Şimdi Ara

Seat Altea XL 2012 (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
650
Cevap
12
Favori
102.004
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

HGS'yi nereye yapıştırıyoruz acaba bilgisi olan var mı?
  • @berik Merhaba,

Öncelikle aracınız tekrar hayırlı, uğurlu olsun. Kazasız, belasız ve cezasız sürüşler diliyorum şimdiden.
    Bizim için gerçekten kullanıcı yorumları çok önemli ve şu anda araç sahibi olarak sizden alacağımız geri bildirimler çok değerli.
    Yapmış olduğunuz paylaşımlar için teşekkür ediyorum.

Vaktiniz olduğu bir zaman ''Beyaz Balina''nın fotoğraflarından bolca çekip, bizimle daha çok paylaşabilir misiniz acaba? Özellikle konsol, torpido, bagaj, kol dayama bölümünün olduğu yerler.

Karanlık yerlerde göstergeler nasıl görünüyor acaba? Bununla ilgili fotoğraf paylaşabilirseniz de ayrıca sevinirim.

Vaktinizi alıyorum, kusura bakmayın.
    İlginiz ve bilgilendirmeler için tekrar teşekkür ederim.

Hayırlı günler.

NOT: HGS'nin nereye yapıştırılması gerektiğiyle ilgili görsel ektedir.
     Seat Altea XL 2012

• quote:

Orijinalden alıntı: qepqep

@berik Merhaba,

Öncelikle aracınız tekrar hayırlı, uğurlu olsun. Kazasız, belasız ve cezasız sürüşler diliyorum şimdiden.
    Bizim için gerçekten kullanıcı yorumları çok önemli ve şu anda araç sahibi olarak sizden alacağımız geri bildirimler çok değerli.
    Yapmış olduğunuz paylaşımlar için teşekkür ediyorum.

Vaktiniz olduğu bir zaman ''Beyaz Balina''nın fotoğraflarından bolca çekip, bizimle daha çok paylaşabilir misiniz acaba? Özellikle konsol, torpido, bagaj, kol dayama bölümünün olduğu yerler.

Karanlık yerlerde göstergeler nasıl görünüyor acaba? Bununla ilgili fotoğraf paylaşabilirseniz de ayrıca sevinirim.

Vaktinizi alıyorum, kusura bakmayın.
    İlginiz ve bilgilendirmeler için tekrar teşekkür ederim.

Hayırlı günler.

NOT: HGS'nin nereye yapıştırılması gerektiğiyle ilgili görsel ektedir.
     Seat Altea XL 2012

Tekrar teşekkür ederim.

'Beyaz Balina'(itiraf edeyim yeni kasa Citroen GP almayı kafaya koymuştum
    ve bu ismi o araca verecektim...)

Sondan cevaplamaya çalışayım:Farlar Auto modda iken göstergeler ve farlar
    tünele,avm girişlerinde falan otomatik yanıyor.Hele bir de iç aynadan müzik
    sisteminin bulunduğu yere yansıyan kırmızı renkli ışık aracın ambiyansını gerçekten
    çok değiştiriyor.Tabi bu anlatmakla olmaz.Fotoları yüklerim en kısa zamanda.

Yukarıda bir arkadaş bagaj fotolarını paylaşmış ama sanki benim biraz farklı gibi..
    Bilemiyorum benim araç aile paketli olduğu için bagajı farklı olabilir.Benim araçta bagaj çift katlı.
    Yolculuk sırasında büyük kolaylığını gördüm.

Aracı kullanıp tanıdıkça değerlendirmeleri marka fanatiği olmadan,tarafsız bir şekilde yapacağım.
    Sonuçta hiç bir marka babamızın malı değil.Bugün bu markaya biniyorsak yarın bir başka marka
    araca binebiliriz.Önemli olan Altea almayı düşünen arkadaşlara tarafsız ve sağlıklı yorumlar yaparak
    yardımda bulunabilmek.

HGS bilgilendirmesi için de ayrıca teşekkürler...

Keşke kullanıcı arkadaşlardan daha fazla bilgi,yorum,görüş,foto vs geri dönüş alabilseydik.

Herkese kazasız,cezasız ve güvenli sürüşler dileğiyle....

• Kime niyet, kime kısmet diyelim =) Ama bu ismin de yeni aracınıza yakıştığına eminim.
    Anlattıklarınız sonucunda gözümde bir şeyler canlansa da biraz daha fotoğraf kesinlikle çok daha iyi bilgi verecektir.

'' Aracı kullanıp tanıdıkça değerlendirmeleri marka fanatiği olmadan,tarafsız bir şekilde yapacağım.
    Sonuçta hiç bir marka babamızın malı değil.Bugün bu markaya biniyorsak yarın bir başka marka
    araca binebiliriz.Önemli olan Altea almayı düşünen arkadaşlara tarafsız ve sağlıklı yorumlar yaparak
    yardımda bulunabilmek. ''

Bu mesajınızın altına imzamı atarım.
    Ayrıca temenniniz gerçek olur inşallah ve bizler daha çok bilgi sahibi oluruz araca dair.

Ne demek, rica ederim. Umarım faydalanırsınız HGS ile ilgili nottan.

Selamlar.
  • Altea'cılar tatilde misiniz?

Var mı aramıza yeni katılan acaba?

Bir ses verin..
  • Alteacı olmaya gayret ediyoruz ama seat bayileri baya direniyorlar sizi alteacı yapmayacaz diye :) bazısı yüksek fiyat, bazısı uzun tedarik süreci ile brazda başaracaklar gibi görünüyor. Aile paketi diye bir opsiyon yok artık diyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rasimoz -- 17 Ağustos 2013; 19:43:59 >
  • berik B kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

Ben de bu hafta aracımı teslim aldım.
    Aile paketli...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Boreas08

Merhaba,

Ben de bu hafta aracımı teslim aldım.
    Aile paketli...

Hocam hayırlı olsun.Mutlu günlerde keyifle kullanmanızı dilerim.

Araçla ilgili sizin de gözlemlerinizi bekliyoruz.

Aracınızı nereden ve kaça aldınız acaba?

Araca boya koruma vs gibi uygulamalar yaptırmayı düşünüyor musunuz acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: rasimoz

Alteacı olmaya gayret ediyoruz ama seat bayileri baya direniyorlar sizi alteacı yapmayacaz diye :) bazısı yüksek fiyat, bazısı uzun tedarik süreci ile brazda başaracaklar gibi görünüyor. Aile paketi diye bir opsiyon yok artık diyorlar.

Sayın rasimoz,

Sanırım İstanbul dışında yaşıyorsunuz.Bulunduğunuz yerde veya

yakınında vw grubu yetkili bayii varsa başka şehirden sipariş verdiğiniz

aracı her hangi bir ek ücret ödemeden teslim alabiliyorsunuz.(Daha önceki Seat

aracımı bu şekilde teslim almıştım.)

Altea almak isterseniz İstanbul bayiilerinde teslime hazır araç bulunmakta olup

bildiğim kadarıyla kampanya da devam ediyor.

Siz Altea'cı olmak isterseniz çok yakınımda ana bayi var.Detaylı bilgi alabilirim.

Malum telefondaki pazarlık ile yüz yüze pazarlık farklı sonuçlar veriyor.

Siz yeter ki Altea'cı olacağım deyin.

Herkese kazasız,cezasız ve güvenli sürüşler...

• ben seat altea xl için en son 54 400 lira fiyat aldım sizce nasıl
  • Sayın abiler. Aldığınız aracın donanımlı fiyatlarını ve etrafınızdaki uygun bayii kampanyalarını paylaşabilir misiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • berik B kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim.
    İstanbul'dan Doğuş Oto'dan aldım, aile paketli olarak 55.900TL, doğuş bu zaten kampanyalı fiyat deyip indirim yapmıyor malesef ama aile paketli başka yerde de yoktu.
    Yoksa Altur'dan 54.400 fiyat aldırmıştım ancak aile paketsiz olduğu için Doğuşu tercih ettim.

Aracı henüz çok kulanamadım, yaklaşık 250 km, sürüş keyfi olarak; gayet seri ve keyifli. Ses olayına gelince bariz bir motor sesi olmamakla birlikte özellikle 100 üstünde yol sesi alıyor ancak rahatsız edici boyutta değil. Yani en azından ben ve eşim çok rahatsız olmadık. Uzun yol sonrası daha iyi yorum yapabilirim sanırım.

Boya koruma için daha önce düşünüyordum ancak şu an emin değilim opak beyaz araç için gerekli midir çok? ve de gerçekten işe yarıyor mu emin değilim.
    Telefon bluetooth özelliğini aktifleştirmek istiyorum bayide 1000TL civarı dendi, bununla ilgili bilgisi olan var mı?

Bu arada, Doğuş Oto'nun söylediğine göre bu son araçtı, yenileri Kasım'da gelecekmiş.

• bU HAFTA PEUGEOT 2008 BAYILERE GELDİ İNCELEDİM DIZEL OTOMATIK FİYATLAR BU HAFTA AÇIKLANACAKMIŞ EĞER UYGUN FİYAT ÇIKARSA 2008 ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM YÜKSEK Bİ RAKAM ÇIKARSA SALI ALTEAYI İZMİT BAYISINDEN ALICAM NASIPSE
  • GERÇİ BEN HER TURLÜ ALTEA XL DİYORUM AMA HANIMDA 2008 DİYE DİRETİYO
  • FİYAT OLARAK 54 400 FİYAT ALDIM SİZCE NASIL YORUMLARINIZI BEKLİYORUM TEŞEKKÜRLER
  • quote:

Orijinalden alıntı: berik

quote:

Orijinalden alıntı: rasimoz

Alteacı olmaya gayret ediyoruz ama seat bayileri baya direniyorlar sizi alteacı yapmayacaz diye :) bazısı yüksek fiyat, bazısı uzun tedarik süreci ile brazda başaracaklar gibi görünüyor. Aile paketi diye bir opsiyon yok artık diyorlar.

Sayın rasimoz,

Sanırım İstanbul dışında yaşıyorsunuz.Bulunduğunuz yerde veya

yakınında vw grubu yetkili bayii varsa başka şehirden sipariş verdiğiniz

aracı her hangi bir ek ücret ödemeden teslim alabiliyorsunuz.(Daha önceki Seat

aracımı bu şekilde teslim almıştım.)

Altea almak isterseniz İstanbul bayiilerinde teslime hazır araç bulunmakta olup

bildiğim kadarıyla kampanya da devam ediyor.

Siz Altea'cı olmak isterseniz çok yakınımda ana bayi var.Detaylı bilgi alabilirim.

Malum telefondaki pazarlık ile yüz yüze pazarlık farklı sonuçlar veriyor.

Siz yeter ki Altea'cı olacağım deyin.

Herkese kazasız,cezasız ve güvenli sürüşler...

Selamlar sayın berik Gerçekten görüşebilirseniz çok makbule geçer ben Kahramanmaraş tayım ve arabamıda sattım emaneten biniyorum, Tercihim opak beyaz, arka hava yastıkları ve aile paketi olan bir araçtır.

• Boreas08 B kullanıcısına yanıt
    Merhabalar aracınız hayırlı olsun en güzel günlerinizde kullanın, sadece bluetooth etkinleştirmesi için çok para istiyorlar navigasyon yine olmuyor benim fikrim yan sanayi ürünler olan oem navigasyonlu cihazlar 1000 - 2000 arası değişiyor bu cihazlardan alıp takmaktır, arabayı alırsam ben öyle yapmayı düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Boreas08

Teşekkür ederim.
    İstanbul'dan Doğuş Oto'dan aldım, aile paketli olarak 55.900TL, doğuş bu zaten kampanyalı fiyat deyip indirim yapmıyor malesef ama aile paketli başka yerde de yoktu.
    Yoksa Altur'dan 54.400 fiyat aldırmıştım ancak aile paketsiz olduğu için Doğuşu tercih ettim.

Aracı henüz çok kulanamadım, yaklaşık 250 km, sürüş keyfi olarak; gayet seri ve keyifli. Ses olayına gelince bariz bir motor sesi olmamakla birlikte özellikle 100 üstünde yol sesi alıyor ancak rahatsız edici boyutta değil. Yani en azından ben ve eşim çok rahatsız olmadık. Uzun yol sonrası daha iyi yorum yapabilirim sanırım.

Boya koruma için daha önce düşünüyordum ancak şu an emin değilim opak beyaz araç için gerekli midir çok? ve de gerçekten işe yarıyor mu emin değilim.
    Telefon bluetooth özelliğini aktifleştirmek istiyorum bayide 1000TL civarı dendi, bununla ilgili bilgisi olan var mı?

Bu arada, Doğuş Oto'nun söylediğine göre bu son araçtı, yenileri Kasım'da gelecekmiş.

Tekrar hayırlı olsun.Mutlu günlerde keyifle kullanın..

Ben de aile paketli olanı 55,800'e almıştım 2 hafta önce.

Boya koruma daha önceki araçlarıma ziebart'tan yaptırmış ve çok memnun

kalmıştım.Geçen gün çok iyi fiyat aldım ziebart'tan ama dediğiniz gibi beyaz araca yapılmalı mı karar veremedim.

Bluetooth' gelirsek;bu özelliğin paketle birlikte sipariş üzerine alınabildiği,sonradan aktifleştirmenin mümkün olmadığını

söylemişti satış temsilcisi.

Paylaşımlara devam dileğiyle herkese kazasız,cezasız ve güvenli sürüşler...

• quote:

Orijinalden alıntı: sedatt06

FİYAT OLARAK 54 400 FİYAT ALDIM SİZCE NASIL YORUMLARINIZI BEKLİYORUM TEŞEKKÜRLER

Aile paketsiz olanın fiyatı odur.
    Yukarıda belirtmiştim.Fiyatlar heryerde aynı.
    Çok çok 50-100 gibi bir fark olabiliyor.
    Seçiminiz hangisi olursa olsun ama her şeyden önce gönlünüze ve keyfinize göre olsun.
    Ama Altea şu anda fayda/fiyat aracı gibi geliyor bana.
  • Kasımda yeni kasamı çıkacakmış hocam?bu aile paketinde artı olarak neler var?bayide style paket gördüm çünkü,aslında seneye almayı düşünüyorum ama caddy trendline ve altea xl arasında gidip geliyorum.hemen hemen aynı fiyatlara geliyor siz hangisini tavsiye edersiniz?altea da araç içine yol sesi geliyormu hiç?çok soru sordum farkındayım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.