Şimdi Ara

Seat Altea XL 2012 (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
650
Cevap
12
Favori
101.808
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • caddy trendlıne ile bu aracı karşılaştırmak bile gereksiz caddy comfortlıne dsg aracım var idi araç güzel fakat sonuçta kamyonet ruhsatlı her sene muayene derdi artı arka amortısor bile yok doblo da bile var fakat w genin 58 bin liralık aracında yok direk makas sistemi kasisten hızlı geçtiğinde arkada oturanlar tavana kafasını çarpıyor artı tak diye ses her seferinde arka koltuk pozisyonu çok kötü şimdi ben alteayı düşünürken en büyük etken caddy nin kulanım ve ekonomikliliği bu motor ve bu şanzuman artı bu büyüklükte bagaj hacmi derken seat altea xl aklıma geldi daha almadık ama nasıpse bu hafta
  • benimde bir sorum olacak değerli altea xl severlere bu aile paketi denilen olayda neler var sadece tavanda ekran ve eşya gözlerimi
  • Yeni kasa için 2015'den önce değil dedi bayi.

Aile paketinde arka camlarda perde, bagaj'da bölme, tavanda saklama gözleri ve ekran var.
  • Teşekkürler arkadaşlar,anladığım kadarıyla 55.400 şu andaki fiyatı,kampanya olurmu bu fiyat üzerinden?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 54 400 liraya veren bayi çok
  • 52k olmaz mı

• benzinli için aşağıdaki adreste test sürüşü paylaşımı var. burayı okuyabilirsiniz

http://www.arabam.com/Test/Seat-Altea-XL-14-lt-TSI/Detay-501
  • Arka süspansiyonlari hakkında bilgisi olan varmı? Bağımsız olarak devam ediyormu acaba. Bende 2006 Toledo var onunki bağımsız ve aracimda kaplama asfalttaki yol sesi hariç çok memnunum. (1.6 mpi düz vites stylance brc lpg)

• Biraz sonra yeni fotoları yüklemeye çalışacağım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: berik

Biraz sonra yeni fotoları yüklemeye çalışacağım.

merakla bekliyorum.
    ayrıca sürüşte dikkatini çeken olumlu olumsuz yönleride yazar mısınız?
    tşk
  •  Seat Altea XL 2012

Seat Altea XL 2012

Seat Altea XL 2012

Seat Altea XL 2012

• berik B kullanıcısına yanıt
    kokpit çok sade ve işlevsel gibi duruyor
    virajlarda nasıl? savrulma var mı?
    olumsuz olarak neler diyebilirsiniz? mesela DSG?
    yada en beğendiğiniz durumlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drvimu -- 22 Ağustos 2013; 19:19:32 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: drvimu

quote:

Orijinalden alıntı: berik

Biraz sonra yeni fotoları yüklemeye çalışacağım.

merakla bekliyorum.
    ayrıca sürüşte dikkatini çeken olumlu olumsuz yönleride yazar mısınız?
    tşk

Hocam sonuçta aile arabası ve araçta en değerli varlıklarımız olan

çocuklarımız var.Bu yüzden ben fazla hız yapmam.'sürüşte dikkatini çeken

olumlu olumsuz yönleri neler ?'sorusundan kastınız yol tutuş ise benim için

mükemmel.Virajlara girişi,yatışı,yol tutuşu,ivmelenmesi,vites geçişleri falan harika.

Aradığınız genişlik ve ferahlık ise bence alınması gereken araç bu.Tek rakibi(benim ilk göz

ağrım olan) Grand Picasso olabilir düşüncesindeyim.Sürüş kalitesi ve sunduğu konforun

karşılığındaki fiyatı gerçekten harika.Yakıt ekonomisi ise başka bir güzel...

• quote:

Orijinalden alıntı: drvimu

kokpit çok sade ve işlevsel gibi duruyor
    virajlarda nasıl? savrulma var mı?
    olumsuz olarak neler diyebilirsiniz? mesela DSG?
    yada en beğendiğiniz durumlar

DSG şu anda kusursuz.Benim de kafamda forumda okuduklarımdan

çok ciddi soru işaretleri oluşmuştu DSG hakkında.Ama şu an ekonomi ve konfor olarak

harika(ilk otomatik araç deneyimim)

Aracı alır almaz bir uzun yol deneyimim olmuştu.Şöyle biraz sıkıştırınca-virajlarda-benim için tatminkardı.

Kokpit fotolarını iyi çekememişim canlısı çok çarpıcı...

Bazı olumsuzlukları! yukarıda yazmıştım...
  • sayın berik şu beyaz balinanızı bi görebilirsek çok makbule geçecek sanırım yüklemede sorunlar yaşıyorsunuz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar, Nasip olursa, bende salı günü yani 27 ağustosta altea xl beyaz aracımı teslim alacam, alır almazda, 225 km yol ile eve gelecem, otomatikte ilki yaşayacam inşallah bir sorun çıkarmayız, yukarda arkadaşın biri test sürüşü linki koymuş ama şu anda satılan tip olan motor çeşitlerinde 1.6 TDI nin adı bile geçmiyor yinede tabiiki yararlı bilgiler var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rasimoz

Merhaba arkadaşlar, Nasip olursa, bende salı günü yani 27 ağustosta altea xl beyaz aracımı teslim alacam, alır almazda, 225 km yol ile eve gelecem, otomatikte ilki yaşayacam inşallah bir sorun çıkarmayız, yukarda arkadaşın biri test sürüşü linki koymuş ama şu anda satılan tip olan motor çeşitlerinde 1.6 TDI nin adı bile geçmiyor yinede tabiiki yararlı bilgiler var.

Hayırlı olsun ne kadara aldınız ve hangi şehir? ankaradan mı aldınız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drvimu -- 25 Ağustos 2013; 23:25:14 >
  • drvimu kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim.
    Hayır kayseriden aldım ama ben fiyat söylesemde işinize yaramaz ötv istisnalı aldım o yüzden hiç fiyat yazmak istemiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rasimoz -- 26 Ağustos 2013; 5:56:43 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: rasimoz

Teşekkür ederim.
    Hayır kayseriden aldım ama ben fiyat söylesemde işinize yaramaz ötv istisnalı aldım o yüzden hiç fiyat yazmak istemiyorum.

Aracınız hayırlı olsun Sayın rasimoz;

Kazasız,cezasız,mutlu günlerde aracınızı keyifle kullanmanız dileğiyle...
  • berik B kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim sayın berik, Bu güzel dileklerin herkese gelsin inşallah.
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.