Şimdi Ara

Season 3 kurulumunda Ve MuWebsite KUrulmunda Yardım Edicek KİSİ Aranıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
296
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar biz 2 arkads aramızda anlastık ve season 3 Server kurmaya karar verdik Eger Basşşlıkta yazdıgım gibi Deneyimli Arkadaslarımız Varsa Onlardan Rica ederek yardım Etmelerini istiorum Ve onların Gmlik alarak Ödüllendirecegimizi Dile getirmek istiorum Benim Az cok deneyimim var Ama Serverı ARkadasa Kurucaz ve arkadasın Msn adresini veriorum:cix_--_munto@hotmail.com Onemli Konuları ise Benimle konusabilrisiniz iletisim:cix_gm@hotmail.com Herkese Saygılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TnTMaster -- 26 Mayıs 2008; 21:51:42 >

• quote:

Orjinalden alıntı: TnTMaster

Arkadaslar biz 2 arkads aramızda anlastık ve season 3 Server kurmaya karar verdik Eger Basşşlıkta yazdıgım gibi Deneyimli Arkadaslarımız Varsa Onlardan Rica ederek yardım Etmelerini istiorum Ve onların Gmlik alarak Ödüllendirecegimizi Dile getirmek istiorum Benim Az cok deneyimim var Ama Serverı ARkadasa Kurucaz ve arkadasın Msn adresini veriorum:cix_--_munto@hotmail.com Onemli Konuları ise Benimle konusabilrisiniz iletisim:cix_gm@hotmail.com Herkese Saygılar

Yardim edenLeri GM'Lik iLe odüLLendiriyoLarmis.Koşunn
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.