsl kundun dusurcem ozelden yrdmcı olrumsn

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.