|
Bildirim
bu fiyatları kabullenebilen bir toplumdan nefret etmeyelim de ne yapalım ki? normal mi abi şu miktarlar ya? nasıl bir deliliğin içindeyiz bitmiyor da allah kahretsin ya
|
ben şahsen şahlandım şu an
|
Almanya'da leon fiyatı. Şaka gibi değil mi? bizdeki yeni leon fiyatları 500 bin tl ye dayandı. şu fiyatın neredeyse 50 katı. |
Dolar DÜŞTÜ, Seat ZAMLANDI. Dolar inse de çıksa da önümüzdeki 1 yıl HER AY %10-20 ZAM GELECEĞİ KESİN. Avrupa'da enflasyon son 30 yılın ZİRVESİNDE. Yani araba fiyatları Euro bazında da ARTACAK. "Ben dolar aldım zamlardan etkilenmem ki hehehe..." diyenler ZARARDA. Otomobil alan döviz alandan daha fazla KAR ETTİ. @redmaner @M_Y_S_T |
C sınıfı araçlar 500 bin. Hayaldi gerçek oldu. Sıradan bir vatandaşın araba alması imkansız hale geldi.
|
Allah belalarını versin . Bu ülkeyi bu noktaya getiren elleriniz dilleriniz kopsun kırılsın
|
Üstelik 2.0 TDI
|
Aracı olup değiştirmek isteyen için bile fiyatlar yüksek kalıyor. Helede bu benzin fiyatları ile bu noktadan sonra satışlar durma noktasına gelir diye tahmin ediyorum.
|
Salatalık 22 TL, patlıcan da 30 TL olur ise.. kıçı kırık bir Leon 540 K'dan anahtar çevirir. Mükemmel bir tablo. Hep beraber bu kara mizaha gülebiliriz. :)
|
|
|
|
|
Almanya'da leon fiyatı. Şaka gibi değil mi? bizdeki yeni leon fiyatları 500 bin tl ye dayandı. şu fiyatın neredeyse 50 katı. |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
2018 yılında FULL DOLU 1.6 TDI LEON BAYİDEN FİYAT ALMIŞTIK 168.000 TL'YDİ |
Dolar DÜŞTÜ, Seat ZAMLANDI. Dolar inse de çıksa da önümüzdeki 1 yıl HER AY %10-20 ZAM GELECEĞİ KESİN. Avrupa'da enflasyon son 30 yılın ZİRVESİNDE. Yani araba fiyatları Euro bazında da ARTACAK. "Ben dolar aldım zamlardan etkilenmem ki hehehe..." diyenler ZARARDA. Otomobil alan döviz alandan daha fazla KAR ETTİ. @redmaner @M_Y_S_T < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CaptainSkyWalker -- 3 Şubat 2022; 16:25:29 > |
|
Sizi görünce dayanamadım bende şahlandim. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
Ortalama bir araba almak için cebimize yarım milyondan fazla para koymamız gerekiyor vay bee.. |
1 motor atmosferik ibiza 300k vay be fiyatları gördükçe nefretim katlanıyor. 3 ay önce 197 bin tl öyle hatırlıyorum. Elimizdeki arabaya iyi bakalım diyoruz yakıt fiyatı bakım fiyatı her yoldan giriyor. Nefret ettim şu yaşta işçi olarak çalışıp kazanıp araba alan varsa helal olsun. 600k leon paraya bak... nereye kadar gidecek böyle |