Şimdi Ara

Seat Altea XL 2012 (24. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
650
Cevap
12
Favori
101.852
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Aracı alalı bir yılı geçti. Bir yılda yaklaşık 15 bin km yol yapmışım.

Sakin kullanmama rağmen Şehir içi yakıt tüketimini bir türlü 6,8 in altına düşüremiyorum.
    Kullanılan güzergahla ilgili sanırım.
    Şehir dışı deneme amaçlı 30 km çok sakin kullanımla 4,0 ortalamayı gördüm ama.

Bunun dışında arabadan tek şikayetim ön kol dayama olmaması.

Servise sordum ellerinde yokmuş. Leon için varmış fiyatı yediyüz küsür lira dedi.
    Altea'nınki de hemen hemen aynı fiyat olurmuş istersem getirtebilirlermiş.
    Sağolun kazık yemek istemiyor canım dedim. (El kadar bir sünger parçası için istedikleri fiyata bak hizaya gel)

Sanayide bir kaç oto döşemeci gezdim, internetten resmini gösterdim. Bir tanesi yaparım dedi.
    Ön konsolun kapağını sökerek yapması gerekiyormuş. O da kapağı sökemedi. Servise söktür öyle yapayım dedi.

Hiç bu şekilde ön kol dayama yaptıran oldu mu?
    Ön konsolun kapağı sökülebiliyor mu?
    Yaptıran veya bu konuda bilgisi olan arkadaş varsa paylaşabilir mi?

Herkese iyi akşamlar...

• fatih_goncu F kullanıcısına yanıt
    Hocam öncelikle aracınızı mutlu günlerde keyifle kullanmanız dileğiyle..

Bu fiyata bu donanımda, bu rahatlıkta,bu fiyata bence şu an daha iyisi yok diye düşünüyorum.

Hocam Ziebartta yaptırdım.Tanıdık mıydı?Daha önce benim ve kardeşimin araçları dahil 7-8 araç

yaptırmışlığımız var.Biraz da sürekli müşteri indirimi yaptılar diyebilirim.Ama kesinlikle yaptırılması gereken bir uygulama bence..

Bir de fazladan sol ayak dayama yerine güzel bir uygulama yaptılar.O bölümdeki döşeme yıpranmıyor.

(benimki otomatik)

Fotolarını önceki sayfalarda sanırım paylaşmıştım.Eğer yoksa fotoları paylaşabilirim.

Herkese iyi akşamlar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: enkidu33

Herkese Selam Arkadaşlar.

Aracı alalı bir yılı geçti. Bir yılda yaklaşık 15 bin km yol yapmışım.

Sakin kullanmama rağmen Şehir içi yakıt tüketimini bir türlü 6,8 in altına düşüremiyorum.
    Kullanılan güzergahla ilgili sanırım.
    Şehir dışı deneme amaçlı 30 km çok sakin kullanımla 4,0 ortalamayı gördüm ama.

Bunun dışında arabadan tek şikayetim ön kol dayama olmaması.

Servise sordum ellerinde yokmuş. Leon için varmış fiyatı yediyüz küsür lira dedi.
    Altea'nınki de hemen hemen aynı fiyat olurmuş istersem getirtebilirlermiş.
    Sağolun kazık yemek istemiyor canım dedim. (El kadar bir sünger parçası için istedikleri fiyata bak hizaya gel)

Sanayide bir kaç oto döşemeci gezdim, internetten resmini gösterdim. Bir tanesi yaparım dedi.
    Ön konsolun kapağını sökerek yapması gerekiyormuş. O da kapağı sökemedi. Servise söktür öyle yapayım dedi.

Hiç bu şekilde ön kol dayama yaptıran oldu mu?
    Ön konsolun kapağı sökülebiliyor mu?
    Yaptıran veya bu konuda bilgisi olan arkadaş varsa paylaşabilir mi?

Herkese iyi akşamlar...

altea xl style donanımda kol dayama standart değilmi acaba?bende satılık araçlara bakıyorum kol dayama olmayan görmedim hiç.

• mahocan03 kullanıcısına yanıt
    Yeni araçlarda yok hocam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hugo__mboy

hızlı cevabınız için teşekkür ederim.ı-tech versiyonunda yok sanırım öyleyse.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mahocan03

quote:

Orijinalden alıntı: hugo__mboy

hızlı cevabınız için teşekkür ederim.ı-tech versiyonunda yok sanırım öyleyse.

Zaten tek donanım. Onda da yok hocam.
  • mahocan03 kullanıcısına yanıt
    "altea xl style donanımda kol dayama standart değilmi acaba?bende satılık araçlara bakıyorum kol dayama olmayan görmedim hiç"

Kol dayama değil de ön koltuklar arasında bi konsol var ama kol dayama olarak kullanılamıyor.
    Çok aşağıda ve geride kalıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enkidu33 -- 2 Ocak 2015; 16:20:19 >
  • Öncelikle herkesin yeni yılı kutlu olsun. Kazasız, belasız bir yıl diliyorum...

Ön Kol Dayama ile ilgili kimseden cevap gelmemiş bu güne kadar.

Demek ki yaptıran yok.

BEN YAPTIRDIM. Oto döşemeci de el işi. 10 gün kadar oldu. Bence çok da güzel oldu.

Fabrikasyon kadar olmasa da İhtiyacı karşılıyor en azından.

Fotoğrafını takılmadan önce çektim. Taktıktan sonra çekmeye fırsat bulamadım bi türlü. Çekince foto da eklerim...
  • Herkese mutlu yıllar dileğiyle..

Kol dayama gerçekten çözülmesi gereken bir sorun galiba.Doğuş orijinaline 650 TL istemişti geçen yıl-hatırımda yanlış kalmadıysa-

Paspasa da 180 TL istiyor Doğuş...
  • El yapımı ön kol dayama Resimleri ekliyorum.

Yapan usta suni deri için 75 TL gerçek deri için 125 TL fiyat çıkardı.

Ben gerçek deri yaptırdım diğeri deforme olabilir diye.

Şimdilik memnunum bir sorun yok.

Seat Altea XL 2012
     Seat Altea XL 2012 Seat Altea XL 2012

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enkidu33 -- 6 Ocak 2015; 12:51:31 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Merhaba;
    Bu konu başlığını açmama neden olan aracımı satışa çıkardım. İlgilenenlere duyurulur.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-seat-seat-altea-xl-1.6-tdi-dsg7_ilk-sahibinden-sorunsuz-ve-donanimli-196693980/detay/

Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi diesel power -- 20 Ocak 2015; 13:54:48 >
  • Araç satılmıştır. Teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: diesel power

Araç satılmıştır. Teşekkürler.

Hayırlı olsun. Aracın satılması yaklaşık 1,5 ay sürmüş. Biraz uzun...Sakıncası yoksa ne kadara sattınız?
  • yeni kasa çıkmayacak sanırım
  • Yetkili serviste 3. yıl bakımını yaptıran varsa ne kadar ödediğinizi öğrenebilir miyim?
  • http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-seat-sinifinin-en-akilli-secimi-206075317/detay
    Düşünen olursa ikinci araç durumunda olduğu için satıyorum fiyatta pazarlığım vardır.
  • merhaba garantiyi uzatmak için ne kadar ücret isteniyor acaba.
  • quote:

Orijinalden alıntı: onder748

merhaba garantiyi uzatmak için ne kadar ücret isteniyor acaba.

1000 kusur lira idi 3 sene önce biz aldığımızda.
  • Merhabalar, 2013 Model Dizel Otomatik Bir Altea XL ile bende aranıza katıldım.

Aracı daha önce hiç kullanmamıştım, fakat çok fazla yeni model 2014-2015 audia4, bmw320, skoda octavia, vwgolf7, volvos60 gibi vs.. aracı kullanıp ciddi test etmişliğim vardır. Bu paralara alınabilecek fiyat performans ve kalite olarak en iyi seçenek bu geldi. İlk kullanımda da ciddi keyif vermesi ve sessiz bir sürüş sağlaması ile (hanımında ısrarına dayanamayarak - özellikle dik yokuşta 3 sn geri kaymaması :) ) aracı aldım.

Araçta bazı eksikler olduğunu gördüm, basit halledilebilecek eksiklikler.
    1- Ayak aydınlatma yok (Bu hafta yaptırıp fotoları paylaşacağım)
    2- Kaliteli DVD ve Navigasyonu olan ayrıca direksiyondaki düğmelerin bluetooth ile destekleneceği bir ZENEC double din multimedia sistemi
    3- Eksoz çıkışı çok basit duruyor (onuda değiştireceğim)
    4- Araç 55 bin km civarında paspaslarımı değiştirip 60 bin bakımını yaptıracağım ayrıca 4 adet michelin lastik almayı planlıyorum
    5- Ön iki cama aynı tonda Lumar / 3m film yaptıracağım
    6 - Ön park sensörü yaptırma fikrim var (Servisten fiyat bekliyorum)
    7- Kol dayama için emek harcayıp güzel bir şeyler çıkarmak lazım.. :/
    8 - Son olarak da yaza hazır olması için Sonax yada Ziebart iç dış temizlik..

Birkaç gün sonra yaptırdıklarımı sizlerle resimli olarak paylaşırım.

Seat Altea XL 2012

Seat Altea XL 2012

Seat Altea XL 2012

Seat Altea XL 2012

[album][/album]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hekimoglu -- 11 Mayıs 2015; 9:03:36 >

• 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.